bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 vatan 5 iş gününde falan gönderiyor öyle hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 öfff. o zaman kasayı da kargolattırıp gpu yu evde kendim mi taksam. gelecek h.sonu yokum çünkü. uzar iş. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gpu takmak çok basit abi. ben hiç pc toplamakla uğraşmam ama gpu 1 dk lık iş, ters gidecek yanlış yapılacak bir şeyi de yok. rahat rahat takarsın. inventus'da toplu gönderiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gpu evde nasıl takıyorsunuz lan. ekran kartı deyin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 inventus iyi ya zaten. "siz ne gpu alacağınızı söyleyin de bağlantıları ona göre yapalım" dediler fln. cable management de yapıyoruz dedi ama görüces ne kadar yapıolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Aluriel said: gpu evde nasıl takıyorsunuz lan. ekran kartı deyin şuna gpu hayır sanki anlamıosun abi :D uzun geldi ekran kartı deyip durmak gpu diyoruz ne var ya alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 cokcahilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 erkeğin hası cpu der gpu der zaten benim kasayı da inventus topladı, 10 numara toplamışlar. hatta şoparlar bizim elemana monitörü vermeyi unutmuşlar, telefonla aradım ofisi açıyoruz götünüzü kestirtmeyin dedim, sağolsun kızcağız atladı vapura ofise kadar getirdi 10 kg monitörü. iyiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 cahilim o yüzden gpu alıcam sadece. nasıl takıcam ona bakcas artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 erkek adam gpu takar ;) doğal içgüdüleri takip et yeter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 dünyanın en zevkli şeyi abi kasa toplamak. yani o yeni çıkan parça kokusu... mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: erkeğin hası cpu der gpu der zaten benim kasayı da inventus topladı, 10 numara toplamışlar. hatta şoparlar bizim elemana monitörü vermeyi unutmuşlar, telefonla aradım ofisi açıyoruz götünüzü kestirtmeyin dedim, sağolsun kızcağız atladı vapura ofise kadar getirdi 10 kg monitörü. iyiler yani. hmmmm. ben sadece kendimden tırsıyorum. en son gts250 bağladım söktüm taktım aynı kasaya 5 10 kez. ama şimdi bu kartı takarken heyecan yapıp bir yerini eğer kırarsam oturup ağlarım ama fayda etmez neyse ya buradaki parçalar hemen tükenmez nasılsa. GPU gelsin de sonra toplatırım. şimdi pederi "kasayı alsan ya" diye yollatmak olmaz ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Esh said: dünyanın en zevkli şeyi abi kasa toplamak. yani o yeni çıkan parça kokusu... mmm r u shure? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 inventus beni aradı "efendim aldığınız kasaya (corsair T230), bu sıvı soğutma(corsair H110) uymaz, farkında mısınız?" dediler. dedim "görüyorum ve arttırıyorum. o kasa benim eski sistemim için. ama boyle bir uyarıyı akıl ettiğiniz için takdir ettim" sonra Atatürk basmış kahkahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Dworgian said: Esh said: dünyanın en zevkli şeyi abi kasa toplamak. yani o yeni çıkan parça kokusu... mmm r u shure? =) parçaların yanında da seviştim abi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 statik elektriği boşaltmadan parçaları takmasaydın bari. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 o parçaların içine konduğu poşet o işe yarıyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 doğru ya ben poşeti unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 o poşetlerde çok bilimsel duruyor ya eline alıp "ben bunları test için gönderiyorum" desen yadırganmazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bu arada sayenizde inventus a gidip insanlara sarılasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Dworgian said: Evet arkadaşlar. Hepinizi ÖM lerden dürte dürte sonunda sistemi topladım. Ekran kartını vatandan aldım asus gtx970 gelmesini bekliyorum. Kalanı inventus dan topluyorum. Şöyle bişey oldu; MB: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6522 CPU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6490 RAM: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5998 HDD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6139 SSD: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6041 KASA VE PSU: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986 KASA FANI: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5910 Bir noktayı yazayım da önceden; İleride OC yapmak isterim diye imkan varken 300 lira fazla verip OC uygun CPU ve MB aldım. Ama RAM OC yapmayı düşünmüyorum (niye bilmiyorum) o yüzden RAM OC a uygun mu değil mi bilmiyorum açıkçası. O ram yerine şunu al, şöyle şöyle yararlı olur derseniz değiştiririm Son görüş ve fikirleri alayım :) Not: ekran olarak da asus vg248qe almayı planlıyorum vatandan geyik yaptık sistem güme gitti. hop bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 statik pressure lu kasa fanı niye alıyosun abi? sen sezzilik istemiyo musun? SP serisi sıvı soğutma radyatörleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hah işte bak. anlat karşim hangi fandan almam lazım edit; inventus ta "4 pin" "corsair" yazınca 4 fan çıkıo kasa fanı. hepsi de static pressure serisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 dediğim gibi moboyu msi gaming 5 alsan daha iyi olur bence ama sana kalmış. kasa psu iyi, ramler yeterli, ssd standart zaten evo, hdd yi green al abi, depo için kullanacağın diskte 7200lük black e ne ihtiyacın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 benim 14 lük fanlar işini görür. o kasaya 14 lük takılıyo olmalı, hani ekstra fana niye ihtiyacın olsun orası tartığılır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar