Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balance Update - 5.10.12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla anlamıyorum ben.
zerg için ansıl eziyet oluyo scout?

herkez için scout dediğin işcidir, herkezin işcisi var zergünden var aynı işciişte. üstüne bide fazldan overord var. e daha ne?

hayır bide marine, zergling scout kesiyo zealot kesmiyo. eee nasıl oluyo eziyet bu
Mesaj tarihi:
tabii tabii, inject ile 3 dk sonra drone kusacak zerg, oyunbaşında 2 tane peondan vazgeçemez. yoksa 30. drone 10 saniye gecikir falan, aman aman. büyük haritada terran ya da tossun bile yapması gereken hareket o bence.
Mesaj tarihi:
wcII'de de bw ilk çıktığında da peon denirdi amelelere. wcIII toplasan 100 saat oynamamışımdır. onun da yarısı heris'in "olm wc bw'den daha iyi" diye gezdiği senelerde alestada oynanan geyik oyunlardır.

sonra heris baktı wc'yi de beceremiyor, bw daha iyi demeye başladı ve benim wc kariyerim böylece bitti.
Mesaj tarihi:
20 fooda gödnrmesin o zaman zergde peonu.

toss haritasına göre pylon scout yapıyo. en canavaqr earlygame scout zergde o güzelliklerden biri az güzel diye ağlıyolar.
Mesaj tarihi:
scorch said:

kapıya rax supply

gateway cannon atıp içerde dansmı ediliyor seks partilerimi yapılıyor bilmek istiyor deli gönül

Oyun başında base'in dibine, yüksek bi noktada bulunan ve hava ünitesi olmadığı sürece görülemeyen overlord ne olacak o zaman?

Lair geldikten sonra da Overseer-Changeling scout'ın babasını yapar. Ama terranın duvarına karşı bi protoss olarak ben de karşıyım. :D İlla robo-obs çıkmam gerekiyor.
Mesaj tarihi:
ya sakalım yokki kimse benim yazdıklarımı bir gram okumamış
bırakın ırklar arası dengeyi mirrorler bile unbalanced.
göz göre göre tutulamayan taktikler var oyunda. son 3 sayfalık bölüme kimse geçerli bir sebep göstermeden balans yok demiş,
balans yok ise görüşünü bildir nerede yok balans açıkla
şu hızlı bu yavaş gidiyodan çok daha öte bişey olması lazım.
income, time, dps, dmg hesap kitap yaparak çıkın deyinki burda ayar yok.
Blizzard demiş ki oyun başı zerg diğer ırklardan daha fazla kaynak toplaması için extra base alır (bu tüm liglerde ve turnuvalarda kabul görülen bişey) demiş. fakat 2 rax atıp SCV leride alıp tası tarağı toplayan terrana göz göre göre yeniliyorsunuz arkada mule çalışıyor fakat orduya dahil edilen drone'lar kaynak toplamayı kesiyor
terran orduya destek çağırabilirken zerg income durduğu için elinden birşey gelmiyor. lost.
gelelim protosa Sleeep sakın buna hayır deme en son gw bufundan sonra zealotlar daha erken çıkmaya başladı chrono ile dahada iyi 4 zealot ile aldığın oyunların sayısını hatırlıyor musun???????
yada expin arkasına attığın pylon ve canonlarla
yada kapı girişine attığın 3 adet pylon ile aldığın oyunların sayısını hatırlıyor musun?

zerg zergi bile scoutlayamıyordu ilk overlordu ölüme yolluyorduk.
işçi scoutlar demiş biri bronz ligte bile zerge karşı kapıyı açık bırakan oyuncu yok.
terran scan yapar istediği her şeyi görür bir overin hızlanması neden bu kadar rahatsızlık verir.
protoss ise tam taktiğin başlıyacağı anda çıkan yeni observeri için blizzarda teşekkür etmez.
neden şu an zerg imba biliyor musunuz??????
çünkü yapılan bu değişikliklerden sonra bile alışıla gelmiş taktiklerinizi değiştirmediğiniz için.
en çok merak ettiğim konuda şu terranlar şu raveni neden hala yapamazar anlamış değilim. size bir tiyo vereyim raven ile oynamaya alışın yoksa hots'ta çok başınız ağırır.
Mesaj tarihi:
Raven mı? Uçan tenekeleri mi diyosun? Hani 250 gaz ve tech lablı starport isteyen, bio'nun movement'ını 0'layan, Feedback'in tek attığı, Zerg BL çıkarttıktan sonra çıkartmaya başlarsan enerjin ve HSM upgrade'i yetişene kadar GG yazdığın, Ultra çıkartırsa yukardan Ultralara el salladığın (Fungal tarafından outrange edilmesini unutmayayım.) Raven'ı mı diyorsun?

TvT'de kesinlikle kilit ünite. Başka türlü amaçsız.
Mesaj tarihi:
Hiç mi stream izleyen yok şu raven konusunda ? Amele dragon bile günde 2 kere TvZ'de long game'de raven ile maç alıyor.TvP'de zaten all-in haricinde basmıyorsun o da eğer free detection istiyorsan.TvT zaten bir yerden sonra god of order.Böyle havadan sudan sebepler yazmak saçma.Ha dersiniz ki ben kullanamıyorum o zaman tamam.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Hiç mi stream izleyen yok şu raven konusunda ? Amele dragon bile günde 2 kere TvZ'de long game'de raven ile maç alıyor.TvP'de zaten all-in haricinde eğer free detection istiyorsan basıyorsun.TvT zaten bir yerden sonra god of order.Böyle havadan sudan sebepler yazmak saçma.Ha dersiniz ki ben kullanamıyorum o zaman tamam.

Bence sen bir terran al ravenla oynamayı dene. Aşırı ağır birşey ve hemen her maçta direk focuslanıyor. Hele Seeker missile kullanmayı düşünüyorsan direk unut dünya kadar uzun uzun upg istiyor... Hafifçene oynasa blizz bunla oynanır aslında hani protossta shuttle'a biraz armor vs verdi ya onun gibi biraz hp biraz ms belki upg sürelerinde az bi kısalma ufak tefek şeyler oyuna ciddi sokmaya yarardı yani.
Mesaj tarihi:
Tamam kullanabilitesi o kadar kolay değil.Beceri istiyor.Direk focusluyorlar demişsin.Zaten olayın amacı orada focuslatmayacaksın koruyacaksın.Bir protoss ht'lerini nasıl emp'letmemek için 934875 takla atıyorsa sen de raven için yapacaksın aynısını.Gelelim seeker missile'a.Brood-lord'lara çok efektif bir skill.Burada da işin içine biraz oyuncunun yeteneği ve kullanabilitesi giriyor işin içine ama sizde arkadaşım o kadar çok kolaylaşsın istiyorsunuz ki hiç kastırmayın bizi diyeceksiniz utanmasanız blizzard'a.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Tamam kullanabilitesi o kadar kolay değil.Beceri istiyor.Direk focusluyorlar demişsin.Zaten olayın amacı orada focuslatmayacaksın koruyacaksın.Bir protoss ht'lerini nasıl emp'letmemek için 934875 takla atıyorsa sen de raven için yapacaksın aynısını.Gelelim seeker missile'a.Brood-lord'lara çok efektif bir skill.Burada da işin içine biraz oyuncunun yeteneği ve kullanabilitesi giriyor işin içine ama sizde arkadaşım o kadar çok kolaylaşsın istiyorsunuz ki hiç kastırmayın bizi diyeceksiniz utanmasanız blizzard'a.

Ama kaçıracaksın vs diyorsun da lütfen terran oyna diyorum! Çünkü bak bundan önceki konulara da hep terrandan beklentiler, marineleri maraların arkasına koyki collolar tek atmasın, colloları focusla ki 200cap'in 1snde buharlaşmasın, imba chargelotlara karşı stutter step yap sürekli, 1 stormla tüm ordun kaynayacağı için ghostlarınla templarları etkisiz hale getirmeye çalış, şimdi diyorsun ki oynayın biraz oturmayın raven'ı da saklayın :)

Ben hepsini yapmaya çalıştığım için oyun başı hariç spamsız apm'm olmuş ort. 160 ama sor yapabiliyormusun diye? Hayır kesinlikle ort 160 da yetmiyor bunları yapmaya
  • Yeni Oluştur...