Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Finali: Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ağar'ı falan ne karıştırıyorsun ya ne mal adam bu Arda, topunu oyna sen nedir bu gereksiz gereksiz yorumlar mesajlar zırt pırt

Bunu tutup milli takıma kaptan yaptılar, yakındır takımda Oğuz gibi Hakan gibi gruplaşmalar yapsın istemediği adamları takıma çağartmasın falan.
Hamit, Nuri, Gökhan falan olmalıydı kaptan ya neyse

Bu arada Falcao 40m avroyu fazlasıyla hakettiğini gösterdi, bakalım almak isteyenler kaç para bayılacak
Sosyal ağlarda paylaş

Dün maçı izlerken arkadaşlarla beraber " hadi koçum hadi aslanım " diye enerjilerimizi yolladık ardaya

çok istedim gol atmasını , iyi oynadığı içinde sevindim.

bre gerizekalı , çoğu türk futbolcuya nasip olmayan bi onura ulaşmışsın bu genç yaşında , diyebileceğin onca şey var ,sanane ya mehmet ağardan , madrit'e gittin artık çık şu abi kafalarından

ooo marialar ooo margaritalar ooo siestalar takıl güzel , mutluluk mesajları ver , çok çalıştım sizde çalışan gençler de , yararlı mesajlar ver illa verceksen

ama çıkıyor mehmet ağar diyor bide hala hala türkiyeye gs'ye fln taş atıyor burda sakat adamların üstüne gitmiyorlar diye.

tamam anlıyorum bu cocuklar gençliklerini müzeyle sergiyle okulla üniyle kitapla belgeselle değil topla idmanla geçiriyor , bilgi birikim olarak az biraz ortalama altı olmalarını anlıyorum

ama bu arda biraz zeki diye varsayıyorum ben , o yüzden daha çok kızıyorum böyle mallıklar yaptığından
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

http://spor.milliyet.com.tr/arda-turan-agar-in-burada-olmasini-cok-isterdim/spor/spordetay/10.05.2012/1538541/default.htm

"Şampiyonluğun ardından Türk bayrağıyla o sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirten Arda Turan, "Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar'da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim." ifadelerini kullandı.
"

????

Süzme mal bu arda harbi..
Uefa kupasını kaldırmışsın takıma adapte de olmuşsun hala siyaset kafasında birilerine yaslanma peşinde.
Ulan oyna adam gibi topunuda kendini geliştir isim yap Türk futbol tarihine gir.
Yok mal işte bir mehmet ağar bir sinem kobal süzme mal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...