Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ağar'ı falan ne karıştırıyorsun ya ne mal adam bu Arda, topunu oyna sen nedir bu gereksiz gereksiz yorumlar mesajlar zırt pırt Bunu tutup milli takıma kaptan yaptılar, yakındır takımda Oğuz gibi Hakan gibi gruplaşmalar yapsın istemediği adamları takıma çağartmasın falan. Hamit, Nuri, Gökhan falan olmalıydı kaptan ya neyse Bu arada Falcao 40m avroyu fazlasıyla hakettiğini gösterdi, bakalım almak isteyenler kaç para bayılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 60'tan aşağı satmaz madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ah erdal reyis ahh olsaydı yanımızda şimdi ''parası neyse verir oynatırız'' derdi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 biz de 3 yedik bilbao da. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 eski said: ah erdal reyis ahh olsaydı yanımızda şimdi ''parası neyse verir oynatırız'' derdi bea Bu adama nooldu sonradan kayboldu gitti galiba, futbolculara villa falan dağıtırdı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ya bu arada bu sezon bilbao'nun karşılaşıpta gol atamadığı tek takım trabzonspor'muş uefa kupası finali bizim hakkımızdı diye ağlamaya başlamasınlar şimdi sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 atletico ver ulan kupamı asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yalnız trabzon deplasmanda berabere kalmıştı.Şampiyonlar ligine alınmasa belki kendi sahasında eleyeceklerdi. =) fener bizim uefa kupamızı çaldı demesinler şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Dün maçı izlerken arkadaşlarla beraber " hadi koçum hadi aslanım " diye enerjilerimizi yolladık ardaya çok istedim gol atmasını , iyi oynadığı içinde sevindim. bre gerizekalı , çoğu türk futbolcuya nasip olmayan bi onura ulaşmışsın bu genç yaşında , diyebileceğin onca şey var ,sanane ya mehmet ağardan , madrit'e gittin artık çık şu abi kafalarından ooo marialar ooo margaritalar ooo siestalar takıl güzel , mutluluk mesajları ver , çok çalıştım sizde çalışan gençler de , yararlı mesajlar ver illa verceksen ama çıkıyor mehmet ağar diyor bide hala hala türkiyeye gs'ye fln taş atıyor burda sakat adamların üstüne gitmiyorlar diye. tamam anlıyorum bu cocuklar gençliklerini müzeyle sergiyle okulla üniyle kitapla belgeselle değil topla idmanla geçiriyor , bilgi birikim olarak az biraz ortalama altı olmalarını anlıyorum ama bu arda biraz zeki diye varsayıyorum ben , o yüzden daha çok kızıyorum böyle mallıklar yaptığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 trabzon elerdi zaten onları, fener çaldı hakkaten kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Wispy said: http://spor.milliyet.com.tr/arda-turan-agar-in-burada-olmasini-cok-isterdim/spor/spordetay/10.05.2012/1538541/default.htm "Şampiyonluğun ardından Türk bayrağıyla o sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirten Arda Turan, "Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar'da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim." ifadelerini kullandı. " ???? Süzme mal bu arda harbi.. Uefa kupasını kaldırmışsın takıma adapte de olmuşsun hala siyaset kafasında birilerine yaslanma peşinde. Ulan oyna adam gibi topunuda kendini geliştir isim yap Türk futbol tarihine gir. Yok mal işte bir mehmet ağar bir sinem kobal süzme mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Offfff Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar