Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 roketse roket! kabloysa kablo! kameraysa alası var! yazılımsa kaplan gibi pardusumuz var! uçağımızda var! neden yapamıyoruz? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 daha faydalı bişeyler yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bi bunlar eksikti yorungede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 petrol yok, petrol olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bor zenginiyiz hajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 SADECE BOR OLSA İYİ GİZEMLİ ELEMENT PLÜTONYUM IRONMANIN SIRRI PALLADIUM MANİSA DAĞLARINDA ORANYUM TOPRAK ALTINDAKİ SİYAH ALTIN PETROL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kars kaşarının gücünü yabana atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 o değil de ben gerçekten balonla uzaya kamera çıkartanları gördükten sonra acayip gaza geldim bu konuda. bizde birşeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 60 sene sonra 4. el indirimlisini almak daha iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 şu başlıgı ben acıp böyle trollesem banlanmıştım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ben trollemiyorum cidden biz niye böyle şeyler yapamıyoruz tartışmak için açtım. sadece nükteli bir dil de kattım içine. because thats how bilim&teknik bölümü rolls my friend. kah espirily kah bilimselly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 o kadar rolllemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 adamlar astreoidlerde maden kurmanın planlarına başladı, biz daha yeni yeni kendi madenlerimize sahip çıkmaya başlıyoruz. bu yüzden. sene 2012, uzaya daha yeni yerli yapım uydu gönderiyoruz diye sevinenler var falan hala ondan da olabilir. abi utanıyoruz ama en azından şimdi yaptık diye göndermemiz gerekiyor o uyduları. yapanları küçümsediğimden değil yani, Türkiyeyi bir miktar yetoluktan kurtarmış oluyor doğruya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Balonla uzaya kamera çıkarma olayı hakkaten çok zevkli ya. Onda benim de gözüm var, şöyle biraz daha vaktim olduğu zaman para da biriktirip denicem bunu. Şahane bi olay. vizyon yok galiba bizde. ona bakarsan kamera da var balon da helyum da, ama bi türkün 'ulan şunu uzaya yollayım bakim ne çıkıcak patlicak mı' diyeceğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 masonlar var.illuminati diye bi örgüt önümüzü kesiyo şu an. o bu şekil giyinir bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 "roket adam" said: Balonla uzaya kamera çıkarma olayı hakkaten çok zevkli ya. Onda benim de gözüm var, şöyle biraz daha vaktim olduğu zaman para da biriktirip denicem bunu. Şahane bi olay. vizyon yok galiba bizde. ona bakarsan kamera da var balon da helyum da, ama bi türkün 'ulan şunu uzaya yollayım bakim ne çıkıcak patlicak mı' diyeceğini sanmıyorum :) o işi yapmak için yasal olarak biraz uğraşman gerekiyor, herhalde devlet havacılığa falan mı ne haber vermen lazım o kadar uçak uçuyorken tepede öyle bir aleti yapıp havaya lay lay lom diye salamıyorsun kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aquila said: bi bunlar eksikti yorungede. bi de bu tabi. gerçek görüntüsü nasıl dünyanın şuan ki yörüngesinin merak ediyorum. boka dönmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ne demişler http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576638_330804043640708_150003065054141_854465_547844817_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 birde şöyle bir risk var o balon patlayabilir ve o kamera saatte 1000km hızla bir yere düşebilir. düşün ki bir çocuk parkında tahrevalliye binen bir çocuğun karşısında kimse olmadığını ve kameranın oraya düştüğünü o çocuk varya anrgy birdsteki kuşlar gibi olur ondan sonra mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 forgiver said: ne demişler http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576638_330804043640708_150003065054141_854465_547844817_n.jpg böyle bir çin atasözü olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 7 cihana kök salmış bir milletin evlatları http://www.myfacewhen.net/uploads/219-o-rly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bunu yabın önce: http://www.youtube.com/watch?v=-i2kJMJz7Wg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 kök sal anca zaten başka bişey yapma bari fotosentez yap da faydan olsun dünyaya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 almanlıktan aldığım tadı hiçbir şeyden almadım çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Neden yapamıyoruz belli : Dandik eğitim sistemi. Yazılımcıyla olmuyor bu işler. Yazılımcının önüne verirsin bir şeyi üretir, o adama arkadaş şunu yap şöyle yap diyecek kalifiye proflar , mühendisler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar