Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ShadowFury said: Bol bol Büyük Takip izleriz artık ^^ http://i.imgur.com/7LrcC.png hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 İzleniyor tabi bir tek İstanbul Türkiye demek değil. TRT zaten uzun zamandır ağır fail idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Kanal7, Samanyolu seyredilmiyor mu sdf. En güzelini ben yapıyorum 6 yıldır izlediğim televizyon süresi 1-2 günü geçmez (maçlar çıkartırsak). Gerek yok çünkü. Biliyorum aranızda "apocalypse has begun" yazısını görmek için 25 yıldır televizyon izleyenler var, sms çekerler öyle bir durumda zaten, kaçarız tepelere hemencecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Off o gerizekalı dizilerden de olacaksa tadından yenmez... :D O 12x28 saatlik zaman içerisinde sözde %1'e karşılık gelen Hristiyan/Musevi/Ateist/Satanist kesime de yer vereceklerse sorun yok. Trt-Diyanet'te bu akşam... Hail Satan. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar