Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: http://www.evertonfc.com/assets/images/nike201213kitreveal/away/slide/groupnike.jpg çogzel olmuş, everton yeni sezon deplasman forması http://www.evertonfc.com/assets/images/nike201213kitreveal/away/slide/competition.jpg e bizim bu seneki siyah formanın aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 united forması ağır masa örtüsü olmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/525132_10151065772597573_67920382572_11811205_1381562289_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Liverpool'unkiler iyiymiş cidden. manu'n DHL'li olanları iğrenç ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://img407.imageshack.us/img407/2531/20120612134.jpg bir arkadaş satmak istiyor, hakan şükür'ün üzerinde alınmış forma.varsa almak isteyen, iletirim arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 DarKRideR said: ya ben isim bastırmak istiyorum ama yok yani, öyle hiç alamam :D Artık çok iyi değillerse yeni formaları kesinlikle almıyorum, fiyatları eninde sonunda düşüyor. Ebay'den çok forma kovalıyorum, 3 kere kapabildim şimdiye kadar gerçi ama 30-40TL'ye çok kral baskılı, patchli formalar bulunabiliyor. En son 2007 Liverpool, Gerrard baskılı orjinal formayı 35TL'ye aldım, posta dahil :) Bu tip şeyleri kovalıyorum artık, ha her sezon direk çıktığı gibi gidip aldığımda tek formam var o da Beşiktaş sdfds Onun dışında belki Euro2012 döneminde bir Almanya ya da siyah Hollanda alabilirim.ebay'de iyi satıcı var mı takip ettiğin, yoksa öyle rastgele bakıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Özellikle takip ettiğim tek eleman var, o da ddoonan0zsd bu ayda bir kez 100+ forma koyuyor, orjinal formalar tamamı ve hepsi açık arttırma şeklinde, adamın çalışma sistemi var, özellikle konuşmuştum. Orjinal patchler ve Premiere League isim paketlerini çok ucuza alıp, yine ucuza kapattığı orjinal formalara baskı yaparak satıyor. Ayda bir satmasının sebebi de boş zamanlarında formaları yapması :D posta dahil 20 euroya çok güzel formalar aldım zamanında bu adamdan, takibe alabilirsiniz. Onun dışında arada kafama eserse girip bakıyorum, çok hoş birşey bulursam fiyat uçmadığı sürece bakınıyorum param varsa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 buradan sorayim bari, ingiltere'den bir forma aldim, arkasina da isim yazdirmak istiyorum. fenerium'u aradim, fenerbahce formasi olmayanlara yapmiyoruz dediler. nerede yaptirabilirim kaliteli bir baski, bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 fenerium a gitsen yaparlar aslında ama numaralarda fb logosu oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yapıyorlar ya fenerium'larda, bjk storelarda da yapıyorlar. Ben BJK store'dan Inter forması yazdırmıştım Avcılar'dakinden, gerçi sürekli alışveriş yaptığımdan az çok tanışıklığımız var adamla ama hiç sorun çıkarmamıştı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 valla aradim bostanci subesini adam sadece fenerbahce formalarina yapiyoruz dedi :) baska bir subeyi arayayim ben de, belki oyle yaparlar. olsun fb logosu falan, farkmaz. ingiltere + fb karisimi sahane bise olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ya o FB logosunu hemen makas ile kesip, direk yapıştırıyorlar sorun olmuyor. BJK Store git ama numarasız vs. sesleri çıkmıyor adamların genelde asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o zaman bir ara kartal yuvasına gidip yaptırayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 liverpool 3. formayı çıkarmış. takıma ait pek bi detay göremedim ama hoş forma. tabi o tribal desenlerin olur yanı yok, merseyside mı esenler mi anlamıyo insan o noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 DarKRideR said: ya o FB logosunu hemen makas ile kesip, direk yapıştırıyorlar sorun olmuyor. BJK Store git ama numarasız vs. sesleri çıkmıyor adamların genelde asdfds o paraya bile ihtiyacımız var tabi. diğer tarafta paraya doymuşlar sadece fb forması diyorlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/arsenal-den-sok-eden-formalar/spor/sporgalerihaber/12.07.2012/1566141/default.htm?PAGE=2 arsenal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 arsenal üzdü valla. bu nasıl forma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg171/scaled.php?server=171&filename=beiktaforma2013.png&res=landing Feda t-shirtlerini tasarlayan, fikrini veren adamın forma tasarımları. Kırmızı forma çok sevilmiş yönetim tarafından deniyor, bu sezon ki formalardan biri olabilirmiş. Hatta bazı kaynaklar gelecek haftadan itibaren satışa çıkacak deniyor da resmi bir lansman olmadan nereye satışa çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 formalar güzelmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi bir liverpool formasına bak bir de bizimkilere bak. tek bildikleri çubuklu ya da düz forma, sonra da bu sene güzel olmuş/olmamış deniyor. lan bir çubuk var bi çubuk yok epi topu neyi olmuştu ki bu olmamış ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu fotoyu liverpool'da çekmiştim ehehe, http://i.imgur.com/yTNnc.jpg oturmaya mı geldik şeklindeki we come not to play sloganı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Liverpool bu sene sağlam geliyor ya PR açısından. Birde şu LFCStore'u adam gibi birine kodlatsalar süper olacak. Sürekli göçük site ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 lfc store'ları gidip yerinde gördüm. mağaza göçük değil, maşalla sürekli dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mağaza değil olay ya, internet sitesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Inter'in alternatif formasının kırmızı renkte olacağını öğrenen taraftarlar ortalığı birbirine katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar