manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 vizesi olmayan bir ulkeden aktarma yaparken sorun cikabiliyor mu? bi de madrid havaalaninda 3 saatlik bir zaman yeterli olur mu obur ucaga yetismek icin?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cikmaz bence work travel a giderkene amsterdamda durmustu ucak hollanda vizesi yoktuki bende olsa da insek, 2 takilsak diyede gecirmedik degil icimizden :)
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Havaalanindan cikamayacagin icin sikinti olmaz sanirim.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 neyse artik cift aktarmali bilet alcaz o halde benim her zaman kullandigim guzergahin fiyati heralde donus tarihinin agustos olmasindan direk 2 kat cikiyor.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 3 saat yetmez abi cok buyuk orası. ben otobusle 6 saatte gitmistim bi korukten digerine.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yok artik ciddi misin? neyse madridden baska bi de London Heathrow (LHR) bu var? burda da 3 saatlik bir bekleme suresi var.
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 toggie said: 3 saat yetmez abi cok buyuk orası. ben otobusle 6 saatte gitmistim bi korukten digerine. Oha. Saka bu di mi ? Diger turlusunu hayal etmekte zorlaniyorum.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 olm manyak mısınız lan? bu arada madrid'e gitmedim bilmiyorum da heathrow'a gittim, dünyanın en büyük 1-2 havalimanından biridir. hani 3 saat madrid'de yetmiyorsa heathrow'a 1 gün falan lazım. ehue neyse sakayı bırakayım da bir havaalanında aktarma icin 3 saat rahat rahat yeter. hatta beklemekten sıkılırsınız bile.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Gümrükten girmediğin sürece uçağın nereye indiğinin önemi yok.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 reyou said: worst troll ever eyv panpa.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 30 dakika içinde aktarma yapamayan adamı döverler. 3 saat ne ya.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 iyi o zmn londra uzerinden alayim o bileti :) zaten gerzek cheapoair arayuzune bakmaktan beynim sulandi.
Öne çıkan mesajlar