elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 beyler larryle ilgii tatrtışmamızı burada yapalım. bence oyun iyi guzel, ozellikle de hatunlar :) ama onceki larylerin verdigi taddan bda bi o kadar uzak. yine de ugzel bi oyun olmus ben vasart biseyler bekliyodum acıkcası.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ne bu larry bi açıklarmısınız ilk kez duydum nedense :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 leisure suit larry: magna cum laude larry'nin son oyunu. önceki oyunlarda larry'nin amcasını kontrol ediyorduk bu sefer yeğeni kontrol ediyoruz bunlar amca yeğen abazalar kız yapmaya çalışıyolar.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 1-)Oyunu bitirmek cok kolay.. 2-)Minigames oynayan playeri bir yerden sonra cok bayiyor. 3-)Action tarzi olmus 3dsi.. 4-)Censored yazisini kaldiran pacht bulamadim. 5-)4CD almanizi tavsiye etmem. 6-)Merak ediyorsaniz benim gibi alin derim.. 7-)Arsiv yapiyorum derseniz bosuna yer kaplayacagina eminim.[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Enrique_Lynx, 17 Ekim 2004 12:32 tarihinde demiş ki: 1-)Oyunu bitirmek cok kolay.. 2-)Minigames oynayan playeri bir yerden sonra cok bayiyor. 3-)Action tarzi olmus 3dsi.. 4-)Censored yazisini kaldiran pacht bulamadim. 5-)4CD almanizi tavsiye etmem. 6-)Merak ediyorsaniz benim gibi alin derim.. 7-)Arsiv yapiyorum derseniz bosuna yer kaplayacagina eminim. 1-)12 saat suruyor ama evet cok kolay 2.)arada yaptıgımız degisik seyler ve konusmalar bu bayıcılıgı yok ediyor. 3-)oyunun türü nedir bilmiyorum adventure degil cunku :) 4-)+1 :) 5-)su an cıkan oyunların neredeyse hepsi 3 veya 4 cd, buna alısın artık 6-)ve eglenmek istiyorsanız 7-)neyin arsivi kimin arsivi yapmayın arkadaslar hepimiz korsan alıyoruz.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: lord_elvyn, 17 Ekim 2004 12:07 tarihinde demiş ki: larry'nin son oyunu. önceki oyunlarda larry'nin amcasını kontrol e once amcasi sonra yegeni ise oyunun ismi neden larry :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 alacaktım demin bir cd parası daha az vereyim diye battlefront'u aldım :) ama türüyle ilgili bir açıklama yapiim arcade türünde bir oyun olmuş (oynamadan nasıl biliyosun demeyin :) )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Infeqted, 17 Ekim 2004 12:39 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 17 Ekim 2004 12:07 tarihinde demiş ki: larry'nin son oyunu. önceki oyunlarda larry'nin amcasını kontrol e once amcasi sonra yegeni ise oyunun ismi neden larry :) biri larry laffer biri larry lovage oyun arcade tarzında biraz ama tam olarak öyle de degil. mini oyunlardan oluşan komik bir oyun :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bence önce adventure tarzı larryleri oynayın eğer hiç larry oynamadıysanız sonra karar verin larry nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Şu loadinglerde çıkan hanım kızlarımızın (yani oyundaki kızların gerçek hali) isimlerine rastladınız mı bir yerlerde, creditsde göremedim. Özellikle Analiza'yı oynayanın ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 analisa sanırım anal-lisa :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 azmodai tum laflarını curutecek bir şey dicem. nasıl kaldırdın censured yazısını :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 saol. senin dusuncene geliyim bence espriler cok iyi, evet et ve mini oyunla kotarılmaya çalışılmış oyun ama ne oluyorsa oluyor eglendiriyor insanı.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bu oyunun nesini tartışalım ki? Strateji olsa millet o yener bu yener der. Doom3 olsa millet uzaktan 10... Yani, grafiklerini beğendim, beğenmedim der. FRP/RPG olsa millet karakter nasıl geliştirilir, "light mı dark mı?" der. Adventure'ın (ki adventure da değilmiş. :)) nesini tartışalım ki?[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 grafikleri müzikleri sesleri konusu ayrıntıları...[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Para oyunundaki atış stillerini tartışabilirsiniz :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 mesela... canada quarter başlarda işe yarıyor ama daha sonra ecuk bucuk bardak şekilleri çıktığı için biraz bozuyor. nişan alış stilinizi karşıdaki kızın kafasına gore hizalayın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Valla ben bir iki sağ sol, bir iki yukarı aşağı yapıyorum süper atış yapıyor Larry kenk.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 -adventure olmayan larry oyununa ben larry demem. -eski cartoony stile benzetmeye çalışırken, bebek oyunu gibi birşey çıkarmışlar, her cartoony oyun mutlaka bebek oyunu gibi olmak zorunda değil. -adventure'dan çok şu hloyd's puzzle game (ya da neyse artık) gibi bir şeye benzettim, öylesine yapmak için yaptılar herhalde. -censored kalksa bile larry 7'nin yanına yaklaşabileceğini hiç sanmıyorum -eski larry 7'i oynadığım günleri özledim. -konsollara da uyarlamak için oyunu katletmişler yazık olmuş..[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ben harrietın gerçeğini bulmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Harriet'in sanal olanı tiksinç ama gerçekler için yorum yapmıyorum :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dogrudur oyun bı icon advanture degıldır, dogrudur yiğende larrynın karızması tarzı yoktur, dogrudur oyunda cok fazla kız gosterılmıstır artık degerını bılemeye gelmısızdır bı noktadan sorna, heycan kalmamıstır. Lakın oyun kendı turu veya tursuzlugu ıcın oldukca ıyı bır ornektır esprılerde ve bazı sahnelerde cok ınce noktalar vardır, konusmalar bu soz burayada uyuyo tekra kayıt etmeyelım gıbı kotarmalar yoktur, akabinde o kadar kotu bır oyun degıldır bence. Ha gonul isterkı adv olsun ama adamlar yapmamıs usenmısler dıycem ama oyun ıcın cok ugrasılmıs demekkı pıyasa arastırması boyle bı sonuc dogurmus.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 almadım, ama ümit parçalarımda kırıldı oyunla ilgili. Larry 7 yükledim geçende, oynuyorum mutluyum, hint fakirine pasaportumu kaptırdım olsun canı sağolsun. 1000 puan yapamayacağım için bir yama arıyorum ki captain tigh la olan ilişkiyi izleyebileyim (bitirdim ama seyredemedim daha önce) larry 7 ve mi3 zirveydi , gerisi yalan =) not: mi4 e hala şans veriyorum[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 HARRİET'İN ADRESİNİ BULUN GİDİCEM abi böyle bir güzellik G Ö R Ü L M E D İ[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 harriet hangisiydi abi hatırlıyorum ama neciydi hani biri inektir bi komünisttir felan o neciydi?[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar