Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 OK o zaman Archer bardla geleyim[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 guzel geceydi ben eglendim sahsen tekrarlarız umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Resimleri en kısa sürede update yapıcan yarın. Daha fazla ok almak lazımmış hunta giderken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Çok güzle bir geceydi, Haftaya yeniden tekrarlayalım. Resimleri bekliyoruz Abso. İyi pazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 aa keşke EU da yapılsa böyle aktiviteler =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 EU' da da olacak sabret, geliyoruz. Benim kendi adıma söyleyeceğim, necromancer'ımın hazırlanmasının 2 hafta sonra biteceği, sanırım 2 hafta içinde ham magery hemde necromacy'i gm'leyebilmiş olurum bunun yanı sıra da zaten eval int, meditation ve sprit speaking'de gm'lnemiş olur bu ikisi ile uğraşırkene. Bir de 120 PS necromancy scroll siparişi verdim onu bekliyorum. Karakterim şöyle oalcak; 120 Necromacy, 100 Magery, 100 Eval int, 100 Mediation, 100 Sprit speaking, 100 hiding, 100 posioning statlar da da 90 str, 13 dex, 122 int şeklinde hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Cok guzel bir av oldu :) Cok tesekkurler. Ama biraz daha zorlamali, ilk baslarda hic yara bile almadim. Ikinci kisimda rotten corpse paragon'da heal etmeseniz gidiyordum, cok tesekkurler. Daha fazla heyecan, daha fazla adrenalin lazim ;)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ne avladınız pardon gelemeyenlere de bilgi lütfen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar