Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunt!!!


misroi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bayadır topluca hunt yapmioruz(atl). En son anason düzenlemeye çalıştı ama kimseden bi tepki gelmedi. Bazı geceleri hunt yada action gecesi olarak belirliyelim yada hiç olmazsa haftada yada 2 haftada 1 hunt veya actiona gidelim. Boylece kimse tek başına sıkılmamış olur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla aslında c.tesi geceleri aksiyon gecesidir ama sanal dünyada deil gerçek dünyada .. evli biri olarak dışarsı falan eşime daa ilginç gelio... ilaveten sabah sahura falan kalkıcaaam için bana ters geldi ama şöle bişi var. hangi öğleden sonra olursa olsun (pazar hariç) her türlü ölüme gelirim...bi de siz daha önce neye gidiodunuz. kalabalık olmaktan bahsetmişiniz bende 2 skull var geri kalan 4 skull da varsa harrower yapalım dicem ama bu lagda o öldürmezse bizi basmaya gelecek olan guild öldürür. champ yaparız o zaman..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öğleden sonra kimsenin geliceğini sanmıyorum bide o saatlerde pingler daha yüksek oluyo,cumartesi gecesi derken 11-12 gibi başlıyoruz sahura kadar sürer herhalde :)

paragorn bana da uyar,daha önce hiç gitmemiştim
yenilik olur

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 20 Ekim 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda böyle bir cumartesi gecesi aksiyonuna katılacak 7 kişiyiz. Kısaca sormak istiyorum yok mu arttıran.
1) Msiroi,
2) Whitehaven,
3) Mandrake,
4) Sethlor,
5) Kumadam,
6) Absolut,
7) Jean-Paul (kadim dost)

Gelelim ne yapılabilire, Paragon iyi fikir ama ilsenhar'da hangisine gideceimiz önemli. Mesela, kalkıp titan'lara gidersek onlara özgü repond slayer tarzı silahlanmak önemli gibi.

Ben Sage Kumadam adlı paladin karakterimle gelmeyi düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın walla ama dediim gibi c.tesi gecesi benim aksionum farklı oluo. ama siz ne kadar öğlen lag oluo falan deseniz de benim ping her daim 220 civarı deişmio. o sebeple ben her öğlen aksiondayım. paragon deyince ils de valor shrine den sol aşşaya gderseniz blood dungeon var onu tavsiye ederim blood paragondan lvl6 map bulunan chest çıkma ihtimali var ve minor arti de çıkıyo. ilaveten o chestler para da ediyo. ama öldürmesi zor. geçen ancient wyrm in paragonu kıstırdı beni res-kil çekti denk gelmeyin derim bütün sosaria halkı daldı bana mısı demeyip herkesi kesio. ww yi alması 3-4 saniye emin olun. bloodlarda da illa ki tamer ve an lor xen beyler aman diyim bi one shot kill yapıo. blood dışındakilerin yerleri çok dağınık olduğu için spawnlar zaman alıo. tek bi odada tek bi spawn herkesin isteğidir. üzerinize lure edilen paragon balron içinse bişi demiorum herkesi keser.. ne diyim. kolay gelsin. ama benimle bone demona gelmek isteyen bütün tamerlere destek olurum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kacta nerde bulusuyoruz ve nereye gidiyoruz?

Ben dun aksam Ilshenar'da Valor'de Lich Lord'larin oraya gittim gormek icin. Lich Lord'lar artik [paragon] seklinde cikiyor. Cok guclenmisler. Solo dayanabildim hayatta kalabildim ama oldurmeyi birakin yaralamayi bile pek basardigim soylenemez. Tamer'lar ise cirit atiyor ve rahat rahat olduruyorlardi. Ama Lich Lord'lar nerde ise dogrudan teleport oluyorlar yaniniza. Ustumdeki tonlarca artifact ve resist'lere ragmen zor dayandim.

Cross Healing ya da kesin grup halinde planli olmak lazim. Yoksa res-kill yeriz !

Dogal liderimiz Kumadam, kadim dost, nereye gidecegiz? :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...