misroi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Arkadaşlar bayadır topluca hunt yapmioruz(atl). En son anason düzenlemeye çalıştı ama kimseden bi tepki gelmedi. Bazı geceleri hunt yada action gecesi olarak belirliyelim yada hiç olmazsa haftada yada 2 haftada 1 hunt veya actiona gidelim. Boylece kimse tek başına sıkılmamış olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 iyi olur bencede ama su patchin bitmesi bende 1 hafta surer gibi hehe 45 mb cok koydu bana :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 cumartesi akşamı olabilir gibi herkes için en uygun fix toplu günü cumartesidir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya hiç olmazsa gün belirliyelim boylece herkez kendini o gune gore ayarlar ve haber verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Banada uyar Acclarını reactive edenler uyumayın aloo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 walla aslında c.tesi geceleri aksiyon gecesidir ama sanal dünyada deil gerçek dünyada .. evli biri olarak dışarsı falan eşime daa ilginç gelio... ilaveten sabah sahura falan kalkıcaaam için bana ters geldi ama şöle bişi var. hangi öğleden sonra olursa olsun (pazar hariç) her türlü ölüme gelirim...bi de siz daha önce neye gidiodunuz. kalabalık olmaktan bahsetmişiniz bende 2 skull var geri kalan 4 skull da varsa harrower yapalım dicem ama bu lagda o öldürmezse bizi basmaya gelecek olan guild öldürür. champ yaparız o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Günaydın herkese, Cumartesi gecesi aksiyonlarının özelliği cts'yi pazara bağlayan saatlerde başlaması. Eğer sizin için de uygunsa bence Paragon avlamaya gidelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 öğleden sonra kimsenin geliceğini sanmıyorum bide o saatlerde pingler daha yüksek oluyo,cumartesi gecesi derken 11-12 gibi başlıyoruz sahura kadar sürer herhalde :) paragorn bana da uyar,daha önce hiç gitmemiştim yenilik olur [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 20 Ekim 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bencede paragon sansimizi deniyelim her ne kadar yetisemesemde hizina deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 CTS akşamı bende katılabilirim muhtemelen ama saati ve yeri bunrdan detaylı yazmanız lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Arkadaşlar ozaman bu cumartesi saat 11de moonglow trammelda buluşalım hazırlıkları yapalım paragon avı için 12 gibide yola çıkarız ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uyar sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben de gelmeye calisirim :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 şöyle sorumluluğu üstüne atabiliceğimiz biri gelsin mesela dark euheuheu ping i de düşük hem dark bizi hunt a götür!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu durumda böyle bir cumartesi gecesi aksiyonuna katılacak 7 kişiyiz. Kısaca sormak istiyorum yok mu arttıran. 1) Msiroi, 2) Whitehaven, 3) Mandrake, 4) Sethlor, 5) Kumadam, 6) Absolut, 7) Jean-Paul (kadim dost) Gelelim ne yapılabilire, Paragon iyi fikir ama ilsenhar'da hangisine gideceimiz önemli. Mesela, kalkıp titan'lara gidersek onlara özgü repond slayer tarzı silahlanmak önemli gibi. Ben Sage Kumadam adlı paladin karakterimle gelmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kusura bakmayın walla ama dediim gibi c.tesi gecesi benim aksionum farklı oluo. ama siz ne kadar öğlen lag oluo falan deseniz de benim ping her daim 220 civarı deişmio. o sebeple ben her öğlen aksiondayım. paragon deyince ils de valor shrine den sol aşşaya gderseniz blood dungeon var onu tavsiye ederim blood paragondan lvl6 map bulunan chest çıkma ihtimali var ve minor arti de çıkıyo. ilaveten o chestler para da ediyo. ama öldürmesi zor. geçen ancient wyrm in paragonu kıstırdı beni res-kil çekti denk gelmeyin derim bütün sosaria halkı daldı bana mısı demeyip herkesi kesio. ww yi alması 3-4 saniye emin olun. bloodlarda da illa ki tamer ve an lor xen beyler aman diyim bi one shot kill yapıo. blood dışındakilerin yerleri çok dağınık olduğu için spawnlar zaman alıo. tek bi odada tek bi spawn herkesin isteğidir. üzerinize lure edilen paragon balron içinse bişi demiorum herkesi keser.. ne diyim. kolay gelsin. ama benimle bone demona gelmek isteyen bütün tamerlere destek olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bende gelebilirim sw/archer yada accyi acarsam tamerla[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ee HUNT MI VAR ? hmmm hunt varsa birde miner lazim sise hatta hatta bs miner :) bende geliorum.. beni donuste tasımayı unuttmayın ama :)[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben gelicem ama geç gelicem arkadaşlar cumartesi gunu istanbula ucuomda okul tatil 12 gibi evde olurum hunt olayınada gelirim sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 gazı verdik te bende gelemeyebilirim ya :) gelemezsem şimdiden özür dilerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kacta nerde bulusuyoruz ve nereye gidiyoruz? Ben dun aksam Ilshenar'da Valor'de Lich Lord'larin oraya gittim gormek icin. Lich Lord'lar artik [paragon] seklinde cikiyor. Cok guclenmisler. Solo dayanabildim hayatta kalabildim ama oldurmeyi birakin yaralamayi bile pek basardigim soylenemez. Tamer'lar ise cirit atiyor ve rahat rahat olduruyorlardi. Ama Lich Lord'lar nerde ise dogrudan teleport oluyorlar yaniniza. Ustumdeki tonlarca artifact ve resist'lere ragmen zor dayandim. Cross Healing ya da kesin grup halinde planli olmak lazim. Yoksa res-kill yeriz ! Dogal liderimiz Kumadam, kadim dost, nereye gidecegiz? :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 moonglowda toplanmaya başlasak birazdan 12 filan gibide anca çıkarız heralde, herkes kendini 23.30 de hazır gibi ayarlasın o zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 12de moon bankta olucam char Adı Orca[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Atlantic mi? Europa mı? Europa diyin PLZ :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 atlantic :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar