nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 bu karalama forumu ne ıse yarar :D[hline]Sakinlik Bir Felaketin Habercisi'dir PePeLeK SeVeR AramaMotoru:www.google.com MaiL:mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Sevgili Nicotinee; Şu anda içinde bulunduğun forum Pepelek' in Karalama Defteri isimli bölümüne destek vermek amaçlı kurulmuştur. Karalama Defteri bölümü gerek ünlü yazar ve şairlerin düz yazı ve şiirleri olsun, gerek size maille gelen yada bir yerlerden okuduğunuz bizi bazen düşündüren bazen güldüren bazense hafif içimizi acıtan tarzda seninde tahmin edebildiğin gibi yazarı belli olmayan yazılar olsun, gerekse de Pepelek üyelerinin düz yazı ve şiir denemeleri olsun Pepelek kurallarına aykıı olmayan tüm düz yazı ve şiirlerin toplandığı bir net kütüphaneciğidir yada olma yolundadır. Karalama defteri ismiyle geçen forum ise bu yazıları forum üyelerine tanıtmanın yanında Karalama Defteri bölümüne eklenmiş tüm yazıları ve yazarları yorumlamak ve yeni çıkan kitapları tanıtmak işlevleriyle Karalama Defteri' ne destek amacıyla kurulmuş bir forum bölümüdür. Bölümümüz ve forumumuzu takip etmeni ve topladığın ya da beğendin yazıları özellikle de kendi yazma denemelerini bizimle burada paylaşarak bölümüze de destek verirsen seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ortalığı biraz kurcalarken rastladım. Bakin sevgili moderatorumuz ne demiş bize; said: ghaldszar, 24 Aralık 2003 01:34 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 23 December 2003 21:29 tarihinde demiş ki: Bundan sonra da çöpe atmaktansa biriktirecem ve zorla okutacam insanlara! Burası bu nedenle var zaten. Hepsi senin eserin güzel de olsa çirkin de olsa senin düşüncelerin senin duyguların senin anıların. Kısaca senin çocukların. Hiç birini çöpe atma. Verdiğin bu kararı uygula zorla okut bize. Şahsen ben gönüllüyüm zorla okumaya seve seve yaparım. Her zaman yorum yazmasam yazamasam da okurum zevkle, zorla okut bize biz buna severek katlanırız. [signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bak işte modunuz ne güzel şeyler demiş Böyle demiş Kötü mü etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ellerinize sağlık efendim Ağzınızdan bal damlıyor efendim Umuyorum ki efendim Hoşgörürsünüz bu buyruklarınızın ardından Şayet nice yazılar atacağım Bulduğum her bir delikten içeriye[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hatta bir karalama defterini, satılık bir defterden farklı kılan şeylerdir bizim saçmalıklarımız![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar