Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karalama


nicotinee

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Nicotinee;
Şu anda içinde bulunduğun forum Pepelek' in Karalama Defteri isimli bölümüne destek vermek amaçlı kurulmuştur. Karalama Defteri bölümü gerek ünlü yazar ve şairlerin düz yazı ve şiirleri olsun, gerek size maille gelen yada bir yerlerden okuduğunuz bizi bazen düşündüren bazen güldüren bazense hafif içimizi acıtan tarzda seninde tahmin edebildiğin gibi yazarı belli olmayan yazılar olsun, gerekse de Pepelek üyelerinin düz yazı ve şiir denemeleri olsun Pepelek kurallarına aykıı olmayan tüm düz yazı ve şiirlerin toplandığı bir net kütüphaneciğidir yada olma yolundadır. Karalama defteri ismiyle geçen forum ise bu yazıları forum üyelerine tanıtmanın yanında Karalama Defteri bölümüne eklenmiş tüm yazıları ve yazarları yorumlamak ve yeni çıkan kitapları tanıtmak işlevleriyle Karalama Defteri' ne destek amacıyla kurulmuş bir forum bölümüdür.
Bölümümüz ve forumumuzu takip etmeni ve topladığın ya da beğendin yazıları özellikle de kendi yazma denemelerini bizimle burada paylaşarak bölümüze de destek verirsen seviniriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ortalığı biraz kurcalarken rastladım. Bakin sevgili moderatorumuz ne demiş bize;

said:
ghaldszar, 24 Aralık 2003 01:34 tarihinde demiş ki:
said:
Kendercik, 23 December 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
Bundan sonra da çöpe atmaktansa biriktirecem ve zorla okutacam insanlara!

Burası bu nedenle var zaten. Hepsi senin eserin güzel de olsa çirkin de olsa senin düşüncelerin senin duyguların senin anıların. Kısaca senin çocukların. Hiç birini çöpe atma. Verdiğin bu kararı uygula zorla okut bize. Şahsen ben gönüllüyüm zorla okumaya seve seve yaparım. Her zaman yorum yazmasam yazamasam da okurum zevkle, zorla okut bize biz buna severek katlanırız.
[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerinize sağlık efendim
Ağzınızdan bal damlıyor efendim

Umuyorum ki efendim
Hoşgörürsünüz bu buyruklarınızın ardından

Şayet nice yazılar atacağım
Bulduğum her bir delikten içeriye[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...