Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Simdi ben android'de otel rezervasyon uygulaması gelistirdim.Projede bulundugum konuma gore otelleri getircek(tabi bu oteller gercek degil abstract kendim olusturdugum),enlem ve boylama gore. Proje emulatorde calısıyor.Telefona yükledim,bulundugum enlem ve boylamıda babalar gibi gosteriyor.Fakat otelleri listele diyince "No route to host" diyor.Normalde otelleri gostermese bile "found 0 hotel" demesi gerekiyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir,kafayı yicem su uygulama yuzunden.Cok ugrastırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Application telefonun internet'ini kullanmaya izinli mi ? Sorun bir cok sistemde karsi adrese ulasamadigin cunku aradigin adrese ulasabilecegin bir interface olmadigina isaret ediyor. Kisaca uygulaman internet'e cikamiyor ama DNS cozememekten cok arayuzu kullanamiyor gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Onu diyecektim ben de. Ağ izinlerini vermen gerek telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Telefonun browser'ına ip'yi girince mesela 192.168..../HotelWeb/roomid=1 diyince otelleri sıralıyor browser'da.Bu dedigim sorunla ilgili degil di mi? edit 1 :su kies kullanıyorum,zaten bilgisayarıma erismis olmuyor mu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Application için ayrıca ağa erişim izni lazım. Telefon izin vermez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet penceresinden applactionı sectim.Asagısında su izinler yazıyor -Konumunuz:genel(ag tabanlı) konum.hass(GPS) konum -Ag iletisimi:tam internet erisimi Bunlar izinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Daha ötesi için kod kurcalamak gerek abi. O dediğin sorun çünkü çok genel programın internet erişimi yok sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Varya gunumden gun yedi su proje,secmez olaydım.Kac gundurde bakıyorum koda,lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yokmu baska bildiginiz bir sey? Eger izinlerde varsa sorun kodda diyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://stackoverflow.com/questions/9788163/android-app-java-net-socketexception-no-route-to-host Su post'u atan sen misin ? Degilsen orda yazanlari bi deneyiver. Calismazsa ayni sekilde detayli bir post ativer oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Allah bea yaptım..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu posta cevap atanlar sigara iciyorsa malbus icmiyorsa efec fıcı alkol almıyorsa da lahmacun ısmarlıyacagım.Bilgileri verirseniz yolarım anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 =) Neymis sikinti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bilmem,sildim tekrar yükledim oldu edit : Fakat simde telde browser acılmıyorda.Umrumda degil,datayı ceksin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar