pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2, 3 masaüstü de yeter, şöyle basit, sorun çıkarmayacak bi program var mı? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sanirim yok. Yeni bir sey ciktiysa bilmiyorum ama genel olarak inanilmaz performans kaybi yasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ms'in kendi aracı vardı bunu kaypsız yapan ama 7 ile çalışıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Dexpot kullanıyorum ben. İş görüyo. Çift ekranla da çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dexpot +1 spaces-compzi benzeri o var. mdesktop var daha bi lightweight. switcher var bi de expose benzeri olan. bi sonraki seviyede bunu soracaksın.sormadan cevap vereyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar