cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Herkesin ağzında demokrasi kavramıdır gidiyor. Nedir bu demokrasi? Deyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 insanın üstüne yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 gereksiz bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 İnsanların birbirlerini öldürmesiyle ilgili bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 petrollü bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 "nutella yerim" said: hayatında hiç seçim kazanmamış diktatörlerin yanında bu adamlara daha çok saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 çok yalan birşey demokrasi, krallık daha makul geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hoşgeldin throine,atatürk nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 onu cetoya sor. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o objektif bir bakış açısına sahip degil,seçim kazanmayıp ülkeye seçim sistemini getiren adamları ülkenin kurtarıcısı olarak görüyor,laikçi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Throine işte Atatürk ve İnönü'yü kast ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yok ya bırak diktatörleri,halkın efendisi dururken,odunu gösterse seçtircek derecede demokratik vatan evlatları yetiştirdi bu ülke,postal yalakası mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mani said: Throine işte Atatürk ve İnönü'yü kast ediyor. böyle bir şey yok kafandan uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 "demokrasi nedir" diye sormadığın yerdeki sistemdir der ve riks budur diye eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Seçim kazanmış saygıyı hakeden diktatör. "Tek dil değil, tek bayrak, tek din, tek devlet dedik!" said: Vatanımıza bayrağımıza yönelik her saldırıya misliyle cevap vereceğiz. Biz bunları yaparken hukuktan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Bu terör örgütü uzantıları ikide bir bizim 'tek dil' ifadesini kullandığımızdan bahsediyor. Ben 4 tane kırmızı çizgimizin olduğunu söyledim. Neydi o dört temel çizgi? 1) Tek millet 2) Tek bayrak 3) Tek din 4) Tek devlet http://www.haberturk.com/gundem/haber/739892-tek-dil-degil-tek-bayrak-tek-din-tek-devlet-dedik- Heil Tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 pek bi numarasi yok. 'deal with it' iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 demokrasi, halkin, kendini duduklicek yetolari, kendinin secmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mani said: Seçim kazanmış saygıyı hakeden diktatör. "Tek dil değil, tek bayrak, tek din, tek devlet dedik!" Heil Tayyip Hadi RTE saçmalıyor. Bu tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek dil sloganı yıllardır asker tarafından yürüyüşlerde kullanılıyor. Ein volk, ein reich, ein führer bir yerden tanıdık geldi sanırım? O zaman neredeydin? Kusura bakmayın ama sizi bu yüzden samimi bulmuyorum. Diktatörlüğün hepsine karşı çıkmak varken "benim diktatörüm iyidir" diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hayır ben eskiden beri tek millet olmadığımızın farkındaydım. Bu yüzden kendimi iki yüzlü olarak görmüyorum. Ayrıca günümüzü tartışıyoruz. Her AKP'linin yaptığı gibi şimdiyi bırakıp geçmişte siz de söyleydiniz deme olayı baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hangi geçmiş? günümüzden bahsediyorum. Her bayram yürüyüşünde tekrarlanıyor bu. Bu arada senin gibi düşünmeyen herkese AKPli demek daha bir baydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 troyncuk ve diğer sevgili arkadaşlar... millet, halk kavramlarının anlamlarını bir okuyup öğrenin lütfen. öğrenememişsiniz belli ki. elin amerikalısı kıçını yırtıyor yoktan AMERİKAN milleti yaratacağım diye, siz neyin davasını savunuyorsunuz, Türk Milleti anayasa değişmediği sürece (ki troyncuk, seninkiler zaten bunun için YENİ ANAYASA diye yırtınıyorlar)bu ülkedeki tek millettir. Bunun da faşizmle, aşırı milliyetçilikle, diğer etnik kökenleri ezmeyle ilgisi yoktur. Bir dönem yapılan yanlışları savunmuyorum, bu ülkede Kürt'de var, Laz'da, Çerkez'de, Arap'da, Arnavut'ta ve daha onlarca etnik kökenden insanımız var. Ama bu insanların hepsi Türk Milleti'nin bireyleridir. Nokta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 demokrasi para babalarının ülkeleri yönetmesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 war has changed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 clownbaby said: demokrasi para babalarının ülkeleri yönetmesidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar