mightee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 her seferinde aptal aptal mesajlar atıyorum arkadaş mis gibi hatunu kaçırdım bu salak mesajlardan dolayı. bunun üstesinden nasıl gelirim piliz yardım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 içmeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mantıklı, ama başka çözüm önerisi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 daha çok içerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 içmeden normal mesajlar atıyorsun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ahah içmeden nispeten daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ergenlik bitince geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 fede said: daha çok içerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kaç yaşında bitiyo normalde ona göre bileyim de oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 valla senko 25 yaşına geldi hala bitmedi tam bir bilgi yok ona dair (bugün niye hep senkoya giydiriyorsam artık O_o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mhm öm olacaktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yalnız başına içmeyeceksin http://www.shirtsnob.com/pictures/busteddrunkdial.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 O arkadaşlar aptalca şeyleri yalnız başına yaptırmaza dönerse duble kaybedersiniz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 mightee said: her seferinde aptal aptal mesajlar atıyorum arkadaş mis gibi hatunu kaçırdım bu salak mesajlardan dolayı. bunun üstesinden nasıl gelirim piliz yardım :/ beyin nakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 RELREKİS ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 1 icmicen 2 icip icip sacma sapan mesaj atican kimse olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 attığın mesajları yazsana bi buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 düşünmeyi elden bırakma. beyin egzersizleri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İçtikten sonra mesaj atma allahalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?20,5908300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Ben sabahın köründe attığım mesajlara çok gülüyorum sonradan. içmeden önce telefonunu kapat bataryayı da çıkar madem ağzınla içemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bünye meselesi bende yaşıyorum aynı şeyi. genel olarak sorun arkadaşlarda bence. ben çözüm olarak arkadaşlara 'gazlamayın lan beni pişman oluyorum sonra' diye çemkirdim sağolsunlar dikkate aldılar sorun ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Gerekli situationlar için ayıkken mesaj yaz taslaklara kaydet sonra kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar