Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'nin Kürek Skandalı


yav

Öne çıkan mesajlar

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-buyuk-bir-skandala-imza-atti-/spor/spordetay/05.05.2012/1536618/default.htm?ref=fblike

Fenerbahçe’nin, Hırvatistan’da katıldığı uluslararası yarışta başka kulüplerin lisanslı sporcusu olan iki kürekçiyi, Sarı- Lacivertli formayla yarıştırıp madalya kazandığı ortaya çıktı.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29116

Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur.

___

Var mı kürekçi aramızda? Nedir işin aslı :D
saçmalığa bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

fenere yansımamıs demek ki ahahah. savunmaya bak yahu. cemal nalga rezaleti cıktıgında resmi web sitesinde "takipçisi olacağız" başlığıyla bildiri yayınlayan kulubun cevirdigi dumene bak.


Birilerinin nasıl da hoşuna gitmiş haber lol. Türkiyede habercilik her zamanki gibi.

Kürek Şubemizin kaptanı Çağlar Özdemir yayınlanan haberle ilgili olarak Resmi Sitemize şu açıklamayı yapmıştır:

Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.

Kürek sporunu takip eden gazeteciler ve yazarlar çok iyi bilmektedir ki; Uluslararası açık yarışmalarda oyuncu isimleri belirtilerek takım adına sporcu yarıştırabilirler. Bununla ilgili bir kısıtlama söz konusu değildir.

Yurt içi ve ya yurt dışında kulüplerarası bir yarışmada bu oyuncuları zaten yarıştıramazdık. Yarışma komitesi bizden bu oyuncularla ilgili lisansları göstermemizi isterdi. Ama açık yarışlarda ısrarla tekrar ediyorum böyle bir kural yok.

Özkan Özkara ve Muhammet Canşi isimli iki sporcumuz kendi kulüplerinden izinli olarak Fenerbahçe kafilesiyle yola çıkmış, yarışmış ve kazanmışlardır. Madalyaları müzemizde değil, kendilerindedir. Bundan sonra da yarışacak ve kazanacaklardır. Olayı bir başka boyuta getirmeye çalışmak, Kürek sporu ile ilgili bilgisizlikten kaynaklanmaktadır."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bütün yıl kıçıkırık bi cemal nalga olayını gündeme getirenler, o değil de bu fenerlilerin -haklı şekilde- çok üzerine gidiliyor, yakındır çozutup kısa devre yapıcaklar tümden, kafalardan duman falan çıkacak böyle. yazık ya, allah düşmanıma vermesin fenerlilik :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlhami İşseven: Biz uyardık
Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven de Fenerbahçe’nin, uluslararası bir yarışta başka takım sporcularını kendi formasıyla yarıştırmasının kurallara uygun olmadığını söyledi. Bu durumdan yarışmalar sonrası haberdar olduklarını dile getiren İşseven, “Fenerbahçe ile konuyu görüştük ve kendilerini uyardık” dedi. İşseven, Sarı-Lacivertli kulübün federasyondan aldığı izin doğrultusunda bu sporcuları Fenerbahçe değil, mensubu bulundukları kendi takımları adına yarıştırması gerektiğini vurguladı.



bunu okudum ben, anladim da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...