Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Evet 3 adet site yapacağım ve bu siteler için bir şirkete ihtiyacım var. Daha önce para veripte almadığım için Pek anlamıyorum. Şimdi http://www.elmahost.net buradan almayı düşünüyorum.Ama alanadı,vs herşey dahilmi buradaki fiyatlara bilmiyorum. Bana alınca direk upload'a hazır bir site gerek. Yani siteyi yapacağım ve sonra satın alacağım,direk upload ettiğimde çalışır durumda olsun istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 www.profocio.net eno nun hem oda bi pati :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Teşekkür ettim diyna[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Referans[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 websahibi.com disinda nerden alirsaniz alin diyebilirim hostcini ve lantar iyi bence[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 progen de iyi bir firmadir yalniz biraz pahali.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 agorahostingde almayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Patide profocio yu kullanan kitle ve geçmişteki konular için arama opsiyonunu da kullanabilirsin... Sanırım 20 nin üzerinde kullanıcımız var patiden :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben de pek severim profocio'yu ( zaten isim babasıyım da, bir baba yavrusunu nasıl sevmez), şaka bir yana açıldığığından beri 1.5 yıldır filan kullanmaktayız bonepartla birlikte. pek bir hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kesinlikle progen.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 www.profocio.net alacam bu hafta inşallah :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 www.existhosting.com u şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar