yamakasi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 uo yu cok duydum (okudum) ama bir türlü cd sini bulamadım bunu nereden elde edebilirim yada indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ultima online oynana bi cafeye git ordan cd çektirirsin daha ne diyim :P sonrada paticiğin serverinde oynarsın güzelcene[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kadıköyde 100lerce satan yer var ? ayrıca başlamanı tavsiye etmem uo bitti artık öldü..[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bence hiç bulaşma ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oynamasını bildiğin sürece çok güzel ve zevkli bir oyun, müptelası olmadığın sürece tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: FRP_Master, 23 Ekim 2004 09:06 tarihinde demiş ki: kadıköyde 100lerce satan yer var ? ayrıca başlamanı tavsiye etmem uo bitti artık öldü.. Yok öyle bişey. Belki dünya genelinde ilgi azalmış olabilir fakat ülkemizde halen yoğun ilgi var. (yaş ortalaması düşük olmakla beraber.)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Yada buradan indirebilirsin gigex [Bu mesaj rexx tarafından 23 Ekim 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamakasi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yaw iyide bunlardan hangisini indirmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Age Of Shadows Başka bulamadığınız programlar varsa kendi bağlantımdan host edebilirim. Sadece Özel Mesajla bildirmeniz yeterli olacaktir. ;)[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 uo öldümü ?? ya waryasyon bunlar tr de 40 tane server war bu 40 serverın player ortalaması 100 yaa yapma gözünü sewim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 fazla iyimser, owner olmak için çok hevesli bir kişisin. Sanırım seni kimse aydınlatmamış bu konuda..[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Albion, 24 Ekim 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Age Of Shadows Başka bulamadığınız programlar varsa kendi bağlantımdan host edebilirim. Sadece Özel Mesajla bildirmeniz yeterli olacaktir. ;) Bağlantın nedir senin :) ben şuan asılıyorum sana 250kb la (sn'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sen yakinda yuklemekle kalmaz server da acarsin :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: -Revenant-, 24 Ekim 2004 22:30 tarihinde demiş ki: sen yakinda yuklemekle kalmaz server da acarsin :D Gerçekten sana başlamanan için 4 tane şey söyliyecem onan rağmen başalarsan sen bilirsin.... 1-Bağımlı olursun Kalkamassın 2-Çok fazla paran gider 3-Gözlerin kan çanağı olur 4-Bunların hepsini kabul edersen senin düşüncene saygılıyızdır..[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 resmen bagimlilik ( bkz . sigara , extacy )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ahuaz dikkat ateşle oynuyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Frp_Master Uo nasıl ölüyo güzel kardeşim senin ya gözlerin kör ya da yorumlarını yapmış olmak için yapıyosun. Türkiye'de kaç tane UO shardı olduğunu biliyo musun? Bunların kaç tanesinin çok sağlam ve sırtı asla yere gelmeyecek olan shardlar olduğunu ve UO'nun kolay kolay asla bitmeyeceğini,ölmeyeceğini biliyor musun da konuşuyosun lütfen yaa biraz mantık kullanın şuraya mesaj atarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamakasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: redouble, 24 Ekim 2004 18:11 tarihinde demiş ki: said: Albion, 24 Ekim 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Age Of Shadows Başka bulamadığınız programlar varsa kendi bağlantımdan host edebilirim. Sadece Özel Mesajla bildirmeniz yeterli olacaktir. ;) Bağlantın nedir senin :) ben şuan asılıyorum sana 250kb la (sn'de) 126kb ile pas vermiyorum sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Uo olmedi belki ama cok bozuldu ki bunu bne solyorum yani ben gunde 24 saat uo oynayan uola yatyip kalkan biriydim ama bi sabah baktim ki serwerlara iyice bozulmuş belkide gelen bilgilerin artmasiyla bug / edit gibi seyler olmuş eskiden paticik listesinde hangisine girsem diyip secemedigin begenmedigin 1 serwer varken sindi 1tane deneyimli kalmamiş ( hemen hemen ) hepsi 2 3 haftalik ve 0yenilik(sosaria bazli ustune 2spawn koy tamam serwer oldu bitti ) gercekten uzuldum player varda yaş ortalamasindna tut herseyine bozulmuş ... İcimde hemen bir soru alevlendi yoksa Uo bitiyormu ???[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 UO nun bittiği düşüncesine kapılan herkez mutlu olduğu serverda oyun oynamıyor demektir. Şöyle bi bakın etrafınıza çok iyi projeler var. Bunları bi inceleyin,gidin bu projelerde playerlık yapın sonra UO nun bitişi ile ilgili yorum yapın burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Herkesin düşüncesine saygı duymalıyız çünkü birisi bitti derken birisi için yeni başlayan ve çok hoşuna gidebilir o yüzden herksin düşüncelerini sonuna kadar kırmadan dinlemeliyiz. Ondan sonra cevap vermeliyiz. Uo bittimi bitmedimi herkesin kendi kafasında oluşur bence Ultima Online oyununu Öldürdüler her kafası esen server açtı devasa online serverlari Örnek Ragnorak gibi serverlar kısacası Ultimanın Ömrünü kısaltı bu yüzden de Ultima yavaş yavaş yıkılmaya başladı[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamakasi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Albion, 24 Ekim 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Age Of Shadows Başka bulamadığınız programlar varsa kendi bağlantımdan host edebilirim. Sadece Özel Mesajla bildirmeniz yeterli olacaktir. ;) dosyayı aldım başka bir klasöre açtım ancak oyun kurlu değil diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ultima online download iye arat forumda (: sonra bi başlığa gir :P hem uo downloadu hemde reg downloadu çıkıcak :P reg downloadunu indir uo.reg dosyasına çift tıkla çlışır :P ama c:/prog..f/ultima online 2d/ pozisyonuna koyman lazım çektiğin dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar