bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Arkadaslar herkese iyi akşamlar, Ttnet in 3g avea modemini kullanıyorum.Modem boşta iken yani idleda hiç bir internet sitesine girmiyor olsam dahi kafasına göre mbitlerce veri çekiyor.. Özellikle ilk açıldığında sürekli olan bir durum değil fakat kullanmadığım internet kotasını doldurdugundan supheleniyorum. sizde böyle bir durum ile karşılaştınız mı ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ttnet'in de 3g si var avea'nın da arkadaşım hangisi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ttnet avea diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 alla alla o zaman buraya değil kardfeş müşteri hizmetlerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dur bakiyim belki karşılaşan vardır gardaş. yani burda millet kazık yiyor olabilir çaktırmadan. elinde modemi olan varsa açarken bir baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 modemle ilgisi yoktur onun bilgisayarında bir problem olabilir mi? surekli paket gonderen/alan bisiler? bi de farklı modemle dene aynı sorunu yasayacak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bilgisyarını bi trojan spyware tarattır, " internet kotasını doldurdugundan supheleniyorum. " diyen 50000 kullanıcının içideki tek şampiyonsun. ikinci diyecegim ise başıma asırlar önce şöylebirşey geldi, nokia 6600 kullanıyordum, bilgisayar internete kendi yazılımıyla baglandıgından ag baglantılarındaki veri akışı sadece internet baglantısı değil. şimdi sen veri transferi yaptıgını nasıl gördün? gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 demek istediğim modemle olan baglantıdaki veri transferini hesaplamıyorsun umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 spompas said: demek istediğim modemle olan baglantıdaki veri transferini hesaplamıyorsun umarım Download upload I gosteren yerden bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bir usteki mesaji almisim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 orasından bahsettiğin yer neresi? bircok yer gelenpaket giden paket gösterebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bir modemin kendi kendine download yapmasi herseyden once hukuksal acidan buyuk risk yaratir sence operatorler senden alacagi 100TL icin bu riske girer mi? O markalar cok daha degerli oradan gelecek paraya gore. PCdeki modem kurulumunu kaldir bak bakalim cekiyormu birsey madem kendi yapiyor elektrik aldigi surece zaten hep ver almasi lazim. Ben wifi kullandim siz telefonuma ucret cikardiniz gibi aglayan tuhaf musterilerden olmayalim lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kullanmadığında da küçük bir ul/dl oluyor her zaman ama kotayı aşırtacak kadar önemli olacağını sanmam başka bir şey vardır mutlaka. bir de unutma 3g'de dl ve ul kotana yansıyor yani adsl e göre (sadece dl sayılıyor) kotanın daha hızlı bitmesi demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar