Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 said: 'KURUN KENDİ ARANIZDA TİYATRONUZU' Kardeşim sen tiyatro mu oynayacaksın; özgürce hareket et, kurun kendi aranızda tiyatronuzu, buyurun serbest olarak, özel sektör olarak bu alana girin. Bizim dönemimizde tiyatro sahneleri hiçbir dönemle mukayese edilmeyecek şekilde artmıştır. 'SENARYOYU BEĞENİRSEK DESTEKLERİZ' Bu sahnelerde sizleri destekleriz, yeri gelir senaryoyu beğenirsek bizim de inceleme kurullarımız buralara sponsor olur, buralarda da destekleriz ama artık bugüne kadar geldiğiniz anlayış olmayacak. Güzel, edepli senaryolarla halkımıza sanat aşılıcaz inşallah. =) http://www.ntvmsnbc.com/id/25346146 Neyse özet, devlet tiyatrodan desteğini çıkıyor 5-10 liraya izlenebilen oyunlar gg bundan sonra. Özelleştiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ankara'da falan ayakta kalır belki ama metropoller hariç gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paticik Tiyatrosu'nu kuralım lan. Cons Fede aquila futbol bölümü mesajlarıyla zegna, herikivıl wotlarıyla bone tüm mesajlarıyla çetintaş. güzel eğlence çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 var bizim arkadaşların tiyatrosu, ama pek kazandırmıyor. Hareketlerinden ve konuşmalarından kendini tatmin zevki olduğunu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Tayyip kafasi olsun olmasin tiyatro yok olmaya mahkum gibi. Ha teknoloji gelisir, tiyatroyu desteklemek icin cok kullanilir hale gelir, gorsel solen cogalir o zaman kurtulur ama tiyatrolar bu kadar fakir/parasiz birakilmisken o da zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tiyatronun yok olmaya mahkum olduğu yargısına nerden vardın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Herkesi kendi gibi sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tiyatro dediğin eski çağ sineması zorla bugune kadar gelmiş en fazla 10 sene daha ömrü var sonra kimse sahneleri bile hatırlamaz tiyatroya gidiyorum diyenler de tatava sinema varken çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 di said: Tayyip kafasi olsun olmasin tiyatro yok olmaya mahkum gibi. Ha teknoloji gelisir, tiyatroyu desteklemek icin cok kullanilir hale gelir, gorsel solen cogalir o zaman kurtulur ama tiyatrolar bu kadar fakir/parasiz birakilmisken o da zor gibi. yuh nasıl da aynı şeyi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Myshkin said: tiyatronun yok olmaya mahkum olduğu yargısına nerden vardın peki? Yargiya varilmasi gereken bir durum degil, aci bir gercek. Tiyatronun, operanin cennetindeyim, burada bile yeterince ilgi gormuyor. Turisler olmasa cogu kapanacak, dayanamayacak. Sinema, televizyon ve internet hayattan silinmedikce, tiyatro birseylere alternatif olmadikca sansi da yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 iyi ekmek çıkar ordan beni de yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 reklam sektoru bu ise baksin, tiyatroya reklami daha iyi nasil sokariz diye dusunsun, reklamcilar uyumayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tiyatro böyle iyi ya. fakir fakir çalışsın tiyatro. böyle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 insanlar faytona niye biniyolarsa tiyatroya da aynı mantıkla gidiyor olacaklar bir süre sonra. öyle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 di said: Yargiya varilmasi gereken bir durum degil, aci bir gercek. Tiyatronun, operanin cennetindeyim, burada bile yeterince ilgi gormuyor. Turisler olmasa cogu kapanacak, dayanamayacak. Sinema, televizyon ve internet hayattan silinmedikce, tiyatro birseylere alternatif olmadikca sansi da yok malesef. Vallahi sen neredesin bilmiyorum, doğrudur tabi dediğin. Ben Ankarada'yım bütün oyunlar dolu salona oynanıyor. Aylardır sahnelenmesine rağmen hâlâ bileti satışa çıktıktan sonra 3 dakikada tükenen oyun var. Tiyatro binlerce yıldır var olan bir şey. İlgi belki daha az olacaktır ama hertürlü tiyatroyla ilgilenen bir kesim olacaktır. Bu insanlar az sayıda da olsa tiyatroyu ayakta tutmaya yetecektir. Gerçi bugüne kadar tiyatronun en büyük rahatlığı devlet destekli olmasıydı işte. İktidar oyunlardan doğal olarak memnun kalmadığı için özelleşin dedi. Özelleştikten ve fiyatlar arttıktan sonra ne olur göreceğiz. Bütün avrupada devlet tiyatroya hem fon sağlıyor hem de özendirmeye çalışıyor üstelik oyunların içeriğine de karışmıyorlar bunu da not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 adam gibi hiç bir oyunun 2 ay sonrasından önce bilet alamıyosunuz. kandırmıyalım kendimizi insanlar tiyatro istemiyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 abi kimse kimseyi kandırmasın şimdi. ben de ankaradayım senelerdir. devlet tiyatrolarının oyunlarına gidiyorum ara ara. tiyatroyu hiç bilmeyen adam gitse o oyunların çoğuna bu ne kadar boktan bi sanatmış lan gereksiz bişey der. senaryosu kötü,yönetmenlik kötü, dekor kötü, bildiğin ankara griliği sahneye yansımız, oyunculuklarla kurtarılmaya çalışılan ama onda da hiyerarşik düzenden dolayı batmış durumda devlet tiyatrosu. özel tiyatrolara öğrenci kesimi gidemeze biletler pahalı. artık devlet tiyatrolarının kapatılması, devletin özel tiyatroya destek vermesi daha mantıklı ama işte bunu akp yapınca kötü oluyo maalesef. sinema da böyleydi türkyede, son 15 senede devlet sinemalara destek verirken kullandığı ideolojik süzgecini az kullanınca nası canlandı sinema görüyosunuz. önümüzdeki 15 20 sene tiyatro can çekişir ama gelen nesil tiyatronun sanat yönünü tekrar keşfettiği zaman canlanır tiyatro yeniden. bi de tiyatro bitmeyecek bi sanattır. teknolojiye filan ihtiyaç duymaz o kadar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aquila said: reklam sektoru bu ise baksin, tiyatroya reklami daha iyi nasil sokariz diye dusunsun, reklamcilar uyumayin. reklamcılık o şekilde çalışmıo eğer tiyatroya insan gidiosa, reklamcılar aha biz buraya reklam verelim diolar tiyatroya kimse gitmesse ne etsin adam oraya reklam verip hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o zaman reklamcı tiyatroya daha fazla insan çekip onlara yönelik reklam yapar. yepyeni pazar işte. reklamcılık sektöründe en fazla kazananlar bunu yapabilenler oluyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 fede said: abi kimse kimseyi kandırmasın şimdi. ben de ankaradayım senelerdir. devlet tiyatrolarının oyunlarına gidiyorum ara ara. tiyatroyu hiç bilmeyen adam gitse o oyunların çoğuna bu ne kadar boktan bi sanatmış lan gereksiz bişey der. senaryosu kötü,yönetmenlik kötü, dekor kötü, bildiğin ankara griliği sahneye yansımız, oyunculuklarla kurtarılmaya çalışılan ama onda da hiyerarşik düzenden dolayı batmış durumda devlet tiyatrosu. Hangi oyunlar için konuşuyorsun bilmiyorum ama bizdeki problem kötü oyunların çok kötü olması iyilerin de çok iyi olması. Sanatsever ve klasikçi insanları memnun edecek şekilde çok iyi oyunlar da çıkıyor, hiç tiyatroya gitmeyen insanların bile gidip beğeniyle izleyebileceği güzel oyunlar da sahneleniyor. Ha bunların sayısı çok değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 e o zaman adam edersin sehir tiyatrolarını istanbuldakiler fena deil hiç. ayrıca tayyipin bi yerinden uydurduğun "hangi geşilmiş devlet tiyatroya el atıyomus" zırvasıda ayrı rezaletti. bi gezsin baayım kraliyet tiyatrosu olmıyan avrupa ülkesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 işte ankaradaki o iyi oyunlara ankaranın kemik tiyatro izleyicisi gidiyo sürekli. tiyatro yetersizden kasıt o maalesef. o güzel oyunlar tiyatroya yeni izleyici kazandırmak konusunda çok başarlılı olamıyolar bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Başka bir başlığa da yazmıştım, bizimkiler hâlâ sanat sanat için midir yoksa toplum için midir 19. yüzyıl kafasında. Milletin güzel sanatlarla falan alakası yok, 3. dünya ülkesi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 forgiver said: tiyatro dediğin eski çağ sineması zorla bugune kadar gelmiş en fazla 10 sene daha ömrü var sonra kimse sahneleri bile hatırlamaz tiyatroya gidiyorum diyenler de tatava sinema varken çok gereksiz Şaka dimi? Şt ve Dt'nin tek oyununa bile gitmediğin belli ,ESEK , oyun atölyesi, dot ve diğer bunun gibi özel tiyatroları saymıyorum bile. İnsanlar bunlara bilet satışının çıktığı 2. günü bilet bulamazken böyle bir kanıya varmanız gerçekten çok garip ve üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Aha buraya yazıyorum.İnsanlar ilerde tiyatroya gitmeyecek.Evinden 3 boyutlu gözlükleri takıp canlı olarak izleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar