Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta geldiginde hazirliksiz yakalanmayin..

Ceti

Öne çıkan mesajlar

said:
Ceti, 24 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
sadece amerika ip leri open beta için başvurabilecek...
ve birde amerikadaki evin ev adresine ihtiyacın var... bu arada eğer codeları normal mektup ile yollarlarsa çok gülücem fake kullananlara :)

alakasız birşey.Us de oynamak istiyosan var bu dedigin.
Beta ile alakası yok.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha iyi daha bu ne bole oyunmu askeri birşeymi ne yapıyor blizzard devlet sırrımı cıkarıyor yuh olmaz ole sey proxy yer ya[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

ceti bu soledıklerının cok komık komıktende ote sen hangı oyunda beta yada her ne haltsa kodun posta ıle yollandıgını gordun abi ahaha boş boş yazı yazmayın insanlarında kafasını karıstırmayın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 24 Ekim 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
yanlız bencede proxy yetmeyebilir valid bi adres de lazim

Bu tamamen şans olucakl yanı her usa kayıtlı mail olanda gıremez heralde lımıt koycaklar yanı sansımız 50% denemeye deger[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

olabilirde olmayabilirde... daha önce görmedim böyle bir olay çünkü belli bir zone (bir kıta veya bölge) beta açıldığını görmedim... adamlar sadece north america dediyse bunu yapabilirler..... herkes proxy ile ip engelinin aşılabileceğini bilir..
Sosyal ağlarda paylaş

ya baya uçmuş bazıları ne adresi ne maili ya adamlar işi yok gücü yok ha şuna verdik bak adı japoncaya benziyo vermeyelimmi dicek... saçmalamayınya ben nvidia ya başvurdum ne adımı deiştirdim nede bişe sade proxy kullanıp salladım tüm soruların cavplarını hatta başvuruda abd dedim kayıtta canada dedim oturduğum yeri sandığınız kadar kontrol etmeye adamların zamanı yok bikere yapın proxy başvurun bişe olmaz ..... ha başvurduğum mailde mynet adımıda corç yazmadım hakan yazdım 1000 kişiden biri oldum siz düşünün openda nasıl seçerler...[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...."
--->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han..
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...