Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Killer said: Perfectionist said: Hedefin ne ki anlamadim. bence biraz define ol yag ver. eylulden itibaren temiz buyursun. az daha define olayim diyorum da hangi diyet sence? Dogru diyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kici kasip karni ice cekince olur umarm yarin deneyeyim beli oynatmaya odaklaninca olmiuyordu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Perfectionist said: Killer said: Perfectionist said: Hedefin ne ki anlamadim. bence biraz define ol yag ver. eylulden itibaren temiz buyursun. az daha define olayim diyorum da hangi diyet sence? Dogru diyet :) çok sağol doğru diyet yapayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 9 ay sonra spor yaptım, allahını seven üstüme toprak atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sütünü iç yat hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Killer, baslikta azcik geriye gitsen bir suru diyetle ilgili sey yaziyor. Temel seylere ulasmak zor degil gercekten. Takildigin bir yer olursa seve seve yardimci oluruz. ama nasil diyet yapiyim diye genel bir soru sordugunda dogal olarak kimsenin yazasi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paleo diet yap. Ek olarak sağlıklı yağları çok tüket. Ağırlık kaldırdığın günler karb olarak 2-3 meyve ye. Aerobik takıldığın günler karb alma. Akşamları hiç karb alma. Çok et yediğin günler sebze suyu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben kendimi iyi anlatamadım sanırım da son mesaj daha bir açıklayıcı tabi teşekkür ederim attım öm perfect bak çekildim ben topicten thanks all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ben diyetimle ilgili bir soru sorucam, şu aşağıdaki listeye günde 2-3 yumurta beyazı eklemem gerekiyor mu yoksa zaten yeterince protein alıyor muyum? sabah 2 kaşık fıstık ezmesi öğlen iş yerinde tavuk veya et, yanında makarna varsa makarna.. pilav/börek/ekmek yok. baklagillerden varsa onlardan ve yoğurt. akşam et/tavuk, yanında yine makarna veya hiçbir şey, yoğurt gece yatmadan lor peyniri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 makarna yerine pilav tercih etsen daha dogru degil mi? bu arada ben de sorayım bisi. yag yakmaya calısan biri icin tam yaglı beyaz peynir yemek yanlıs mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yumurta ve makarnayi bilemedim yagli peynirde ise kalori derdine gore olmali diyetisyenimin diyetini uygularken peynirini light alma tam yagli olsun diyordu %0 ve %11 yagli peynirler var burada, tad katsin diye yiyorsam yaglisini aliyorum muhakkak kirec gibi peynir yiyecegime agzimin tadi olsun, aradaki fark 100 gram icin 90 100 kalori nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yaklaşık 10 sene body building yapan bir arkadaşım söyledi. makarna, pilav, bulgur pilavı, börek, patates, ekmek arasında şu tercih sırasını uygulamak lazımmış makatna - bulgur pilavı - pirinç pilavı - patates - börek - ekmek spora başladığım yerdeki eleman da eğer kilo verip vücudun şekle girsin istiyorsan, diyetine de dikkat etmen lazım, çok önemli dedi. mesela gidip bol bol pirinç pilavı yersen adeta boşa çalışmış olursun dedi. makarnayı sorduğumda, o daha iyi, en azından onu yemeye çalış, diyetisyenler de makarna veriyor zaten pirinç pilavı yerine dedi. diyetisyen kısmı ne kadar doğru bilmiyorum... eh 2 tecrübeli adam böyle söylemişken, gidip pirinç pilavı yemem ben artık :D yumurta ve genel olarak o diet konusunda hala fikirlerinizi bekliyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ayik kafayla okudum da boy/kilon ve aldigin etin tavugun porsiyonlari onemli ne zaman ne yediginden ziyade, onceki sayfa konularda da var kendimden ornek vereyim 178 boy/85 kiloyum ayda 4-5 kg vermek icin 100-120 gr protein olmak suretiyle 1200 kalori benim hedefim gunluk, kahvalti yapamiyorum pek, azicik peynir ve alman ekmegi ile gecistirip ise veya spora kosuyorum, 10 gr hadi isyerinde yedigim et 30 gri asamiyor tavuk veya hindi fileto/dana kiyma,steak vs ile 30-60 gr sut yogurt vs 10-20 gr bu durumda 30-40 gr acigim kaliyor misal, bunun karsiligi bir kutu yagsiz ton baligini oyun oynarken bir yandan da catalliyorum sende de bu tarz bir acik varsa yumurta aki koy araya veya peynirini etini buyut kalori acigi kaliyorsa da bunlar o ogunlerle beraber yenen sebze ekmek meyve yeri geldiginde tatlilar ile kapaniyor kaynagini hatirlarsam verecegim, yavas sindirilen besin guzel ama gunun sonunda aldigin kalori en onemli sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bugun yaptıgım programı yazayım bari. arada sırada boyle programımı yazarım. tili'nin verdigine uymaya calısıyorum. henuz %100 sync olmasa da elimden geldigi kadar yapıyorum iste. leg raise hanging leg raise incline crunch reverse crunch shoulder press lateral raise one arm db row chest press biceps curl dips triceps pushdown sıraları dogru degil, karısık yazdım. bi de cok kalabalık gorundugune bakmayın. mesela reverse crunch 2x8 yaptım. chest press 2x10 yaptım. digerlerinde normal olması gerektigi gibi setleri cıkardım. vucudumu agırlıga hazırlamaya calısıyorum biraz. zor geliyor ilk baska agırlıklar dusuk olsa bile. sol biceps mesela geberik durumda. 7.5 kg dumbbell'i ilk sette yaparken zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sabonis said: yaklaşık 10 sene body building yapan bir arkadaşım söyledi. makarna, pilav, bulgur pilavı, börek, patates, ekmek arasında şu tercih sırasını uygulamak lazımmış makatna - bulgur pilavı - pirinç pilavı - patates - börek - ekmek spora başladığım yerdeki eleman da eğer kilo verip vücudun şekle girsin istiyorsan, diyetine de dikkat etmen lazım, çok önemli dedi. mesela gidip bol bol pirinç pilavı yersen adeta boşa çalışmış olursun dedi. makarnayı sorduğumda, o daha iyi, en azından onu yemeye çalış, diyetisyenler de makarna veriyor zaten pirinç pilavı yerine dedi. diyetisyen kısmı ne kadar doğru bilmiyorum... eh 2 tecrübeli adam böyle söylemişken, gidip pirinç pilavı yemem ben artık :D yumurta ve genel olarak o diet konusunda hala fikirlerinizi bekliyorum bu arada pirinç yerine makarna mı? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 proteini yüksek, 100g'da 12 gram falan. yağı az 100 gram'da 2 gram civarı galiba. carb ihtiyacını da karşılıyor. daha ne olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hmm let me check that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Pazardan çiğ kuruyemiş al bence onu tüket. İmparatorluk kurmuyorsanız tahıla ihtiyacınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Tahıla ihtiyacınız var,sorisi pek kaale almayın kendini tuhaf bir süt tanrısına inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Aynen. Tahilsiz bu sporu yapmak neredeyse imkansiz. glikojen depolarini neyle dolduruyor soris bilmiyorum ama ozellikle program ilerledikce ve agirliklar arttikca fark ediceksiniz ki adam gibi karb almak Gerekiyor. Yulafsiz ve bulgursuz bir vucut gelistirme tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Killer, öm'ye cevap atamadım. Mesaj kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ben starting strength zamanlarımda tahıl yemiyordum hiç gayette oluyor. Bence muscle mass kasarkende olur deneyip bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Starting strenght ilk 5-6 ay içerisinde yaptığın bir çalışa mıydı? İlk başlarda yemek bile yemesen zaten güçleneceksin ki. Fiber aktivasyonu mu neydi, hypertrophy olmadan da olan birşey. Ağırlığa yeni başlayan bireyler için değil; belli bir süreyi aşmış kişiler için daha geçerli bence burda konuştuklarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 kepekli makarnalar var, 1 numara onlar. ama normal makarnamı pilav mı dersek pilav derim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Starting Strength i ilk spora başladığım sıralar yaptım. Hatta Mirage önerdi ilk 6 ay yaptım. Starting Strength deki myofibriler hipertrofi oluyor kas kütlesi değil kas yoğunluğu artıyor. Ben çok yararını gördüm açıkcası yalnız tabi bodybuilding terminolojisine uzak kaldım yavaş yavaş onları öğreniyorum ve yarın kas kütlesini arttırmak için düzgün bir programa başlıyorum ve hiç tahıl tüketmeden yapıcam bunu 100% paleo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar