NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Böyle bir şeyler mi? eldiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 o nasırları kesçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Black_Hand said: http://www.maniacfitness.com/wp-content/uploads/2012/02/Lazar-Angelov-Interview.jpg hiç birimiz böyle olamayacağız. LANET OLSUN abi nasil dram kil yok bu adamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 photoshit! ha photo oynamasi ilede oyle olamayiz orasi ayri :) bende de hic kil yok , kil olayi killiyi bagliyor basitce. birde dokuyorlar genelde ya da epilasyon jilet vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ya bu adam cok super de, ben boyle olmak istemem pek :) ama herifte 1 gram yag yok vallahi, sanki elle cizmisler adamın vucudunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://t.qkme.me/2w6i.jpg yapma toggie, yapma... adam gerçek malesef http://www.youtube.com/watch?v=OM7u6J4BWlo hatta üstteki değilde direk şuna bakın http://www.youtube.com/watch?v=2kqOHIIdJDY&list=UUcufxrcwbR4ZM1X4k2vgdKg&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Cuma gunu 450gr carb load yaptim bench presste 100kg ile idman cikardim. Bugunde 80gr karb a ragmen 90kg ile takildim. Goguste oyle aman aman kayip yokmus bea benim paranoyakligimmis. Yalniz beli iyice incelttim omuzlar gayet iyi durmaya basladi. Definisyondakilere selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ya valla kas yigini degil de daha naturel gorunmek benim amacim. Abiye saygi duydum o ayri. Herneyse unutmadan bisey sorucam. Bu bodygroom denen alet sakal tirasi gibi mi aliyor killari yoksa kadinlarin epilasyon aletleri gibi cillop mu yapiyor :) ikincisi ise hemen alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Neredeyse sifira yakin aliyor. Tabi epilasyon veya agda gibi alamaz onlar kili kokunden cekiyor bu alet ise kokune en yakin yerden kesiyor. Bu arada boynerde indirim var 86 TL bodygroom. Kas konusunda ise, iyi bir kutleye ek olarak omuzdan baslayip bisepste onkolda ciddi bir damarlanma olacakki vucut kendini belli etsin. Benim damarlar iyi aslinda mevkii olarak ama hepsi deri altinda hala. On kolda cikmaya basladi gerci. Quadriceps lerden bile damar cikmasi lazim. Oyle oldu mu guzel iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yarın yeni salona başlıyorum akling gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 LAN ADAM ALLAH GÜCÜ LAN O KARIN NE AGAM DSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 beyler eridim iyice, ama donusum muhtesem olacak bekleyin. su ameliyatı bi olamadım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ne ameliyati bu simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Perfectionist said: Neredeyse sifira yakin aliyor. Tabi epilasyon veya agda gibi alamaz onlar kili kokunden cekiyor bu alet ise kokune en yakin yerden kesiyor. Bu arada boynerde indirim var 86 TL bodygroom. Kas konusunda ise, iyi bir kutleye ek olarak omuzdan baslayip bisepste onkolda ciddi bir damarlanma olacakki vucut kendini belli etsin. Benim damarlar iyi aslinda mevkii olarak ama hepsi deri altinda hala. On kolda cikmaya basladi gerci. Quadriceps lerden bile damar cikmasi lazim. Oyle oldu mu guzel iste :) traş makinasından farkı ne ki bunun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ayni mantik. Taraklari falan da var. Suda da calisiyor. O yani. Fiyat olarak da gorece uygun. Boynerde 86 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bugün girdim setlere. geri dönüşüm muhteşem oldu 12-10-8-6-5 setlik bench press olimpik bar son kilo 88 (with bar) 70de bırakmıştım dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 imza post uyumu diyorum. o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yok agam burda benden kat kat sağlam basanlar vardır ya. ama saçma sapan beslenme ve aradan sonra, 70de zorlandığım (ki dar ufak barlaydı) olimpik barda 88 yapmak sağlam motive etti la ayrıca o 88 değil paso. kilo olarak: 30-40-50-60-70 olimpik 18miş işte. daha az diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Sahsen piramit calismada o kadar dusukten baslamiyorum. Intensity azaliyor. Mesela 4set bench press icin. 65 70 75 80 gibi tercih ediyorum daha ziyade. Hatta cogu zaman ilk iki setin agirligini sabit tutup son ikide tam abaniyorum. Zor oluyor ama hem pump hem de gelisim yonunden daha etkili oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 jack3d kullanan var mı hiç ? karbları baya azalttım bunun gibi bir pre-workout stimulant alayım diyorum halsizlesmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 jack 3d super tavsiye ederim. benchde 3 set 40-60-100 seklindeyim ben.. sonra incline 50-80, sonra fly sonra cable 2 ser set. bittiiii. intense giriyorum. kisaca http://www.youtube.com/watch?v=Fgozdys9nc4 bu seriyi takip ediyorum 1-2 ay daha bu sekil gidecegim. tavsiyem olur nefis. her bolge icin videosu var abimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 decline yerine bir gun chest baska gun decline falan filan giriyorum. haftada iki chest iki back bir omuz toplam 5 gun. sali - chest-triceps (15 once 15dk sonra kardiyo + abs) cars- back-biceps (15 once 15dk sonra kardiyo + abs) cuma- sali ile ayni (hareketler farkli) cumartesi - (cars ile ayni hareketler farkli) pazar - omuz- bacak 30 dakika kardiyo abs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Perfectionist said: Sahsen piramit calismada o kadar dusukten baslamiyorum. Intensity azaliyor. Mesela 4set bench press icin. 65 70 75 80 gibi tercih ediyorum daha ziyade. Hatta cogu zaman ilk iki setin agirligini sabit tutup son ikide tam abaniyorum. Zor oluyor ama hem pump hem de gelisim yonunden daha etkili oldugunu dusunuyorum. ben ne kaldırcağımı biliyo muydum acaba girerken dfsa. 30-40 anca yaparım diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Fikir olsun diye sey ettim. Yoksa bas gitsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kisa soru gobek erimiyor yok arkadas yer kalmadi eriyecek ustum ciplakken undead gibiyim ama gobek hep yagli hep yagli napayim buna ? kas kaybi falan da degil, kalan yerler sanki hafiften bulk yapmiyormuscasina gelisti, 1000 kaloriyle bulk olamayacagi icin fazla kilo aldigimi zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar