Nekro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vg ye yeni baslayanlarda cok sık rastlanan birsey jinekomasti. Uzmanı degilim tabi ama bildigim jinekomasti sahibi insanlarla karsilastirinca seninki biraz fazla yaglanma gibi duruyor. Yag yakmaya odaklan spora devam et, bir süre sonra geçmezse bir doktora gözükürsün. Çok takma ama ya pro bb cilerde bile var(ör:Jonnie jackson) PS: bir daha baktım resme de gögsün bir tarafıni falza kasmisda olabilirsin poz verirken ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 toggie, kollarin kapali oldugu icin de oyle gorunur. kollarin yanlarda dik durup gogus kafesini cikarip (abartmadan) tam gogus hizandan karsidan bir fotograf birde ayni durus ile tam yandan (90 derece) fotograf olrsa anlamak rahat olabilir. ama kilo verenlerin cogunda belde goguste bu tarz durumlar olabiliyor. biraz daha kilo verip bakmakta fayda var. moralini bozma. sonucta eskisine gore cok daha saglam duruyorsun. her turlu iyisin yani. tiLi, pect minor gogusun omuz tarafindaki o cataldan gogsun altina baglanan ve gogusun karsidan bakildiginda alt kesimini etkileyen kas degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Zigzag diyet iki turlu oluyor. uc tane diyet tipi olsun simdi. bulk cut ve maintanence. kisaca b c m diyelim. mesela idman gunleri b, ara gunler m, haftada bir gun c. veya iki hafta sonra vucut hormonel anlamda daha yag tutmaya musait hale geliyor diyorlar. o yuzden 2 hafta b. 2 hafta m. son iki haftanin iki gunu c mesela. Anlatabildim mi? Surekli ayni kalori yerine biraz daha dalgalandirarak. dalga boyu haftalik veya gunluk olacak sekilde. diyette periodizasyon gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yarın cekerim dedigin gibi fotolar. bi de doktor arkadas var, gorusunce ona da danısayım bakalım ne diyecek. 1 gun kardiyo, 1 gun agırlık calısması olarak devam edicem programıma. haftada 4 gun uyguladıgım program su sekilde. bunu haftada 2'ye dusurucem. diger 2 gunluk kardiyo programımı da altta yazıyorum. shoulder press 3x12 - 12.5kg one arm side lateral 3x8 - 10kg dumbbell flyes 3x10 - 10kg bench press 10-8-6 - 35kg barbell biceps curl 3x10 - 20kg triceps pushdown - 3x15 - 23kg leg press - 3x10 - 120kg * parallel bar leg raise 3x15 * triceps press 3x12 - 15kg * leg curl - 3x10 son 3 tanesini farklı farklı günlerde yapıyorum, her gün değil. kardiyo programı 25 dk kosu bandı 15 dk eliptik 15 dk bisiklet sit-up leg raise hyperextension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Perfectionist said: tiLi, pect minor gogusun omuz tarafindaki o cataldan gogsun altina baglanan ve gogusun karsidan bakildiginda alt kesimini etkileyen kas degil mi? Yanlis mi biliyorum acaba? Zigzag diyet iki turlu oluyor. uc tane diyet tipi olsun simdi. bulk cut ve maintanence. kisaca b c m diyelim. mesela idman gunleri b, ara gunler m, haftada bir gun c. veya iki hafta sonra vucut hormonel anlamda daha yag tutmaya musait hale geliyor diyorlar. o yuzden 2 hafta b. 2 hafta m. son iki haftanin iki gunu c mesela. Anlatabildim mi? Surekli ayni kalori yerine biraz daha dalgalandirarak. dalga boyu haftalik veya gunluk olacak sekilde. diyette periodizasyon gibi :) Pec minor görünen bi kas değil. Alt göğüs demeye çalışıyosun heralde. Sternal head var bildiğimiz göğüs(alt ve orta) bir de clavicular head o da üst göğüs işte bildiğimiz Zigzag dan kastını anladım. Benim her zamanki diyet şeklim. Zaten vücut bazı günler öküz gibi yemek istiyor, ki genelde antrenman günleri oluyor bu. Bazı günler daha normal, 1-2 gün de iştahın olmuyor. Vücudu dinleyince zaten bu diyeti yapıyorum ben. Biraz yavaş şişip yavaş yağ yakıyorum böyle olunca tabi. Az yağlanarak yavaş yavaş kas yapmak için iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 toggie said: yarın cekerim dedigin gibi fotolar. bi de doktor arkadas var, gorusunce ona da danısayım bakalım ne diyecek. 1 gun kardiyo, 1 gun agırlık calısması olarak devam edicem programıma. haftada 4 gun uyguladıgım program su sekilde. bunu haftada 2'ye dusurucem. diger 2 gunluk kardiyo programımı da altta yazıyorum. shoulder press 3x12 - 12.5kg one arm side lateral 3x8 - 10kg dumbbell flyes 3x10 - 10kg bench press 10-8-6 - 35kg barbell biceps curl 3x10 - 20kg triceps pushdown - 3x15 - 23kg leg press - 3x10 - 120kg * parallel bar leg raise 3x15 * triceps press 3x12 - 15kg * leg curl - 3x10 son 3 tanesini farklı farklı günlerde yapıyorum, her gün değil. kardiyo programı 25 dk kosu bandı 15 dk eliptik 15 dk bisiklet sit-up leg raise hyperextension Kola 2 hareket, sırta 0 hareket. Böyle programları görünce içim sızlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sirta ne yapalim hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bir carb load gununden daha sevgilerle. "carb up" tiLi, yanlis biliyormusum kasin adini. Tesekkur ederim. biraz anatomi okumam lazim sanirim. Diyet konusunda ise, sanirim mevcut en mantikli diyet oyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 programı sen tavsiye etmistin, sırt egzersizi yok :) http://forum.paticik.com/read.php?32,6268380,page=10#msg-6285783 sırt da dahil ederiz programa, icin sızlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 tiLi said: İkincisi ikiye ayrılmış, haftada 3-4 kere gidilecek, klasik badici programlarından gereksiz hareketlerin çıkarılmış hali, biceps curl hariç: 1. gün ayakta barla omuz press/oturarak db omuz press 4x6/3x10 omuz yana açış bench press dips 2x10/3x8 leg raise 4x12 leg curl 3x8 2. gün barfiks chest supported row barfiks bi kere çekip 1 dakika boyunca yavaş yavaş ineceksin biceps curl 2x10/3x8 leg press 3x12 ters mekik 4set(hareketi belinle diil kıçınla yapmaya çalış, belin bükülmiycek(squat gibi düşün), kalkışta kıçınla kalkacaksın) Bu programı diyosan 2. günü atlıyo musun napıyosun? Bu arada herkesin kendine iyi gelen şeyleri bulması gerekiyor, deneye yanıla. İkiye ayrılmış program beni geliştirmiyor adam gibi. Üçe ayırdığım zaman daha çok gelişiyorum. Ha tabi öküz gibi bacak çalıştığım için bacağa özel gün vermem gerekiyor, o yüzden 2 gün yetmiyor. Bacağı sallamasam yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 said: LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ikinci gunu atlamıyorum salonda barfiks barı yok. sırt icin chest supported row gozumden kacmıs. onu dahil edeyim. digerlerini yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://fitnessanddefense.com/wp-content/uploads/2011/04/pro-dual-lat-mid-row675l.jpg şunun olmadığı salon daha görmedim. barfiks yoksa yerini tutabilir. düzgün bir row en önemlisi ama kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 benim solandada chip up yapilacak alet yok :( ne yapayim onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 pressi bol omuz ant plxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 var o evet. eyv tili. o hareketin ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 pull down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ney kime omuz atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bana güçlü bi omuz antrenmanı söyleyin COME ONNNNNN I CAN DO IT COME ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VGMNhOZC_VQ asdfdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Killer said: bana güçlü bi omuz antrenmanı söyleyin COME ONNNNNN I CAN DO IT COME ON çok ağır push press(3-6 tekrar) bol dinlenmeli dumbbell shoulder press, kollar yanlarda,(6-10 tekrar) orta dinlenmeli lateral raise 10-12 tekrar, az dinlenmeli, pump odaklı setleri kendin ayarlarsın sanırım. sadece omuz mu çalışcan bütün gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 push press çok zevkli bi hareket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 aynen. push press hangisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xLcntfkyXbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 beğenmedim çok fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Barbell press yerine push press in avantaji ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar