Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 buralarda da öyle güzel salon olsa bize de bir şevk gelebilirdi belki asdsdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Çocuğa bak ya direk idolum oldu. Yalnız videoda bi old spice havası var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çırpı kadar bacak var kızda nası yapio lan o işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 "We must train and eat together" demesi kolay da, kız anoreksik be abi. Şu videoda kaldırdığı ağırlıklarla düzenli egzersiz yapıyor olsa anca günde 4 fındık yemeye bu kadar çelimsiz olabilir. Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ergenlik dönemine daha girmediği için öyle yalnız, görürüm 12 yaşından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Evet sanırım doğru söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tiLi said: şu kız kadar çalışmıyoruz ya ahahah http://www.youtube.com/watch?v=9ZRYbRPOLDM&feature=player_embedded hadi ben deniyorum da, prowlerım yok. araba mı itiyim? gavur memlekette hatunlar böyle çalışıyo ya, türk kızları direk "uff snn be slk" havalarında koşu bandı üstünde tembel hayvan gibi yürüyolar anca. lan en azından koşun, koca kıçınız erir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Hahahaha, neden öyle diyorsun? Ben bench'e bile giriyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Antrenorlerde de suc var. Pembe dumbell lari verip 30tekrarli hareketler yaptiriyorlar kizlara. Benim salondakiler iyi ama genelde. Guzel form ile deadlift, squat, lunge yapan bayanlar var. Direk fark ediyor agir calisan bayanlar. Simsiki oluyor vucutlari. Kalcalar kaya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 30 tekrar gene iyi. 10 dakkalık setler yapıyolar abductor makinesinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tiLi said: Yulaf sevmeye sevmeye yemeniz gereken elzem bir besin değil ki Alt karnındaki damarları çıksın diye kasan biri için 100gram müslideki 15-20 gram şeker hergün hergün hatta 2 öğün tüketen biri için problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 30-40 gr sadece sabah yiyorum valal dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Chest + Biceps antremanindan sonra yogun kas agrim var. Özellikle de kollarimda. 160 dereceden fazla acamiyorum mümkünati yok. Acaba az protein tüketmemle alakali olabilir mi? Yoksa gayet normal agrilar mi bunlar... olmali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2 günden fazla devam ederse sakatlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 zegna geçmiş olsun hacıt spor mpor hep yapılır önemli olan sağlık diyip babaanne öğüdümü verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bugünün sözcü haberi günde 1 saatten fazla spor yapmak sağlığa zararlı dfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Evet doğru o yüzden istasyon yapıp geçin. Çok süper oluyor. Demin bir yakınımız açık büfe kahvaltı yapmış yumurta artmış baya bende direk 9 tane yumurta hüplettim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Protein tozlari zararli. kalbi buyutuyor sporda gencler kalp krizi geciriyor diye bir haber vardi. Asicam videoyu. hizli davranan olursa yapistirsin. bir tane doktor musveddesi meydani bos bulmus takir takir atiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi sıcakta bugün ölüyodum ya 400kg leg press denicektim. leg press yapamadım bile. extension curl LANC 10 kg hek suquat öldüm ya. her hareketten sonra baygınlık geliyodu. artık heralde akşmamları gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Klimasiz salonda cok zor. Ben bir kere agir bir deadlift calismasi yapiyordum yazin, bayilcak gibi olmustum. Boyle beynin patliycakmis gibi oluyor :) Dikkat etmek lazim. Ondan sezonu eylul-haziran arasi tutuyorlar sanirim. klimali bile olsa yazin geriyor agir calismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla bugun basket gunuydu benim. bi arkadas satınca 3vs3 yerine 2vs2 yaptık. bi de izmir sıcagı, kurudum kaldım resmen. yarın salona devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Perfectionist said: Klimasiz salonda cok zor. Ben bir kere agir bir deadlift calismasi yapiyordum yazin, bayilcak gibi olmustum. Boyle beynin patliycakmis gibi oluyor :) Dikkat etmek lazim. Ondan sezonu eylul-haziran arasi tutuyorlar sanirim. klimali bile olsa yazin geriyor agir calismak. klima da sıkıntı ama yani. havalandırma ve ferahlık (tu) hasta olmuyonuz mu klimayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla cardio yapmasam mı diyorum çok darlıyor.kalp krizi yemiyelim bide bu yaşta fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yapma abi koşma falan sıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Olm klima derken havalandirmali buyuk sistemlerden iste. Split klima degil kastettigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar