romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Cumaya hem paper hem sunum koyan bir hocam vardi, 1.5 aydir paperin ustunde ugrasiyorum zaten. 3 gundur evden cikmadim paperi yazdim bugun 7 gibi bitti bi hava aldim markete kadar yurudum, eve geldim sunumu bitirdim simdi. maillara bakiyim yatmadan dedim 1 saat once cuma ders iptal herseyin deadline pazartesiye diye mail atmis. lan saat 12 de mail mi atilir?
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 o suyun geldigi damacanaya kitlesem anca kendime gelirim kiz arkadasimi gormuyorum 1.5 haftadir.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Oha kız arkadaşın mı var lan? Anlatasana neler yapıyosunuz?
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 baska bir garbage basligina kalsin bu hikaye, gözlerim tozlu kitaplardaki çük kadar yazıları okumaktan kanıyor.
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 One ucuz atlatti yalniz. Damacana hayatini kurtardi elemanin.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 gece gece güldürdünüz yarın üç dileğiniz gerçek olacak hadi iyisiniz
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ya perşembeye teslim edilecekti bundan sonra getirmeyin paper maper yazsaydı mailde? Yarın çık gez toz işte bitirmişsin ağlıyorsun hala
Öne çıkan mesajlar