kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sphere actım kendıme fakat kendımı pk yapamıorum... pk bir staff olmak ıstıorum yardımlarınız için şimdide teşkler........
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 .info dan kill fame fln hepsini dşür fame i - lerde yap killi 9999 yap[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kardesım okadar salak deılım... olmuor işte öle
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 .privshow kapa, ondan olabilir belki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 cok teşekkür ederim senın dediğindenmiş.. .privshow u kapattım oldu saolasın...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ne demek =) Raidci gm belli oluyo eheh :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ama privshowu kapatınca tele olduumda kalvas cıkmıor :) bide gm yazmıor orası sorun deil yanı gm yazması ama bide su kalvas olayı exzantrik bir hava verııord :D
berkinyum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kalvas flame efectidir. Efectli bi tele ayarla kendine mesela benim efectimi gorenler varsa anlarlar :) Ayrıca DMX ve Delinquentinde kendilerine ozel efectleri vardır.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 .invis efektleri vardır pati scriptste. oradan bak efektlere sonra .televole diye bi komut yarat, .tele deki komutları kopyala ve kendi accountuna strmatch ekle, daha sonra istersen o efektteki yazıları eklersin komuta.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca.
conzy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kagan zate tanıdım tanıyalı Pk Pk Gm lık de guzel :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: samuel, 24 Ekim 2004 17:21 tarihinde demiş ki: .kills 5+x ... Abi bir yazı yazacaksan, postları okumaya tenezzül et ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Daniel_Xavie, 24 Ekim 2004 11:48 tarihinde demiş ki: .info dan kill fame fln hepsini dşür fame i - lerde yap killi 9999 yap Player Killer lıgın fame le karma ile alakası yoktur. Kill le alakası vardır. kill i 9999 yapsanda yeterli olucaktır.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: -DoruK-, 24 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: .televole diye bi komut :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Eternal, 24 Ekim 2004 23:47 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 24 Ekim 2004 11:48 tarihinde demiş ki: .info dan kill fame fln hepsini dşür fame i - lerde yap killi 9999 yap Player Killer lıgın fame le karma ile alakası yoktur. Kill le alakası vardır. kill i 9999 yapsanda yeterli olucaktır. girdigim sphere lerde kill 0 olasa fame cok dusuk olursa kirmizi oluosun(arkadasin pk dedigi) dread dark vs[signature][hline]ErnestRulazz..
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya 1. tamm sorun u halletım bır arkadasım saolsun .privshow dan ayarlandıını soledı... öteki benı gerızekalı sanan arkadaslara solemek ıstedıım... .privshow ackken kendını spherda pk yap bakalım yapabılıorsan onuda sole bnde senden ozur dılıyım ... kıll 9999999999 yapcan demek kolay...
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kaganfb öncelikle konuşma tarzını hiç beğenmedim... sen sphere bilmiyorsan bu insanlara niye hakaret ediyorsun? .karma -9999 .fame -9999 yazman yeterli Ehm... tabi nebula scriptleri kullanıyorsan orasını bilemem + herkez senin nebula scplerini atıp kurduğunu nerden bilsin? birdahaki makalede görüşmek üzere
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 erutan +1 sana bısey demıorum ... ama senın gibi insanalr benı aptal yerıne koyuyorya ona hayret edıorum yanı soru sorduk die aptalmı oluoruz nese kendimi reklam etmek sıtemıorum daha fazla cewap yazmıcam
wolcano Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dostum .kills 100 .fame -9999 .karma -9999 böle işte[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
kaganfb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya sizlerin gerçekten beyinleri yok susun artık ben problemı zodum sızın dedıklerınız gıbı deıl .prvshow kapatmadan olmuor işte allah kahretsın ben nekadar da lamerım sıze soru sordum.... (üstüne alınıcak kişiler bilior)
Öne çıkan mesajlar