senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Arkadaşlar merhaba, belki bazılarınız bakar işine yarar diye yazıyorum bir yere. Dasaaa taşınması gereken başka bir yer varsa konunun sana emanet :) Sistem Mühendisi [list] [*] Bilgisyar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, telekominikasyon mühendisliği veya benzeri bölümlerden mezun [*] Database konusunda tecrübe sahibi, database performansı konusunda bilgili, sql diline hakim. [*] Unix veya Linux işletim sistemlerinde bilgi sahibi. [*] Bash Script veya benzeri script dillerini kullanabilecek [*] Temel düzeyde Network konusunda bilgi sahibi (TCP/IP, Ethernet, WAN/LAN) [*] Tercihen Java programlama bilgisine sahip [*] Tercihen erişim networkü (genişbant) fikir sahibi [*] 7/24 support verebilecek [*] İyi derecede ingilizce bilen [*] Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya en az 2 yıl tecil ettirmiş İş Tanımı: Huawei Ankara ofiste Access Network departmanında çalışacak. Nette Analiz projesi kapsamındaki sistemin maintenance'sini yapacak. (Os, Db ve diğer aplikasyonlar) Müşteri ile iletişim içinde olup sistemle ilgili gereksinimleri karşılayabilecek veya ilgili gereksinimleri RnD departmanına aktaracak [/list] ------------------------------------------------ Veri ve Raporlama Analiz Mühendisi [list] [*] Mühendislik fakültesinden mezun, tercihen elektrik-elektronik mühendisliği, telekominikasyon mühendisliği ve benzeri bölümlerden mezun [*] Database konusunda temel düzeyde bilgi sahibi [*] İyi derece de office, excel kullanabilen [*] Düzenli raporlama alışkanlığı olan ve dökümantasyona önem veren [*] Tercihen TCP/IP, Ethernet, LAN/WAN konularında fikir sahibi [*] İyi derecede ingilizce bilen [*] Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya en az 2 yıl tecil ettirmiş İş Tanımı: Huawei Ankara ofiste Access Network departmanında çalışacak. Nette Analiz projesi kapsamındaki dökümantasyon ve raporlama konusunda çalışacak. Müşteri ile iletişim halinde olup isteklenleri karşılayacak, gerektiğinde ilgili kişilere istekleri iletecek. [/list] 2 adet mühendis arıyoruz. Daha ayrıntılı fikir/bilgi edinmek isteyen pm ile bana başvurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ota boka x mühendisi denmesi bitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Kaç lira bu pozisyonların maaş aralığı ? Meraktan benim soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ona ben karar vermiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yok genel olarak tahmininizce ne kadardır ? Piyasayı az çok kendi firmanda biliyorsundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kisaca senko sen kaca lira para aliyon bilader diye sormak istiyo adam asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben izmirde olmasaam calisirdim bak olmadi bi girer bakardim ofise mulakata falan girerdim heycan olurdu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ttnet ya da telekom. telekom'sa fazla vermez, ttnet de ondan biraz iyi verir iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 huawei? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 veriyodur 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 3 e 5 e bakmayacaksın bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2250 + akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bana sorsanız porschede mühendisler kaç lira alıyor hemen söylerim ^^ Ankara olduğu için merak ettim kaç gayme alıyor mühendisler die, şehirden şehire oynuyor mu vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 porschede mühendisler kaç lira alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://engineering-igmetall.de/sites/default/files/eFlyer_BaWue_2011.pdf bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sparkcaster said: ota boka x mühendisi denmesi bitsin ya apartman mühendisi veli efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Dünyanın en kötü şirketi senkoların ki ya gitmeyin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 işsizim 2 aydır DRAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2 ay ne ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bende aralıktan beri işsizim =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sen patron olduğun için sayılmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hazir huawei konusu varken merak ettigim bisey sorucam huawei icin cin gizli servisleriyle isbirligi icinde deniyor. okudugum kadariyla mesela ingilterede bir proje icin huaweinin kurdugu tum serverlar, routerlar falan tek tek incelenmis casusluk suphesi oldugu icin. hatta bunun uzerine avustralya kuracagi ulusal fiberoptik altyapisi icin huaweinin ihaleye girmesini engelliyor falan. nedir bunun dogrulugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 huawei 2 elle bi şeyi doğrultamaz abi ne casusluğu derim ben ama içerde olan senko tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aquila said: 2 ay ne ya ahahahah 2 ay oldu mezun olalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar