St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 yaa arkadaşlar facete böyle hediye paketi gibi mesaj atıyolar üstüne tıklayınca çözülüyo yazı gözüküyo nasıl yapıldığını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=4mnCzeIvqrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 facebookta en son arkadaşım giriş yapmıştı laptopumda, kullanıcı adı gözüküyordu hep giriş kısmında, bugün kendi facebookumla girdim çıktım şimdi tekrar bi gireyim dedim giriş ve şifre tarafında kullanıcı kısmında 15 haneli falan bi rakam var ve @facebook.com diye bitiyor, neyin nesi bu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 şu son patlamadan sonra hala giremiyorum facebook a, aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Black_Hand said: şu son patlamadan sonra hala giremiyorum facebook a, aynı sorunu yaşayan var mı? var, zenmate olmadan giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 doğrudur dostum girilmiyor,girsede 5 dk sonra anca aşırı yavaş. vpn kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Liebe said: facebookta en son arkadaşım giriş yapmıştı laptopumda, kullanıcı adı gözüküyordu hep giriş kısmında, bugün kendi facebookumla girdim çıktım şimdi tekrar bi gireyim dedim giriş ve şifre tarafında kullanıcı kısmında 15 haneli falan bi rakam var ve @facebook.com diye bitiyor, neyin nesi bu yahu? facebookta kullanıcı adı alabiliyorsun. böylelikle facebook.com/kullanıcıadı oluyor profil sayfanın adresi. aldığın zaman, atıyorum liebe aldın, [email protected] olarak giriş yapabliyorsun. Eğer kullanıcı adı almadıysan profil sayfana girdiğinde facebook.com/84563121 yazıyor. o rakamlar senin profil numaran. o numaran da aynı şekilde [email protected] olarak giriş yapmanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar