yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 çok dertliyim böyle bir program arıyorum bulamadım donanımyazılım'dan banlıyım beyler çaktırmayın var mı böyle bir program istiyorum ki laptop'umda düzenleyeyim şu gün bu var bu gün şu var sonra bir sync edeyim iphone ile hop hepsi iphonedaki takvimime de geçiversin. kesin olmalı böyle bir şey ama çok cahilim işte bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 pirelli çıkarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mobil cihazlara acsaydın ya sdf. soruna gelecek olursak windowsu bilmiyorum ama google takvimi senkronize edebilirsim sanki.androidde varsa iphoneda da vardır.illa windows takvim mi kullanman gerek anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 lan ben de bunun güzel bi arayüzü olanını android için aramıştım. google calendar üzerinden sync yapan programlar var. ical da var. onlara bakıcaksın. güzel bir program ise yok abi.. hepsi çirkin. online google calendar kullanmakla kalıyorsun. o da çirkin anasını satayım! jorte desktop olsa da kullansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Rerore said: pirelli çıkarmıştı ulan çay içiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 güldün yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Eskiden microsoft works takvim programi vardi ne de guzeldi o ya, aradim aradim bulamadim! ios entegresini gectim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Google Calendar kullanıyorum ben. Masaüstü uygulaması olarak da iCal kullanıyorum ama Mac'te tabii, bence direkt Google Calendar + iOS yeterli bi çözüm. Bir de tüm 4sq check-in'lerimi takvime atan bi sistem şukuladım, şahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 "roket adam" said: Bir de tüm 4sq check-in'lerimi takvime atan bi sistem şukuladım, şahane oldu. want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hemen: http://ifttt.com/recipes/33985 Üye olun, use recipe deyin, 4sq ve gcal'i bağlayın. ifttt çok aşmış bi servis bu arada, çılgınca kullanıyorum. Bi de http://www.ilovefreesoftware.com/08/featured/7-google-calendar-desktop-clients.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yav sugar gibi adamsin nie banladilar seni donanimdan dfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar