Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 açtığım topiclere dikkat ettiyseniz ID2 oynuyorum şu anda sizce sonuna kadar getireyim mi yoksa bu iki oyundan birisi için bırakıp ona başlamaya değer mi ? Baldurs gate 'te sanırım 14. 15. leveldan başlanıo bence orası kötü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 BG II = Shadows of Amn gerçekten çok güzel.Elindeki oyunları bitirince bence bunuda oynamadan geçme.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tabii ki bg 2[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bg2: soa en iyisi.. 7. lvl dan başlıyorsun ama expansion pack i olan throne of bhaal da 18. lvl dan başlıyordun sanırım.[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sorman bile ayıp tereddütsüz bg2[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 soru mu? bg.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 topicteki benim tam sorum değil :) id2 oynuyorum şu anda ve yavaş yavaş baymaya başladı sizce bırakıp bg2ye başlamaya değer mi yoksa hazır ilerlemişken (ice temple) bitirene kadar oynayayım mı id'yi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bg2 deki in party konuşmaları çok güzel müzikler çok güzel atmosferi inanılmaz iyi veriyor. tam rpg değil ama tereddüt etmeden hayatımda oynadığım en iyi oyun derim. (7-8 kere bitirmişliğim vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Nasıl tam rpg değil? Bence bilgisayarda olabilecek rp nin en uç noktası[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu soruya Divine Divinity cevabını verenlerin aklından değil her yerinden şüphe ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Deep-Night, 24 May 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Nasıl tam rpg değil? Bence bilgisayarda olabilecek rp nin en uç noktası[hline]deep. Planescape Torment'ı oynadıktan sonra bunu söylemiş olabilir Jodelith. P.Torment ile karşılaştırıldığında doğru olabilir Jadelith'in söyledikleri. [Bu mesaj StarAdam tarafından 24 May 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Divine Divinity be. Bg oynarken bir profesyonellik,bir ultra süper kahraman hissediyor insan kendini.Ancak divine divinity'de ezik bir köylü olarak başlıyarak marked one,divine one olarak devam ediyorsun.Divine divinity'de git kendine ev kur,insanlarla ticaret yap,korsanlık yap,yağmala serbestsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben BG II diyorum. Divine Divinity allahtan bilmiyorum Sanırım sanslıyım :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bunlar arasinda BG 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 id-id2 sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Deep-Night, 24 May 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Nasıl tam rpg değil? Bence bilgisayarda olabilecek rp nin en uç noktası[hline]deep. rpg nin açılımı: ROLE playing game bg2 de kötü ya da iyi olman çok az şey değiştiriyor; ps:t ye nazaran. pst de hiç kıpırdamadan sadece konuşarak aynı yerde 3 lvl atladığımı bilirim ben. sadece dakkonla sohbet ederek 3 levellik experience alabiliyordun. bg2 de rpg öğeleri sadece atmosfer için. pst ile karşılaştırılırsa hack&slash e benziyor bg2. ama dediğim gibi, hayatımda oynadığım en iyi oyun :) hatta jadelith bg2 deki karakterimin adı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bg2 tabiki ama bulabilirsen tabiki bg1(bence bg serisinin en guseli)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende BG'nin DVD sürümü var isteyene verebilirim :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehe bilgisayar rp sinin uc noktasi dediginiz bg2 nin basindaki goblin kesme kisminda sikilip birakmistim ben :) tormentin yaninda dungeon crawl kaliyor bg2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bunların arasında tabii ki bg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 BG2[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hatta BG2 SoA + BG2: ToB :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 BG2 her konuda ezer ama ben Throne OF bAAL ı çok iyi görmedim orasını karıştırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ehe, throne of bhaal; aşmış bi karakter istiosan ve bu karakteri aşmış itemlarla kuşatmak istiosan birebir yani. zaten 1-7 lvl arası bg1 8-17 arası bg2: soa 17-40 arası throne of bhaal :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hmmm....Baldurs ezer....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar