throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 1:YAŞAMAYI SEVİN... 2:ARKADAŞLARINAZA DEĞER VERİN.. 3:PİŞMAN OLACAĞINIZ ŞEYLERİ YAPMAYIN.. 5:PLANLI DAVRANIN... BUNLARA UYARSANIZ HAYATINIZ GÜZEL GEÇER BEN BÖYLE YAPIYORUM MUTLUYUM :):):):) HAYAT ÇOK GÜZEL AMA ..... YAŞAMASINI BİLİRSENİZ... 4 numara dan vazgeçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu kafalar nasıl kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AcLPCjTSfA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 GİTTİĞİM YERLER http://img.webme.com/pic/s/starahmet/bbbbb.jpg ANTAKYA YOLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 uu beybi Yorumu gönderen: merve pelin( mrvplnhotmail.com ), 03.05.2012 01:09:59: ahmett.. Çılgın ahmet.. Azdım bu fotoğrafları görünce.. Bekliyorum seni msn ye. [email protected]. Kameranda olsun ama. Ayy suyum aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi herifler içerde çıplak mı traş oluyor http://img.webme.com/pic/s/starahmet/ghfc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "nutella yerim" said: bunu istiyorum. diğer saç modellerine anlam verebiliyorum ama bu ne böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ren said: GİTTİĞİM YERLER http://img.webme.com/pic/s/starahmet/bbbbb.jpg ANTAKYA YOLU AHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 olay saç sakaldan ibaret değildir belki http://www.gameofthronesdvd.us/images/upload/Image/Loras_and_Renly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 patiyi kırdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Kes beni Ahmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Laorx said: (saç kesiminden sakal şekillerine cild bakımından saç bakımına sir ağdadan maskeye kadar hertürlü ) paketi de alıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 arayida aliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi şu virüslü siteler listesine eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 pontipati said: potansiyel müşteri abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben o fotoğrafı PS sanıyordum adam gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://img.webme.com/pic/s/starahmet/fbd.jpg AKULAND TA YÜZERKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bu sayfa hakkındaki son yorum: Yorumu gönderen: fenasi( isimsizhotmail.com ), 03.05.2012 18:23:56: bak güzel kardeşim ben bu tiplere kıl oluyorum sokakta gördüğüm bu tipler senin34serin + göztepede oturuyorum nalet olsun bakkala ekmek almaya giderken bile horoz kafalar karşıkma cıkıyor gecen gün kasabın cırağıda kafasını sana yaptırmış kafasını tutamıyordu rüzgardan babası gdövmüş sonra + kapılardan gecerken sürtünmeye bağlı şekil bozuklurı meydana geliyor x-ray cihazından gecerken güvenlik süphelenip 3 kez kontrol ediyor bu ne biçim trasır türk gencleri amerikaya özeniyor hep bun lar amerikanın oyunları.sizi tipler :- asdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 paralel evrende yaşıyor adamlar bu ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 zamanın hippileri, metalcileri hatta glamcileri bunlardan daha ilginçti dönemine göre. mutlaka aranızda uzun saçı yüzünden taciz edilen, küpesi dolayısıyla top ilan edilen, kitap okuyor diye süt çocuğu, entel, artiz diye yaftalanan, dövmesi var diye gavur, dinsiz, satanist gözüyle bakılan, tarzı yüzünden parmakla gösterilip dalga geçilen adamlardan vardır. bize kuaför ahmet ve ürünleri nasıl garip, gülünesi, dalga geçilesi geliyorsa biz de onlara aynı şekilde garip geliyoruz/geliyorduk. bırakın farkımız olsun. iddia ettiğimiz gibi biz daha kaliteli elit taraf olalım herkesin yaşadığı hayata, benimsediği tarza saygı duyalım. küçümseyip, dalga geçmeyelim. genç yaşta meslek edinmiş, işini gücünü işleten, kötü niyeti olmadığı herhalinden belli olan muhtemelen yaş olarak hepimizden çok çok da küçük olan bi gence saygı gösterelim derim. patiye ciddi post atma gafletinde bulundum. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Pewpew said: pontipati said: potansiyel müşteri abi bu ne Aytek lan bu Topiic umut sarikaya virali direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar