Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 copry said: imamizer said: Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence. Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :( http://nooooooooooooooo.com/ butona abanıyorum şu an.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sopalıksınız, kapatın forumu
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sarkastik bir olaydı arkadaşlar.. zaman zaman tavan yapabiliyor işte.. çağ hastalığı sanırsam. amaaa yoooo hani; mendil gibi kullandı attı veya işi bitti gitti vs.. yok öyle bişey. sevdik, saydık patileri.. patatesin de ayağına sağlık bu arada.. herşey keyifli olduğu kadar çok da şıktı.. saygıya, samimiyete & şık geyiklere :)-D. ps: bu arada uzun uzun zaman sonra belki bu sefer dediğim ama öğrenilmiş reflekslerim yüzünden - belki de kendini koruma - başından beri(ki bu süre birkaç hafta) "we dont believe in relations"ı oynadığım manitadan da oldum bu konuyu öğrendiğinde.. ben de bişey öğrendim ama. neyse, saygılar sevgili patiler..
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ben inanıyor gibiyim hafif hafif bi hareketlilik var.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco said: neden ? bir soda şişesine oturup beklemek varken neden bu kadar zahmete giriştin coco ?
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini zannettiğini yazabilir misin tosunum
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco konusu ne xunn konusuyla alakalı mı ben orda kaldım
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kızlar manita kelimesini kullanır mı ya
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco kadınım, kızım falan diyip buluşalım diye taciz ediyor her pati erkeğini tek tek. sonra patates püresiyle buluşup sarkastik bir olaydı bu, eğlendik açıklaması yapıyor. 70 post falan rp yapmış adam. soda şişelerinin üzerine insanların kazayla düştüğünü sanmak gibi bir şey bu.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fly said: coco kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini zannettiğini yazabilir misin tosunum o kadar viki neyin varken bi de.. ama "zannetiğimi" söyleyerek sen kendi cevabını alıyorsun zaten Fly.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco said: kitap ayracı olmaktan öteye geçemicek ispanyolca öğrenme girişimlerim sanırsam Iddialı bir fotoğraf koyarken bunu mantıksal bir çerçeveye bağlamaya çalışmak ve her şeyin olayların doğal akışında geliştiği izlenimi yaratma çabası, nerde olsa tanırım. Bu fotoğraf gerçek beyler fake olsaydı fotoğrafı buraya koymak için bahane yaratmazdı. Adeta fotoğraf çok normal bir fotoğrafmış da bütün mesele İspanyolca macerasını anlatmakmış gibi bir hava yaratılmaya çalışılmış. Üzülme hepimiz en az bir kere yaptık bunu* "saçımı/sakalımı kestirdim sizin de fikrinizi alayım dedim" diye fotoğraf koyanların %99u aslında fotoğraftaki kendini acayip beğeniyordur ve herkesin de bunu teyit etmesi için koymuştur o fotoğrafı. İtiraf edin böyle fotoğraflar koyarken "acayip çılgın bir fotoğrafım var, ve en az bu fotoğrafta gözüktüğü kadar çılgın bir insan olduğumu düşünüyorum, onu koyacağım şimdi" deyin, rahatlarsınız. *:ben de yaptım
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ya artık modlar patatesle coconun iplerini karşılaştırsın, hangisi vpn hangisi hakiki açıklığa kavuşsun bu mesele aydınlansın! devlet bize bakmiyir
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ardeth'in çıplak fotoları o kadar seksiydi ki artık o albüm sayfalarını açamıyorsunuz bile. tüm sayfa yapış yapış olmuştu.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco said: Fly said: coco kullandığın kelimelerin ne anlama geldiğini zannettiğini yazabilir misin tosunum o kadar viki neyin varken bi de.. ama "zannetiğimi" söyleyerek sen kendi cevabını alıyorsun zaten Fly. evet crt tüp içebildiğim bir ara tekrar okumaya çalışacağım teşekkürler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kasık bölgesini kapamak için kullandığı tuğla gibi kuantum fiziği kitabı beni bendn almıştı adamın boynundan aşağıda kıl yokmuş bu arada bildiğin CİL-LOP
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Pattis yakın dostum. Konuşuldu. Onaylandı. Gerçek.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hayır "sakallarımı kestim nasıl olmuş?" yazılı spoiler içinde kitapla çıplak pozu.. harikaydı gerçekten. gerçekten süprizdi. zeka ile seksiliğin birleştiği nadir anlardan.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Coco, benimle buluşur musun?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 o da fizik bu da fizik, bizdeki eğitim sistemi bu, bugün kuantum yarın nükleer
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 GwindonSurion said: Coco, benimle buluşur musun? hayır. o sarkazm geçti. artı fotonun hikayesini gerçekten bilmek istiyor musunuz?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi seni de yabana atmamak lazım ama. babacum'un "arabayı deviriyordum ehi ehi ehi" isimli yaramaz kedi çalışması da güzeldi mesela. göğüslerini bir elinde tuttuğu kaza tutanağı ile kapatmış, diğer elinde tuttuğu kalemi düşünceli ama seksi bir şekilde ısırmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Öne çıkan mesajlar