Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Gençlerin hayalleriyle oynamayın lan. :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Akito said: uzun araştırmalarım sonucunda kendisini idolüm seçtim ve bu yolda yürüyorum. ikinci haftamda gif'e geçmek gibi bir planım var. doğru yoldasın, seninleyiz dostum! Mr_Hand said: Gençlerin hayalleriyle oynamayın lan. :D bana demiyor. ben genç değilim.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Seele said: xunn herif bir ara burda göstermisti 2-3 gb resim arsivi var böyle. 13 mb bendeki arşiv ama başka arşivlerim var, sonrasında paylaşacam bunları ehehe.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum He lan vardi bi ara. Bide bu masaj ne kutsal biseymis lan, adeta saliyolar kendilerini. Bu yonumu kesfetmem cok yeni ufuklar acti adeta onumde.... Ne kadar kulunc varsa bulup kuturdetiyorum
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 one olm kız bana masaj yapcaktı sdf gerci ayak masajı istiyordu karşılığında
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 lan tazminat davası açıcam o kızı ban layan mod a resmen ekmeğimle oynuyorlar lan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 said: Ain't no fuckin' ballpark neither. Now look, maybe your method of massage differs from mine, but, you know, touchin' his wife's feet, and stickin' your tongue in her Holiest of Holies, ain't the same fuckin' ballpark, it ain't the same league, it ain't even the same fuckin' sport. Look, foot massages don't mean shit.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Karea said: lan tazminat davası açıcam o kızı ban layan mod a resmen ekmeğimle oynuyorlar lan aranın iyi olduğu bi mod olması her zaman işe yarayan bişi...
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ^bulun masajcı kızımı benim ben anlamam bu devirde sağlam masaj yapan kız nasıl zor bulunuyor hiç bilmiyosunuz
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence.
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hayır coco buraları okuyor neden yazmıyor orda takıldım ben neyse
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kiz alacagini aldi isi bitti bizimle.
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 mendil gibi kullandı sonra da attı bizi diyosun yani :(
copry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 imamizer said: Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence. Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :(
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 copry said: imamizer said: Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence. Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :( yapma bunu iste bu adama. http://i.neoseeker.com/mgv/574321-Liege/321/42/nooo_display.jpg
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sanırım bu gece kendimi içkiye vuracağım
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 copry said: imamizer said: Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence. Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :( AHAHAHA YÜRRÜ BEEĞĞ!!1 :D
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ayni paraya masoz tutabilirsin sanirim
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 copry said: imamizer said: Karea said: ya o diilde bana masaj yapcak bi hatun çıkmıştı onu da erkek/fake diye banladınız ya yazıklar olsun sizlere diyorum oha şu çok ayıp ama... adam benzin döküp forumu yaksa haklı bence. Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :( ... ne!? hesabı kapatıp gidiyorum ben buralardan. http://i1226.photobucket.com/albums/ee410/evoforstevo/d8fc22ba.gif
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fly said: ayni paraya masoz tutabilirsin sanirim para mı ne parası
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 copry said: Ayyy o kiz bana ozelden mesaj atmisti yari ciplak fotolarimi koysam kizarlar mi diye. Ben de be my guest demistim sonra banladilar , kiyamam :( ahahahaa çogiyi ahaha
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yanliz coco hala kendine gelemedi sanirim...
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Fly said: ickiyi neyle aliyorsun ona zaten para harcıyoruz ki
Öne çıkan mesajlar