Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahmet daha önce de birinin kadınını çaldığı için mahkemelik falan olmuştu dimi? Bakınca kendisi de kadın ama demek ki var bi numarası.

yavasssss sakin ol sampiyon.
Mesaj tarihi:

Yok abi, hava alıp geldim ama epey muhabbet döndürmüşsünüz yine.

PastorOfMuppets said:

Çocuklar sakin.

Havenless said:

PastorOfMuppets said:

Tanımadığım bir kişi daha bana adımla hitap ederse gerçekten anon hesap açıcam.

Niye herkes adımı biliyor?

ps: Didem'in selamı var.

Attention whore olmak çok kolay Ahmet, sen daha iyi bilirsin. Forumda hesaplara spam mail atan bot'lardan bir farkın yok. Yaptığın tek şey, 7/24 yazdığın iki satırın altına undefined bi' gif eklemek, sonrasında siklememe taklidi yapıp %20 daha cool olduğunu sanmak.

Bu arada herkes değilim, bildiğim tek şey de tanımadığım birinin adı değil.

Sen de selam söyle O'na, Ankara'ya da beklerim. Ama zannetmiyorum bana selam söylediğini, keşke söylese. Bu bile mutluluktu abi işte.

Bu arada resmi şikayet etmiştim dün akşam, neden silinmedi de hala alıntı yapılıyor kızın diş telleri? Size ne abi kızdan, diş tellerinden, insanların zevkinden? İzin alındı mı buraya konulurken?

Sinirlenmene gerek yoktu bu kadar, oluyor böyle şeyler.

http://i.imgur.com/84yFc.jpg

İnternette birilerinin fotografını koyarken izin alma gibi bir kural yok. O forum üyeleri için geçerli.

Bu arada uzatırsan, attention whore zırt pırt orta okul hareketlerine devam edeceksen ya şikayet edeyim yada çirkinleşeyim ben de.

Ve bu forumda sanırım en çirkin benim, çıkarırım yani eldivenleri boşu boşuna tanımadıgım adamı rencide etmiş olurum.

Gerek yok. Hani gerzek bir hatun gelir aptal aptal attention whore'lar ona çok güzel girerim de, sana böyle bir patlama geregi görmüyorum şimdilik, ama bu hakaret ayaklarına devam edeceksen bu eglecem senin yörüngeye oturmanla biter yani.

Abi üzgünüm, yazdıklarından zerre kadar tahrik olamadım maalesef. Bir de o kadar emin olma derim, bilişim suçları yasasından haberin olmadığına veriyorum ilk yazdığını. Her gün neler oluyor dediğin gibi.
Şu forumdaki ilkokul-liseli tribini atan tek üyenin de sen olduğunu umarım yakın bir gelecekte fark edersin Xunn. Yoksa gerçekten daha çok hesap değiştirirsin abi, paticik register ekranıyla "acaba ne nick alsam da şu salakları biraz daha eğlendirsem?" dersin. Zaten şüphem yok diyeceğine de, önceden de dediğini biliyorum. Bu arada şikayet edilmesi gereken mesajların da silindi, rahat ol. Fasülyeydi ama kuru fasülyeydi, belli ki biraz gazın vardı senin de. Sorun değil. Çoğu insan bu konuda ilk alıntıyı yaptığın mesajdaki gibi düşünüyordur eminim ki.
Takmayayım diyorum, uzatma diye de yazmışsın ama zorunda bırakıyorsun yazmam için, elimde değil. Çok boş laflar ediyorsun abi, en azından söylediklerin, giflerin, yazdıkların kadar boş adamsın, kusura da bakma ama hakaret değil yazdıklarım. Hakkımda ne biliyorsun ki tanımadığın halde beni herhangi bir yerden vurabileceğini düşünüyorsun? Sayfalarca gif'le mi yapacaksın bunu?

Ve umarım gif koymadan başarabilirsin, insanlar şaşırtılmayı severler.
Pony'lerle birlikte renkli dünyanda başarıyı fazlasıyla bulacağından eminim.
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

yetemeyeceğiniz adamla ugrasmayın.

Duvarımda hetero taklitleriyle başa çıkabilme sertifikam var abi SWAT onaylı, için rahat olsun. İnsan gibi konuşmak gerek bazı şeyleri.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Black_Hand said:

yetemeyeceğiniz adamla ugrasmayın.

Duvarımda hetero taklitleriyle başa çıkabilme sertifikam var abi SWAT onaylı, için rahat olsun. İnsan gibi konuşmak gerek bazı şeyleri.

başa çıkamamışsın ki işte, kapmış adam kızı anladığım kadarıyla..

kalan sağlara açıl bence
Mesaj tarihi:
Seele said:

abi kizi kapti diye hafif bir hinc sinir olabilir mi sende ?

Yok abi, durduk yere niye sinirleneyim. Dünyanın en sakin insanı belki de benim, çok kolay kızmam, kolay da sinirlenmem ama sanırım bu durum biraz farklı. Ortada bir şey yok ama hava alıp geldim, değişen yine bir şey yok. Hiçbir şey yazmak istemiyorum abi, yazamam buraya.
Ben olsam çoktan yüzüğü takmıştım.
Mesaj tarihi:
aquila said:

olabilir yahu bunlar normal insani tepkiler, abartmayin. kizi kapma durumu da yok anladigim kadariyla, kiz zaten adami reddetmis zamaninda.

Kız yıllardır ölümüne sustuğundan reddedildiğimi bile bilmiyorum aslında.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...