Trans Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 silmezler koy sen,bende can sıkıntısından facebook algoritması ile uğraşıyorum :D bu arada söyleyebilirimki koyduğun 2 fotoğrafta ayrı insanlardan ayıp
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 heycanlanmayin la bi tane uzaktan karakuru 15-16 yasinda bi kızın plajda dikildiği foto koymustu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 illa benim fotomu koydurtacaksınız bunu mu istiyorsunuz
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Trans said: silmezler koy sen,bende can sıkıntısından facebook algoritması ile uğraşıyorum :D bu arada söyleyebilirimki koyduğun 2 fotoğrafta ayrı insanlardan ayıp bak şimdi tüm samimiyetimle cvp veriyorum: ilki bana ait, ikincisi ise yeap bir ark'ım bir zaman paylaştığı bi foto.. ayıp nerde anlamadım hani..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fotoyu verin bi de biz bakalm gerçek mi? ben samimiyetine inanmıyorum mesela şu anda
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fistan said: heycanlanmayin la bi tane uzaktan karakuru 15-16 yasinda bi kızın plajda dikildiği foto koymustu yoo ne 15 ne 16.. ayrıca gayet taze bir foto o... 2011 - izmir yakınları
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fistan said: 14? ikiyle çarp bir eksilt..
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kardeş koy admin tanıdık bişey olmas
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kim ne derse desin sytnenh4eizier şu albümdeki en zenginve een yakısıklı adam adam istese bütün kızları tavlar siz hala
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 coco said: Myshkin said: Profile Unavailable Sorry, this profile is not available at the moment. Please try again shortly. ulaşılamıyormuş zaten. yu şuld tıray hardır pisicik..(:P) bişi sorucam, ben bu mesajı attıktan sonra fotoyu albümden sildin dimi? ahaha
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Stalklanabilite dolayısıyla ben sildim. Bu konuda bir probleminiz varsa adminlere gönül rahatlığıyla şikayet edebilirsiniz. Facebooktan direkt link atarsanız ve gerçekten siz olduğunuzu bilmiyorsam silerim. Sonra gelip bana ağlanıyor çünkü özel hayatım bilmem ne diye.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aga o facebook resim urlsinden profilleri nasıl buluyonuz yahu hani bende hep faceden link koyuyorumda yoksa bütün resimleri öyle görüyorlarmı
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 buraya facebooktan direk link atılıyo mu resim seklinde? yoo
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 olmfotoyugöremediknesiliyonuzsennedenkaldırıyorsun
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Eğer direk albüm linkini koyarsanız hala bulunabiliyor sanırım
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 paticik stalker team escape keşfetmişti galiba o işi linkteki numaralarla bişiler bişiler yapıyolardı
Öne çıkan mesajlar