dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Laorx said: dasaaa said: "kız gördüğümde over analyze ediyorum. çünkü çok kız görmüyorum" imza: analizi yapan kimse kusura bakmma ama ezik ezik "mala vuruyorum" demiyorum en azından over analyze konusunda güldüm zaten, trip atma baya over analyze hı hı lol. bu neden alındı lan? analizi yapan dahi alınmamışken bu neden alındı? PMS misin? PMS mi bu? bi el atın, yardım edin. çikolata vereyim mi?
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Laorx şurda eğleniyoruz kendi aramızca yapma çocuğum.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 lan olum kızlı fotoların altınd abile kavga ettiniz ya
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sana kırıldığımı belirtmek isterim serkan. 88li kız var ve ben burada kezbanlarlan uğraşıyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Llama said: lan olum kızlı fotoların altınd abile kavga ettiniz ya abi adam PMS olmuş. ama kavga yok. adam gerilmiş. adam sıkıntıda. adam yorgun. adam PMS
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Viktor said: milletlerle hic alakasi yok acilista yapilan tespitlerin modern erkek cidden kizini asiri simartiyor, aksine islam toplumlarinda bu konuda bir normallik var cunki kafa cinsellikle takintili oldugu icin baba-kiz iliskisi yapay bi sekilde kopartiliyor bir yastan sonra bunlara yokluk ne ogretmeden prenses gibi yetistiriyorlar, ondan sonra kadin devrimininde etkisi ile ortaya erkeklerin belasi bir tip cikiyor bu tip ev isi yapmiyor veya yapmak istemiyor, illa hizmetli tutulucak yok nedir bilmiyor, her istedigi yapilicak illa calisan kadin olucak, isten alinan para cok onemli degil BEN CALISIYORUM onemli eger baba kiyamaz "ya benim prensesim elalemden emir almasin, kendi isini kuralim" derse zaten toptan ayvayi yedi, organizasyon uzerine PR, dugun davetiye, reklam, dekorasyon, model ajansi, catering vs vs anca etiler ve nisantasinda tutucak bir is kuruyorlar sonra tabiki batiyorlar, dunay kadar broclari olsa bile babaya BABISKO NE OLURRR ARABA LAZIIIIM diye zorla aldiriyorlar, sonra vur kir adami mafediyorlar. Iflas edene kadar sirf calisiyor gibi gozukmek is kadini RP si yapmak icin paralari fasa fiso sirketlere gomuyorlar bu noktadan sonra hevesleri gecerse ne ala, cok karsi ciktiklari zengin koca olgusuna siginip cekiyorlar kendilerini is hayatindan eger maasli calisiyorlarsa daha kotu, kendi kazandigi zaten hanfendinin kendine ait, eve zirnik koklatmazlar isin daha kotusu cocukta varsa bakici kadin, kres masrafi eklenir, hanfendinin kuaforu, makyaji, arabasinin benzini filan hepsi ust uste eklenince kazandigi parayi gecer zaten, CALISIYORUM AMA BEEEN OFISTEKILERR NE DEER SORAAA diye bide maaslarindan cok kiyafet masrafi yaparlar bu canavari yaratanda hep kiz babalaridir, el bebek gul bebek simartip simartip hem kendi hem hemcinslerinin basina bela ederler bole iste
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: Llama said: lan olum kızlı fotoların altınd abile kavga ettiniz ya abi adam PMS olmuş. ama kavga yok. adam gerilmiş. adam sıkıntıda. adam yorgun. adam PMS http://i.imgur.com/QADwM.gif ağlama melis diye sataşıp sonra pms olmuş demek? bazılarımız çalışıyo evladım, sen ekran başında mala vurmaya devam et.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 durun lan konu değişsin http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/408346_10151175812769394_2079071894_n.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam hakikaten pms ya. ahahahhahahahahahhahahahahah hayır algıda çöküş yaşıyorsun diyeceğim. o hoş olmayacak. her neyse, açıklamalı yazıyorum. Suark said: hemen analize başlıyorum http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377310_10151233972680428_419836336_n.jpg soldaki sarı patron, iki dakkalığına gelmiş hemen işi var kaçıcak sağdaki onu sevmio ama olsun gelmiş o da. burda ki özne olan arkadaş çoktan friendzone olmuş ellerin konumundan belli zaten sağdaki kankaya bağlamış çoktan, http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577125_10151040495662085_981982030_n.jpg soldaki kezban xyz. Ama sana yazıyo, yazmıyoda olabilir. Biraz potansiyel var ya da erkek arkadaşı çok kızıyo ondan mesafeli durmuş ama "arkadaşım o yaeee" savunması yapabilecek kadar yakın." Kesin sana yazıo,ama neyseki kezban. sağdaki önceki resimdeki sağdaki mi? tip benzio ama saçlar uzamış :p. Nese bunun senle hiç alakası yok, bildiğin en yakın arkadaşız biz pozu vermiş. Güven kırıcı. bu sen değilsin. biliyorum bazen suark olmak istiyor olabilirsin. herkesin başına gelir. bu suark'a yaptığım yorum dasaaa said: "kız gördüğümde over analyze ediyorum. çünkü çok kız görmüyorum" imza: analizi yapan kimse bu suark'ın yanıtı Suark said: şu an ofiste 9 erkek 1 kız var o da mühendis. süper tespit adamım! o diil de hepsi friend zone dimi llama? bide bizim gay forumu olarak ortadaki mavişle ilgilenmemzi gerekmiomu? bu da senin PMS olduğunun kanıtı Laorx said: dasaaa said: "kız gördüğümde over analyze ediyorum. çünkü çok kız görmüyorum" imza: analizi yapan kimse kusura bakmma ama ezik ezik "mala vuruyorum" demiyorum en azından over analyze konusunda güldüm zaten, trip atma baya over analyze hı hı özellikle hı hı kısmını falan çok dişi bulduğumu söylemem lazım. her neyse, çikolata?
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aRKADA oturanın memeler şahbazmış
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tamam lan, pms olmuşum galiba. ver çikolatayı sdfsdf
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Llama said: durun lan konu değişsin http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/408346_10151175812769394_2079071894_n.jpg emegine saglik.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Abi böyle bir sürü gönderince heyecanı kaçıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 YEŞİLLİNİN YANAĞINI ISIRASIM GELDİ AQA!!!
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 YOK ASLINDA SÜPER DOLUYUM!!! AMA CAPS AÇIK
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 içten bir titreme geldi böyle bırssssssssssssssssssss
Boci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 O üçü aynı anda Llama yı öpebilir mi acaba? Ve bunu resimlendirebilir mi?
Öne çıkan mesajlar