zaidral Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: nostabinda, 19 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Bana Tarihe bakarak egemenliği hep sürmüş bi devlet gösterebilecek kimse varmı???Elbet bu zirvenin birde inişi mutlaka olucaktır... söyleyeni hatırlamıyorum: büyük devletler her işini kuvvetle halletmeye başladığı zaman çöker demiş saygı duyuyorum.[signature][hline]Server is busy.
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Britney Spears olsun.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kim olursa olsun Turkiye Gene Kaybedecek...[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: kim olursa olsun Turkiye Gene Kaybedecek... ne kaybedecek ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: somebody, 22 Ekim 2004 00:12 tarihinde demiş ki: said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: kim olursa olsun Turkiye Gene Kaybedecek... ne kaybedecek ? Simdiye Kadar Kazanamadigi Herseyi...[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: somebody, 22 Ekim 2004 00:12 tarihinde demiş ki: said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: kim olursa olsun Turkiye Gene Kaybedecek... ne kaybedecek ? Simdiye Kadar Kazanamadigi Herseyi... yani birşey kaybetmemiş olacak... hahaha.boşver hocam takma kafana sen herşey düzelir..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 banane siz düsünün ben Usa Vatandasiyim :)[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Saddam olsun, Irak'ın başına da Bush geçsin, sonra da Bush ABD'de nükleer silahlar var diye ABD'ye saldırsın. Saldırı sonunda nükleer silahları bulunca, bakın bana yalancı dediniz ama gerçekten Saddam'ın nükleer silahları var gördünüz mü desin. Hadi kendimi akladım beni Ginger'ı üreten şirketin başkanı yapın desin. Başkan olunca da Ginger'ın özelliğini üstüne çıkanı düşürmek olarak değiştirsin. Daha sonra mı? Tabiki kraker şirketi var. Asıl soruya dönersek, şöyle diyebilirim. Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakmak lazım.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 biraz geyik bi yaklaşım olacak çünkü pek tartmadım, düşünmedim aklıma ilk gelene göre konuşuyorum bush olacak gibi gözüküyor. eksisi daha çok insan ölecek, artısı ise türkiyeye kerry den fazla işi düşer bence.[signature][hline]fleş of folın encıls
somebody Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:37 tarihinde demiş ki: banane siz düsünün ben Usa Vatandasiyim :) ciddi misin ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kerry seçilir muhtemelen son dakikada bush bir hokkabazlık yapmazsa, ya da anlayacağız ki abd seçmeni türk seçmeninden beter.. gerçi kerry de 'unfit for command'.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sam olsun bence Amerika Başkanı... Amerika başkan görsün :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Armut SivastaNegezer *anlayanlar anlar* :-)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 20 Ekim 2004 15:35 tarihinde demiş ki: ortadogudaki karisikliklarin bize sicramadigini nasil soyleyebilirsin? sadece gülerim buna.. bush'u sevmenin mantigini da aciklarsaniz güzel olur ben de seviym.. Afganistanda petrol çikmadigini soyleyen arkadas. bknz. petrol ve dogalgaz. bu da sana. cia'in yapmadigini soyleyen arkadas. Usame Bin Ladin'in CIA egitimi aldigi ve onun adina bi zamanlar calistigi ispatlandi. CIA kendi adaminin yapicaklari hakkindaki istihbaratlari degerlendirmez.. Peki.. Bu CIA veya neyse Amerika hükümeti tarafindan duzenlenen bi saldiri deilse.. Niye o gün hiçbir musevi ise gitmedi?? Amerikadaki en küçük orman yangininda bile tonlarca suyu aninda getirip birakan yangin sondurme helikopterleri neden gelmedi? Son yikilan bina hatirladigim kadariyla 50 dakika kadar yandi veya 1.5 saat tam hatirlamiyorum.. bu zaman içinde o helikopterler pek tabii gelebilirdi.. birakin allah askina biraz gozunuzu acin da yorumlayin olaylari.. bilip bilmeden konusmayin. not: hiçbir musevi derken simdi ordan biri bana cikip da orda bi musevi oldu demesin demek istedigim çok çok az sayida musevi o gün ise gitmisti.. hiç denicek kadar az kerry olursa ermeni soykirimini kabul etmek zorunda kalicaz, hazir fransa da bastirirken aradan cikaracaklar o isi. bush olursa cok iyi bi sey olmayacak ama alehimize gelisecek durumlar azalacak. bush'u destekledigimi soyleyince guluyo insanlar. eger onun yerinde bi demokrat olsaydi gectigimiz 4 sene icinde turkiye yerlebir olurdu. bize gayet de bush'un gelmesi yariyor. her ne kadar dunya icin kotu olsada, turkiye'nin cikarlari daima ondedir. ama ne yazik ki kerry secilecek bu sefer. [Bu mesaj riglous tarafından 22 Ekim 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hangisi başkan olursa olsun farketmez,bunun nedeni Amerika başkanı sadece kağıtları imzalıyor,yönetime ve stratejilere adam gibi karışamıyor.ABD başkanı sadece işin görüntüsü.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Jadelith, 19 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ortadogunun karismasinin bizi etkileyecegini sanmiyorum sahsen. Oha. Zaten dünya böyle giderse bir 3. dünya savaşı kesin. Bir tarafta arap ülkeleri ve kuzey afrika ülkeleri. Diğer yanda İngiltere, Amerika ve İsrail.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: KARAMURAT, 22 Ekim 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Hangisi başkan olursa olsun farketmez,bunun nedeni Amerika başkanı sadece kağıtları imzalıyor,yönetime ve stratejilere adam gibi karışamıyor.ABD başkanı sadece işin görüntüsü. Bu doğru, ama oylamalardan sadece başkan değil devletin asıl tepesindekiler de etkileniyor, direk etkisiz olacak birşey değil yani. Ayrıca yukarıda bir arkadaş Bush yerine bir demokrat gelse Türkiye yerle bir olurdu demiş. Oha diyorum. Demokratlar her zaman Cumhuriyetçilerden, özellikle aptal cumhuriyetçilerden, daha iyidir. Ama iyi bir politikacı, daima Türkiye'nin yararına işler yapar gibi bir durum yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 22 Ekim 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Penthesilea, 22 Ekim 2004 10:47 tarihinde demiş ki: Oha. Zaten dünya böyle giderse bir 3. dünya savaşı kesin. Bir tarafta arap ülkeleri ve kuzey afrika ülkeleri. Diğer yanda İngiltere, Amerika ve İsrail. Ab olayı bu ittifakı bozabilir. Butun kotuler bir noktada birle$ir. Cunku herkez pay ister. Arapların ise kolay kolay birle$ebilecegini sanmıyorum. Birbirlerinin kuyularını kazmaları daha buyuk bir olasılık. Hz Muhammed "ben arabım ama arap benden degil" demi$tir. Afrika zaten okeye donmu$ (yani biteli cok olmu$ manasında).[signature][hline]i demand nothing, but i want it all....
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 iki tarafta birbirinin degi$ik turevleri.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all....
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bana sorarsanız ABD ye baskana secmeye gerek yok hatta ABd ye gerek yok ama adamlar heveslenmıs bı kere bence kerryi secerler[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 2 başkanda birbirinden beter.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Saddam olsun..[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: somebody, 22 Ekim 2004 03:56 tarihinde demiş ki: said: Dionysus, 22 Ekim 2004 00:37 tarihinde demiş ki: banane siz düsünün ben Usa Vatandasiyim :) ciddi misin ? Evet Cift Pasaport. :)[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
avp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bush ,Fahrenheit 9/11 'de baskan olmak için yaptigi taktigi tekrar uygularsa gene başkan olur =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben şahsen Kerry'nin olmasını istemem.Dedikleri gibi soykırımı kabul etmiş birisi eğer o seçilirse Amerika ile olan ilişkilerimiz kötüye gidebilir. Bush olsun bizim olsun :P
Öne çıkan mesajlar