Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Müşteri hizmetleri çözemedi superonline.net şikayet kaydı oluşturun dedi ve bomba olan superonline.net dahi açmıyor haha yine telden hotspot ile bağlandım açtı. Kendi sitelerine giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 (düzenlendi) 5. günün sonunda sorun sizin apartman içi kablolardan kaynaklı diye sms geldi baska sorun yokmuş. Aradım geri sorun olsa net hiç olmaz veya vpn ile açılmayan sayfalar neden açılıyor diyince yeniden arıza kaydı aldılar modemden sinyal alamıyorlarmış vs ya dedim sinyal olmasa nasıl net olur dedim baakcaz dediler. En son bu kekolar bana yıllar önce bir modem göndermişlerdi ama bende daha iyi bir modem olduğu için kullanmıyordum neyse bir deneyeyim dedim ve bingo sorun çözüldü, ama bu ben eşşeğim modemi download yaptığım zaman wifiyi kesiyor ve başka bir işlem yapılmıyor nette. Sahipsiz ülke gerçekten. Ekim 20, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar