Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ehm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Server acildiysa yer kapsana haplo bize :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 acıldıydı da bi rage var sanırım. nese bekleyin az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aa nolmus la oyle yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben açıkçası bol bol çeşit çeşit building block var bu sefer güzel build olur diye düşünmüştüm. ayrıca benim bilgsayarda bile kasma vs yoktu sizde nasil 20dk sürdü anlamadım. ama gerçekten çok mob var. mo creatures fazlaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi tamam ben hallediyorum bu sefer biraz bekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kızdı la fikir belirtmek yasaklanmış kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 string ile yere sağ klikleyip claim oldu mu diye denediğim günleri özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 uctu herhalde ownerdan acıklama gelmedi :P ben ugrasıyorum namessarın server ile su anda halledicem birazdan orda kasarız madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Performans için bikaç değişiklik yaptım modlarda. Tekrar packi indirmeniz gerekir... paticik.org/Download/ tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 pati.zip mi rar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 aynı ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 grim lite bir server üzerinde çalışıyor gençler. ben de dürtüyorum kendisini bizi moda boğmasın, biraz dizginleyelim nooblar(ben) yorulmasın diye. yapabilirsek bira likör falan içip yarına ankarada akşam yemeğinde hamburger yiyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 evet ben catzeden bahsetmedim. 80 tele bayılmış kendisi. serverin ağası catze bundan sonra. köylü kızların en güzellerini kendisine zevce edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 benide alın la servera :( arinin server velet dolu nasıl dayanıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 gelebilirsiniz tabi lan. veletlik yapılmayacağına dair sözleşmeye parmak basmanızı istiyoruz ama. server catze aganın olduğu için benden de istediler ben parmağımı bastım gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Kahkaha attım :D çok komiksiniz lan asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi koy server saveini sen de gel. emeklilik için deniz kenarı yer ayarlarız sana, kumsalda ayaklarını uzatıp serin serin biranı yudumlarsın. arada da grime sallarız. sağa sola koşturur durur pezevenk. ayrıca beyler bakın öyle über teknik mod kurulmayacak(inş) nasıl minecraftta armor yapmayı öğrendiysek burda da öyle suşi yapıcaz. aramızdan dostoyevski çıkarsa kitaplarını ben basıcam söz(kitap koplyalayan makine var lan). evimizde güzel güzel akşam yemeği yiyip şarap içeceğiz masamızda oturarak. isteyen koltukta kitap falan okuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 herşey olcak bence o serverda ... ben düz minecraft vanilla açıyorum tekrar modsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hah bira ve şarap üretimine girişicez direk strip club yapicam size sadasfasfsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu server gümbür gümbür geliyor yannız ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 benim adım geçmişte benim alakam yok lan serverla herkes gibi normal girip /register yapıp oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 catze o 10000 elmasına ne demeli ayıp ediyosun, az çıksana bize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 daha server yok olm ortada ne elması sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar