Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben açıkçası bol bol çeşit çeşit building block var bu sefer güzel build olur diye düşünmüştüm. ayrıca benim bilgsayarda bile kasma vs yoktu sizde nasil 20dk sürdü anlamadım.

ama gerçekten çok mob var. mo creatures fazlaydı galiba.
Mesaj tarihi:
grim lite bir server üzerinde çalışıyor gençler. ben de dürtüyorum kendisini bizi moda boğmasın, biraz dizginleyelim nooblar(ben) yorulmasın diye.

yapabilirsek bira likör falan içip yarına ankarada akşam yemeğinde hamburger yiyeceğiz.
Mesaj tarihi:
evet ben catzeden bahsetmedim. 80 tele bayılmış kendisi. serverin ağası catze bundan sonra. köylü kızların en güzellerini kendisine zevce edicez.
Mesaj tarihi:
gelebilirsiniz tabi lan. veletlik yapılmayacağına dair sözleşmeye parmak basmanızı istiyoruz ama. server catze aganın olduğu için benden de istediler ben parmağımı bastım gönderdim.
Mesaj tarihi:
abi koy server saveini sen de gel. emeklilik için deniz kenarı yer ayarlarız sana, kumsalda ayaklarını uzatıp serin serin biranı yudumlarsın. arada da grime sallarız. sağa sola koşturur durur pezevenk.

ayrıca beyler bakın öyle über teknik mod kurulmayacak(inş) nasıl minecraftta armor yapmayı öğrendiysek burda da öyle suşi yapıcaz. aramızdan dostoyevski çıkarsa kitaplarını ben basıcam söz(kitap koplyalayan makine var lan). evimizde güzel güzel akşam yemeği yiyip şarap içeceğiz masamızda oturarak. isteyen koltukta kitap falan okuyacak.
  • Yeni Oluştur...