BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 vanilla patladı mı ya? patladıysa save'i alabilir miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Yok açık Modluyu kapadım Vanilla idiidir... Çok kasiyor client a millet okadar mb indirmesin hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 tamam biz devam o zaman vanillaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bizim herşey duruyo mu oha ayıp lan newbie chestleri allahsızın teki sömürmüş azıcık item koyun oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 o değilde arkadaşla yaptığım evdeki sandıkları falan açamıyorum ben, beni de sahibi yapar mısınız admin reyis mithr kullanıcı adım, odamda yatagin yanindayim, tabelam falan da var evde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 evet bizim köy claimlenmiş. Vitaefinis, Mithr ve azman'a permission verebilirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Have FUN ! http://mc.paticik.org:8123/ Enjoy ! Minecraft yüklü olmasada WebBrowserlada girebileceksiniz yakında ayarlayacam onu. Ayrıca Region komutlarının bazılarını açtım: /region addowner /region removeowner /region addmember /region removemember /region list /region teleport /region info Simdilik bukadar... Ayrıca register ile ilgilide komutları yazıyım bari... /register <password> Register yourself on the server /login <password> Login to the server /logout Logout from the server /changepassword <oldpassword> <newpassword> Change your password(you have to be logged in) /unregister <password> Unregister from the server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bilgisayar yakınında değilim oynayamıyorum böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 oy harita olayı süper olmuş birazdan geliyorum bende. yapıları nasıl koruyosunuz faction plugini falanmı koydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bana söylüyorlar ben korumaya alip claimliyorum şimdilik lamerlik yapilmasin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ren said: bilgisayar yakınında değilim oynayamıyorum böhü Mobilden denedim giriliyor haritaya :) Ordan chat yapabilirsin mesela hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 towny tarzı bi plugin kurarsan playerlar senin belirledigin büyüklükteki bi regionu kendileri claimleyebilir biraz daha otokontrol olur sen rahatlarsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Claim sayısı belirliyebiliyormuyuz ? :D çünkü illa lamerlik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ya chunkları biliosun zaten 16x16x256lik alanlar configinde ayarliosun her unique nick kac chunk claim edebilir diye. istersen oyunici parayla yapiosun bunu yada nebilim chunk basına günlük kira alabiliosun etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Neyse yeni plugin çıkmış bunun için hallettim... Artık kendinizde Claim yapabilirsiniz beyler... /cmdregion create <size> - Creates a region with the given size around the player /cmdregion add <player> - Adds a player to your region /cmdregion remove <player> - Removes a player from your region /cmdregion calculate <size> - Calculates the price for a region with the given size /cmdregion reload - Reloads the config Suan bir para alınmayacak sadece 2 claim yapma hakkınız var ve 80 kare alan hakkınız bulunmakta. Rasgele belirledim aa yok su şöyle bu böyle olsun derseniz söyleyin halledelim asagi yukari 256x256 secebilirsiniz tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 oo ok o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 size ı kaç yapcaz yazıyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 lamerlik yapcak adam yok ki zaten biz 5 arkadas oynuyoruz, diger girenler 10dk durup cikiyo :P edit: bi rpg modu falan olsa guzel olur ya level veya skill kasmali falan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 80 kare derken ? 80 chunk olabilir yanlız o bi kontrol et istersen hah. 80 chunk = 1280x1280 blok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bide rica ediyorum eğer bir yolun etrafında ağaç varsa düzenli bir şekilde ekilmiş, ya kesmeyin yada kesince yenisini dikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 beygirimi kim carptı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi evet bak, şu oyunu bir kere elitlik ile oynayın. tamam en iyi binayı siz dikeceksiniz en yaratıcı sizsiniz de adamın atının suçu ne lan. olm. üç piksel şey. ne olur kestiğiniz ağacı dikseniz. iki klik fazla atacaksınız. yemin ediyorum kuzey ülkesinde yaşayacak adamım ya. ağaçların altına pet şişelerini bırakıyorsunuz hep ben topluyorum. kapitalizmin yüz karası insanlar. bırakın kapitalistliği. komün olun komün. komşunuzun kadınına göz dikmeyin girin bir köye daha güzelini saçından tutun getirin. swing mi yapacaksanız ne yapacaksınız yaparsınız. minecraftın ahlaksızlığını aldınız zaten. içim acıyor. finlandiya diye server kurucam wheat mi hacıladı seed dikmeden kaçtı mı. iki gözüm önüme aksın toplarım vandalları gelirim döveriz. minecraft güven timi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Kisaca adam olun demis arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 cantuğ, vitaefinis ben :D claim atmaya çalıştım ama internal error veriyor. boş vaktin olunca o tahta köprünün ilerisindeki ikiz kuleleri de claimli alana eklemen mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 oldu tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar