deady Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bone said: alerji değil abi overdose. bazen evde oturup birkaç kutu süt içiyorum kafayı bulmak için. bir kaç kutu ile bişi olmaz :D 10 kutu filan içersen fazla kalsiyum yüzünde saçma salak yerlerinden kemikler çıkar :D malüm bölgede çıkma olasılığıda var tabi birazda şansa bağlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi yıl 2012 hâlâ süt için fakirler mi var ya. kefir içiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 korn flakesle güzel oluyor. kefiri napacan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Myshkin said: abi yıl 2012 hâlâ süt için fakirler mi var ya. kefir içiyorum ben. SORIS DININI YAYMAYABASLAMIS, SUT TANRISI KEFIR PEYGAMBER YOĞURT ŞEYH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ben battal gazi, saf kefirden içmeye pis sütleri dökmeye geldimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 said: Okul Sütü Programı'nın başlatıldığı gün, tüm eğitici faaliyetler başarıyla yapılmışken görsel ve yazılı basınımızın bir kısmı, bazı öğrencilerin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmaları haberlerini sunuş ve anlatışları elde hiçbir bilgi, veri olmadan, hastane sonuçları görülmeden, anında sanki önceden kurgulanmış bir şekilde sansasyon ölçeğinde haberlere yer vermiştir. http://www.ntvmsnbc.com/id/25346458/ Bu tavırlar bana birini andırdı ama kimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 throine said: mani said: http://www.taraf.com.tr/haber/sut-verme-baska-ihsan-istemez.htm Al Ahmet Altan'ın gazetesi Taraf. Süt verme baska ihsan istemez - Taraf - 03.05.2012 KAHROLSUN TARAF, SİYASİ ÇIKAR ELDE EDİYOR SÜT ÜZERİNDEN BIK BIK BIK ahaha abi.. Sana kimse haberini yapamazsın demedi ki? Zaten haber değeri olan bir olay ve taraf gazetesine haber olmasında bir sorun yok yok. Haber yapmayla bozuk süt gibi şu an markete gitsek bile karşılaşabileceğimiz ucuz bir olaydan iktidarı eleştirmeye kalkma ucuzluğu arasında dağlar kadar fark var. Valla açıkçası toplu bir şekilde denetim hatasına benziyor. Ben de başta söylemiştim eğer toplu bir olay değilse ve normal hata limitindeyse skandal denecek bir şey yok diye. Ama sanırım hükümetin beceriksizliğinden kaynaklanıyor bazı yerlerde toplu meydana gelmiş olması. Markette de bir süt bozuktur belki ama aynı raftaki 10 süt bozuksa ya marketin suçudur ya da üreticinin, kötü şans değildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 4Ever said: haha açıklamaya bak :D said: VALİ TOPRAK: ÇOCUKLAR PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİ abi ciddi mi bu açıklama, tecavüz edilen kıza psikolojik olarak etkilenmedi diyolar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Adamlar akı da lekeledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar