odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yaa kankalar böyleyken böyle: http://ekonomi.milliyet.com.tr/sigaraya-1-5-lira-saglik-vergisi-geliyor/ekonomi/ekonomidetay/02.05.2012/1535201/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 zzuuzuzuzu rte açıklaması Dünya Sağlık Örgütü ile SGK'nın hazırladığı rapora Başbakan Tayyip Erdoğan, önsöz niteliğinde kısa bir değerlendirme yazısı yazdı. 'İntiharın özgürlüğü olmaz' başlığını kullanan Erdoğan, "Sigara tüketimine yönelik mücadeleyi çok önemsiyorum. Çünkü insanımızı çok seviyorum. Onlara zarar verecek hiçbir şeyin bizim sorumluluğumuzda hayatta kalmasını istemiyorum." diye yazdı. Dünya Sağlık Örgütü Türkiye tütünle mücadele sorumlusu Dr. Toker Ergüder ise sigaraya bağlı hastalıkların tedavisi için yapılan harcamaya dikkat çekerek, "Bu yükün finansmanı için paket başına bir maktu vergi ya da oransal bazda bir harcama vergisi düşünülebilir." dedi. Yıllık ortalama 5 milyar paket düzeyinde bir kullanım olduğuna işaret eden Ergüder, paket başına en az 50 kuruş verginin isabetli olacağının altını çizdi. 1,5 TL olması durumunda ise daha fazla insanın sigarayı bırakacağını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 umarım 1 ay sonra 10 lira daha zam gelir nasıl olsa ben bıraktım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kendim sarıyorum np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sağlık vergisi? ahahah said: İntiharın özgürlüğü olmaz' başlığını kullanan Erdoğan, "Sigara tüketimine yönelik mücadeleyi çok önemsiyorum. Çünkü insanımızı çok seviyorum. Onlara zarar verecek hiçbir şeyin bizim sorumluluğumuzda hayatta kalmasını istemiyorum. ne biçim açıklama ya lol. bu lafın samimiyetine inanan kaç milyon embesil var acaba ülkede. sırada alkole zam. paraları fena bitiyor yanlız, ciddi ciddi countdown'a girdik artık. konserve stoklamaya başlayın ne olur ne olmaz. ülkeyi böyle yetolara emanet edersen olacağı bu. sefil insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aksırıncaya tıksırıncaya kadar içiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 2012 yilindayiz sigara icen kaldi mi ki hala? Les gibi nikotin kokmak falan? Cok koylu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 noldu VI. Murat mı olmak istiyosun 2012'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Benden kesilen sgk payının bu faturaları ödemek için kullanılması gerekiyordu sanki? Çatır çatır double taxation benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dua edin reçeteye bağlanıp eczanede satılmıyor henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bizim insanımız zam yapsak da icer yapmasak da diyerek güzelce bindirmişler zammı,insanımızı cok seviyormus sdkldhşsdlajkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Eh, madem o kadar önemsiyordun vatandaşın sağlığını, canını. Daha yeni lan, deprem vergileriyle niye yol yaptın kanka diye sormazlar mı adama? Bir de şu halkı gerizekalı bellemek iyi bayağı ha. Toplu taşıma kullanılsın diye benzine zam, halk sağlıklı kalsın diye sigaraya zam; hani bir amca vardı bir videoda hani bize... Neyse. Yavaş yavaş tereyağına, tuza, baklavaya vesaireye de vergi koysalar da bol bol. Zayıflarız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 intiharın özgürlüğü olmaz ne ya ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 "nutella yerim" said: bizim insanımız zam yapsak da icer yapmasak da diyerek güzelce bindirmişler zammı,insanımızı cok seviyormus sdkldhşsdlajkhAhahha tam olarak o yuzden seviyo sdf . zam var, tepki yok aynen devam yine rte sampiyon , hep sampiyon lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bir gazeteci de çıkıp bu sefer kimleri zengin edeceksiniz diye neden sormuyor ya da soramıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sigara içmeyen nolifer'lar gene nefret kusmuş. Sigara içen birisi olarak evet zam gelsin karşı değilim ama bunu antenlik yapıp 1 tl - 1.25 tl değil adam gibi yapsınlar 2 katına falan çıksın direk. Kurbağayı ısıtma muhabetti yapıyorlar resmen. Sağlık falanda komple yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: umarım 1 ay sonra 10 lira daha zam gelir nasıl olsa ben bıraktım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: umarım 1 ay sonra 10 lira daha zam gelir nasıl olsa ben bıraktım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 avrupa fiyatlarına cıksın iste almanyada 5 euro 18 lik paket camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 direk paket başına 5-6 lira yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 BonePART said: avrupa fiyatlarına cıksın iste almanyada 5 euro 18 lik paket camel almanya da asgari ücret kaç para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 odullusoru said: BonePART said: avrupa fiyatlarına cıksın iste almanyada 5 euro 18 lik paket camel almanya da asgari ücret kaç para ? almanyada asgari ucret onemli değil ki en vergilendirilesi sey hatta sigara içenden ssk daha fazla alınmalı ben senelerce içtim almanyada tütün sardım ictim pahalılıktan(haftada 5 paket içsen ayda 100 euro ediyo öğrenci adama koyuyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 İlk kez bir zammı destekliyorum, iyi de demiş başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 BonePART said: odullusoru said: BonePART said: avrupa fiyatlarına cıksın iste almanyada 5 euro 18 lik paket camel almanya da asgari ücret kaç para ? almanyada asgari ucret onemli değil ki en vergilendirilesi sey hatta sigara içenden ssk daha fazla alınmalı ben senelerce içtim almanyada tütün sardım ictim pahalılıktan(haftada 5 paket içsen ayda 100 euro ediyo öğrenci adama koyuyo) işine gelmedi kıvırrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Deathblade said: Sigara içmeyen nolifer'lar gene nefret kusmuş. Sigara içen birisi olarak evet zam gelsin karşı değilim ama bunu antenlik yapıp 1 tl - 1.25 tl değil adam gibi yapsınlar 2 katına falan çıksın direk. Kurbağayı ısıtma muhabetti yapıyorlar resmen. Sağlık falanda komple yalan. onu enflasyon'u tetiklemesin diye yapmıyorlar bence. geçen yaptıklarınıda geri aldılar enflasyon'u sapıttırmasın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar