PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yeni windows 7 kurulumumdan sonra harddisklerimden birisi (samsung 320gb) windowsta görünmüyor. bios'ta görünüyor, windows kurarken listede çıkmıştı, ancak windowsun içinden gözükmüyor. diskmgmt.msc'ye baktım orada da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 pc yenimi aldın, hardiski yenimi aldın nedir cunku windowsu kurarkan kurdugun alanı gorebilirsin linuxde windows kurdun yerede ulasabilirsin ama windowsda gözükmüo gösteren program vardır illaki biosda gözüküosa sorun formatdadir hardiskin formati hani ntfs ext3 falan oluoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.tamindir.com/partition-magic/ mesela su programı indirip extended kısmında o 320lik yeri görebilrisin die tahmin ediyorum ve ntfs formatinda biçimlendirirsen windowsadada gözükür ve kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 harddisk yeni değil kaç yıllık hdd ya, içi de dolu yani yeni harddisk aldım sistemi buna kurdum sadece, farkeden tek şey bu =D edit: tamam tamam çözdüm diskmgmt'i kurcalayınca biraz. sağol varol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar