DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 o değil de benim solo rating yok olmuş düşmüş alala girmeyince mi öyle olmuş uzun süre acep neyse kasarız tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim bile ekantim varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bu ne lan? yeni gördüm bunu Greetings Summoner, Keeping your information secure is very important to us. That's why we're sorry to inform you that some of the account information you provided us may have been accessed by hackers. Most critically, some players' email address, encrypted account password, and date of birth. No payment or billing information of any kind was accessed. As a safety precaution, please change your account passwords by logging in to eune.leagueoflegends.com and visiting the "my account" page (linked in the upper-right hand corner of the page after login). If you use the same password for accounts on other services, you should change those passwords as well. For your security, the URL above isn't clickable. If you need to access your account, type the URL in directly. On that note, please be extra vigilant about emails you receive, especially if those emails contain attachments or links. We're keeping this note short, but have created a forum post with much more information and the latest official updates on this situation at eune.leagueoflegends.com/board within the announcements forum. We apologize for the inconvenience, and appreciate your immediate attention to resetting your password. The League of Legends Security Team aslı astarı var mıdır? şifreyi falan değiştirmedim ben encrypted şifreyi kırmakla uğraşırlar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Benim account ismini degistirdiler, Xunnlol'ü ekleyenler silsin yer kaplamasın. Summoner name: Karach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://tr.twitch.tv/RiotGames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 moscow 5 feci harcadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 shen takım kombatlarında bulunsa ve dragon, baron saldırılarında daha dikkatli olsalar ig önde başladığı maçları kopartırdı büyük ihtimalle. lakin shen cok etkisiz kaldı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Oh geldi account, akmalar başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 sezon 2 şampiyonasında teamfight'lardaki takım içi konuşmaları da gösteriyolar. acayip güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dün gece CLG-WE maçınının en önemli yerinde yayın gitti abi resmen biri trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 şundan bahsediyorum. http://twitch.tv/riotgames/b/334677300 1:45:10 . YEAH BEYBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 los angeles'da internet gitmiş. we ilk maçı kazanmıştı ikinci maçta yine we öndeydi (6-7k'lık fark vardı). tam o sırada internet gitti. kurallara göre maçın restart edilmesi gerekiyormuş. we ye sordular aynı champlar mı yenileri mi diye onlarda yenileri dedi. ve clg.eu 1-1 yaptı durumu. ama maçı kim yendi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Myshkin said: dün gece CLG-WE maçınının en önemli yerinde yayın gitti abi resmen biri trolledi hacı sen galiba 3. oyundan bahsediyorsun. şimdi izledim de -hahahahaha- acayip iğrenç bi durum olmuş 45 dakika teamfight yok oyunda teamfight bir başlıyo. tak oyun gidiyo. ben olsam sorun çıkarırdım çünkü yüzde99 clg.eu kazanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bide hava atıyolardı, amerikanın bandwidthinin %5ini kullanıyoruz falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 2. oyunda da internet gitti, onda da baştan başladılar. Hayır bi de iki takım da o kadar sıkıcı oynuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Lvl 30 - 3 wins. WIZARDRY. http://i.imgur.com/QGu3b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 70 win le lvl 30 olan bi tanıdıgım vardı da bu rekoru kım kırıcak cok merak ediyorum 3 win nedir arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Şakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kaç kere botlara vs oyun attı. artık hazır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Türkiye de düzenlenen turnavanın final videosu bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cabiria said: Myshkin said: dün gece CLG-WE maçınının en önemli yerinde yayın gitti abi resmen biri trolledi hacı sen galiba 3. oyundan bahsediyorsun. şimdi izledim de -hahahahaha- acayip iğrenç bi durum olmuş 45 dakika teamfight yok oyunda teamfight bir başlıyo. tak oyun gidiyo. ben olsam sorun çıkarırdım çünkü yüzde99 clg.eu kazanıyordu. aynen o. tarihe ward fight olarak geçti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oJnvxt2PWsk&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fXyqLvu4G6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ptb5GTBUXZg&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi evet son videoyu redditte izledim bugün. hiç beklemiyodum ve anırdım ya ahah. sanırım lol oynanmalı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar