Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

339 win var 347 lose. 347'nin en az 100 tanesi leaver yuzundendir.

Sonuçta 4vs5 yeneyim desende kesin diğer 1-2 kişide kazanamayız ya deyip çıkıyor. 1 kişi çıktımı 1vs5 falan oluyor. Yani takımda leaver varsa zaten direk lose o maç. Çok adaletsiz. Stat'ı çok dert etmiyor ama win lose durumuna göre şuan maç ayarlıyor o yuzden nooblarla oynamamk için win lose oranını yukseltmek lazım. Fakat bu sekilde mumkun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sansızım sadece oynadığım son 20 maçta bizden en az 7 kişi çıktı karşıdan en fazla 1 hatta karşıdan çıkan olmamış bile olabilir. Ne kadar leaver noob varsa takımımda. Birde oyun mesela karşıya 1 noob verdiye öbür tarafada veriyor. Nooblar oyun öğrensin diye ama diğerleri için işkenceye dönüyor maç.

Hon'da beta bittiğinde baya leaver noob falan vardı. Ama bir süre sonra hem maç bulma motorunu düzelttiler hemde statlar oturmaya başlayınca takımlarda dengeli olmaya başladı. Valve'nin bir an önce oyunu çıkarıp oturtması lazım aynı Hon gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de pek girmiyorum sırf bu sebeplerden. 5 arkadaş lazım oyununa güvendiğin..
Canım böyle çok dota çekmedikçe girmiyorum artık. Girince de counter pick yapmaya çalışıyorum. Normalde hiç sevmiyorum pick olayında 50 saat beklemeyi ama random atınca ya da erken pickleyince takımın 5 carry 5 support şeklinde çıkabiliyor karşına...
Aynı şekilde karşı takımdan çok bekleyenler de oluyor. O yüzden kazanma şansını arttırmak için en iyisi biraz bekleyip pick yapmak. Ama böyle de insan çoğu zaman canı çektiği heroyu oynayamıyor da neyse, kanser olmaktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işin "girin takılın" kısmı strateji gerektiren oyunlar için hiç iç açıcı olmuyor bazen ya, yoksa dotada girip creep kesip item alıp düşman kesmek değil ki işin eğlenceli yanı, azıcık beyin fırtınası dönecek oyunda.
Giriyosun kimse tek kelime konuşmuyor, yazmıyor. Botlarla oynar gibi oyun geçiyor bazen, hiç zevk vermiyor öyle de..
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Abi işin "girin takılın" kısmı strateji gerektiren oyunlar için hiç iç açıcı olmuyor bazen ya, yoksa dotada girip creep kesip item alıp düşman kesmek değil ki işin eğlenceli yanı, azıcık beyin fırtınası dönecek oyunda.
Giriyosun kimse tek kelime konuşmuyor, yazmıyor. Botlarla oynar gibi oyun geçiyor bazen, hiç zevk vermiyor öyle de..

haklisin ama mevcut ortam onu gerektiriyor yapacak bisey yok
Sosyal ağlarda paylaş

nası oluyo ya aha bak 40 dakikadır
bi oyuna girdim dk 15 leaver (ki 5 dk poolda beklediği için leaver)
diğer oyuna girdim dk 3 leaver
şu an 3. oyunu bekliyorum bakalım nolucak

3. oyun 3. dakika leaver warlockla double kill yaptım diye sevinirken leaver herkes çıktı bakalım 4. oyuna şimdi

4. oyun evet gene leaver 5 dk olmadan bakalım 5. oyuna şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

5. oyun leaver olmadı axe ve wisp ikilisi ilk 10 dk da 7 kere ölünce kaybedicemizi anladım gerçi axe nin suçu değilmiş toparladı sonradan ama wisp 0-22 olarak tamamladı.

dicem o ki "leaver yok ya sıkıyosunuz ya kafanıza takmışsınız" tarzında "kesin haksızsınız ben haklıyım" yaklaşımı yanlış ,aha denendi arka arkaya 5 oyuna girdim ilk 4 ü leaver en fazla 10 dk içinde. tesadüf olabilir tabi ama bilmemkaçyüz oyuna girdim 5 tane leaver oldu diyenler nası başarıyor şaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

bahsettiginiz şeyler oyunun dinamikleriyle degil oyuncu kitlesiyle ilgi birde. arkadaş bulucaksınız baska careniz yok. günümüzde bütün multi oyunlar böyle zaten.

Yoo Hon'dada başta böyleydi sonra adamlar ceza yiye yiye adam oldu. Leave nerdeyse hiç yoktu son oynbadığım zaman. Ve 10 oyundan 8 inde ward falan alınıyordu. Yani Hon playerları Dota'dan kat kat iyiler. İşte Dota hala beta eksikleri var. Fakat bu hızla bir halt olmaz. Hala parlaklık ayarı çalışmıyor. Oyun bulma motoru leş. İşte leaver'ın cezası ceza değil. Çok ekisiği var oyunun. Fakat bunalrdansa şuan shopla turnuvayla daha çok ilgileniyorlar. Bu kadar yavaş ilerleyerek millette yavaş yavaş soğumaya başlıyacak oyundan.

Hani normalde Dota 2 ile Hon'u kıyaslamam bile fakat şuan Hon daha iyi. En azından leave yok kimseye ward al sen supportsun falan demen gerekmiyor, takım oyunu nedir biliyorlar. Dota 2'dede bu tip şeyler oturursa Hon'u her türlü ezerde bu hızla daha 1 yılı var en az.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...