Buddha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 339 win var 347 lose. 347'nin en az 100 tanesi leaver yuzundendir. Sonuçta 4vs5 yeneyim desende kesin diğer 1-2 kişide kazanamayız ya deyip çıkıyor. 1 kişi çıktımı 1vs5 falan oluyor. Yani takımda leaver varsa zaten direk lose o maç. Çok adaletsiz. Stat'ı çok dert etmiyor ama win lose durumuna göre şuan maç ayarlıyor o yuzden nooblarla oynamamk için win lose oranını yukseltmek lazım. Fakat bu sekilde mumkun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ayni sekilde win'lerin icinde de karsi taraftan birinin cikmasiyla kazandigin oyunlar da vardir ya da cok sansizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Sansızım sadece oynadığım son 20 maçta bizden en az 7 kişi çıktı karşıdan en fazla 1 hatta karşıdan çıkan olmamış bile olabilir. Ne kadar leaver noob varsa takımımda. Birde oyun mesela karşıya 1 noob verdiye öbür tarafada veriyor. Nooblar oyun öğrensin diye ama diğerleri için işkenceye dönüyor maç. Hon'da beta bittiğinde baya leaver noob falan vardı. Ama bir süre sonra hem maç bulma motorunu düzelttiler hemde statlar oturmaya başlayınca takımlarda dengeli olmaya başladı. Valve'nin bir an önce oyunu çıkarıp oturtması lazım aynı Hon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 o yüzden beta boyunca pudge, ursa, naix, lycan harici hero alıp riske etmiyceksin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ha birde biri çıktımı güvenli çıkışı iptal edebilirler. 4vs5 hadi yine yenersin ki çok öyle maç oldu 10-0 falan yapmışım rahat alıcaz adamlar güvenli çıkışı görüp çıkıyorlar. Oluo 3vs5 direk lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oyun çıkmayacak arkadaşlar bu yavaş yavaş server kapasitesi arttıkça herkese gidecek invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 release bu mu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben de pek girmiyorum sırf bu sebeplerden. 5 arkadaş lazım oyununa güvendiğin.. Canım böyle çok dota çekmedikçe girmiyorum artık. Girince de counter pick yapmaya çalışıyorum. Normalde hiç sevmiyorum pick olayında 50 saat beklemeyi ama random atınca ya da erken pickleyince takımın 5 carry 5 support şeklinde çıkabiliyor karşına... Aynı şekilde karşı takımdan çok bekleyenler de oluyor. O yüzden kazanma şansını arttırmak için en iyisi biraz bekleyip pick yapmak. Ama böyle de insan çoğu zaman canı çektiği heroyu oynayamıyor da neyse, kanser olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Tamam sinir bozucu leave isi fln haklisiniz da biraz fazla abatmissiniz girin takilin iste rus gibi dusunmeniz lazim biraz.ne istiyosaniz alin takilin arkadaslarinizla guzel pickler yaparak pynarsiniz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Abi işin "girin takılın" kısmı strateji gerektiren oyunlar için hiç iç açıcı olmuyor bazen ya, yoksa dotada girip creep kesip item alıp düşman kesmek değil ki işin eğlenceli yanı, azıcık beyin fırtınası dönecek oyunda. Giriyosun kimse tek kelime konuşmuyor, yazmıyor. Botlarla oynar gibi oyun geçiyor bazen, hiç zevk vermiyor öyle de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 900 oyunda ya 5 ya 10 kere geldi başıma ya feci sallıyosunuz yada yara yapmış aklınızda hep o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 patatespresi said: release bu mu diyosun aga dünya bu, bilmamkaçyüz milyon rus var dünyada yapçak bişey yok heryer dimitri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Daesu said: 900 oyunda ya 5 ya 10 kere geldi başıma ya feci sallıyosunuz yada yara yapmış aklınızda hep o var. Bence sen ya başka oyun oynuyosun ya da sürekli arkadaşlarınla oynuyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yumy said: Abi işin "girin takılın" kısmı strateji gerektiren oyunlar için hiç iç açıcı olmuyor bazen ya, yoksa dotada girip creep kesip item alıp düşman kesmek değil ki işin eğlenceli yanı, azıcık beyin fırtınası dönecek oyunda. Giriyosun kimse tek kelime konuşmuyor, yazmıyor. Botlarla oynar gibi oyun geçiyor bazen, hiç zevk vermiyor öyle de.. haklisin ama mevcut ortam onu gerektiriyor yapacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Daesu said: 900 oyunda ya 5 ya 10 kere geldi başıma ya feci sallıyosunuz yada yara yapmış aklınızda hep o var. iyiymiş bu oran. allah bozmasın. yaradan değil de, yaz ez ya da ezil kısmı çok bayıyo oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Daesu said: 900 oyunda ya 5 ya 10 kere geldi başıma ya feci sallıyosunuz yada yara yapmış aklınızda hep o var. aynen arada sırada oluyor ama çok takmıorm oyun muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bahsettiginiz şeyler oyunun dinamikleriyle degil oyuncu kitlesiyle ilgi birde. arkadaş bulucaksınız baska careniz yok. günümüzde bütün multi oyunlar böyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 e zaten kitleden bahsediyoruz ki kimse dota 2 sucks demiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Girin profilime bakın, kaç oyun oynadım bilmiyorum ama leaver yüzünden sadece 2 veya 3 oyundan çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 nası oluyo ya aha bak 40 dakikadır bi oyuna girdim dk 15 leaver (ki 5 dk poolda beklediği için leaver) diğer oyuna girdim dk 3 leaver şu an 3. oyunu bekliyorum bakalım nolucak 3. oyun 3. dakika leaver warlockla double kill yaptım diye sevinirken leaver herkes çıktı bakalım 4. oyuna şimdi 4. oyun evet gene leaver 5 dk olmadan bakalım 5. oyuna şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 5. oyun leaver olmadı axe ve wisp ikilisi ilk 10 dk da 7 kere ölünce kaybedicemizi anladım gerçi axe nin suçu değilmiş toparladı sonradan ama wisp 0-22 olarak tamamladı. dicem o ki "leaver yok ya sıkıyosunuz ya kafanıza takmışsınız" tarzında "kesin haksızsınız ben haklıyım" yaklaşımı yanlış ,aha denendi arka arkaya 5 oyuna girdim ilk 4 ü leaver en fazla 10 dk içinde. tesadüf olabilir tabi ama bilmemkaçyüz oyuna girdim 5 tane leaver oldu diyenler nası başarıyor şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Leave'nin cezası ceza değil ki sadece mücadele puanı alamıyor birazda geç buluyor oyunu oda 4-5 dk gecikme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 abi kurşun falan döktürün normal degil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Daesu said: bahsettiginiz şeyler oyunun dinamikleriyle degil oyuncu kitlesiyle ilgi birde. arkadaş bulucaksınız baska careniz yok. günümüzde bütün multi oyunlar böyle zaten. Yoo Hon'dada başta böyleydi sonra adamlar ceza yiye yiye adam oldu. Leave nerdeyse hiç yoktu son oynbadığım zaman. Ve 10 oyundan 8 inde ward falan alınıyordu. Yani Hon playerları Dota'dan kat kat iyiler. İşte Dota hala beta eksikleri var. Fakat bu hızla bir halt olmaz. Hala parlaklık ayarı çalışmıyor. Oyun bulma motoru leş. İşte leaver'ın cezası ceza değil. Çok ekisiği var oyunun. Fakat bunalrdansa şuan shopla turnuvayla daha çok ilgileniyorlar. Bu kadar yavaş ilerleyerek millette yavaş yavaş soğumaya başlıyacak oyundan. Hani normalde Dota 2 ile Hon'u kıyaslamam bile fakat şuan Hon daha iyi. En azından leave yok kimseye ward al sen supportsun falan demen gerekmiyor, takım oyunu nedir biliyorlar. Dota 2'dede bu tip şeyler oturursa Hon'u her türlü ezerde bu hızla daha 1 yılı var en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 dota 2 hala betada zaten....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar