Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şu üst barda guild logolarının altında yazan rakamlar ney yahu?
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oha hayatımda bu kadar aptalca combat görmedim ig için diyorum tabi
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hahahahahahahahaha efsaneydi son combo
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Black hole saglam atsaydı bitmisti oyun
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 vakum siren ravage vermeye mi facepalm çekim ignin bu comboyu alıp yenilmesine mi asdasd
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 demekki neymis. rubigi banliyacaksin hic dusunmeden. dendiye pugde vermiyecez diye rubik biraktilar disarda
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 knoxville said: vakum siren ravage vermeye mi facepalm çekim ignin bu comboyu alıp yenilmesine mi asdasd ig combosu enigma pickiyle bitti abi zaten
tantun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 iGnin fail smoke ganki 10 yıl boyunca jeneriklerde olacak, derslerde anlatilacak, cumaları hutbe konusu olacak öyle böyle değil
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Flassh said: navi mi çok iyi, ig mi çok kötğü İlk maç başladı bitti bu maç çok iyiydi.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 tantun said: iGnin fail smoke ganki 10 yıl boyunca jeneriklerde olacak, derslerde anlatilacak, cumaları hutbe konusu olacak öyle böyle değil orda ne yapmaya çalıştılar cidden anlamadım
seigen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 1 kere bile dota 2 oynamadım ama turnuvayı izlemek çok zevkliymiş :P.
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 adamlar naga,ds,tide yi verdikten sonra pupeyle Loh kıs kıs gülmeye başladı, uyuz oldum niye gülüyolar diyede hakketen ig nin düştüğü durum gülünmücek gibi değilmiş :))
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Onları nerden görüon yada duyuyon güldüklerini
tantun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Flassh said: tantun said: iGnin fail smoke ganki 10 yıl boyunca jeneriklerde olacak, derslerde anlatilacak, cumaları hutbe konusu olacak öyle böyle değil orda ne yapmaya çalıştılar cidden anlamadım dark seerin lvl 3 duvari yani 16 falan olacak ki o yapmaya calistiklari ise yarasin zaten puppy geçen naga siren çok overrated bir hero, ulti atsa o kadar hazirlansan bile devami gelmez ise işe yaramiyor demiş, aynen dediği oldu orada.
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 siren enigma seer kombosunu bozmakla geciyor 2 oyundur pickler.
Öne çıkan mesajlar