S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sawer said: Dota 2 de mi hayvan gibi flame dönüyor ahahah :) HoN'un %1'i kadar flame dönmüyor 60 oyun fln attım sana denk gelmemiş abi dehşet flame dönüyor. gece oynuyorsan o ayrı veletler uyumuş oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dün botlara karşı bi oyun attım ilk kez beğendim güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 alla alla harbiden bana denk gelmemiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 wepla / garenadan sonra burdakiler melek. geneli rusça sövdüğü için de sıkıntı olmuyo dsgf CYKA dediklerinde anlıyorum bi tek. sonra smiley spamliyorum deliriyolar güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Huskar/lifestealer/SK cok feci guclu olmuslar ne bu be :) adamlar az kasinca ezip geciyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Onlar hep güçlüydü ki :D Pickler önemli. Bide 5li arkadaş oyunlarında kaptan modu çok güzel ama zaman alıyor diye kimse istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 dota 1 de kesiyosun yine onlari, bariz ayar cekmisler. Mesela zeusda cok iyi dota 2 de dota 1 de sikko mesela. Yada sanirim skiller daha iyi calisiyo dota2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 takim dengeli olmadiktan sonra hicbiri ekstra guclu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Remus said: Huskar/lifestealer/SK cok feci guclu olmuslar ne bu be :) adamlar az kasinca ezip geciyolar Dota 2 oynayanlar activitation itemlardan (armlet, hex, eul vs...) korkmuyorlar (inventory'nin hotkeylerini değiştirebiliğinden) ondan armlet bu herolar gerektiği gibi kullanılmaya başlandı. Herolarda değişen birşey yok sadece oyuncular biraz daha iyiye doğru evriliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Yok oyuncu ayni ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Fortuna said: ] Dota 2 oynayanlar activitation itemlardan (armlet, hex, eul vs...) korkmuyorlar (inventory'nin hotkeylerini değiştirebiliğinden) ondan armlet bu herolar gerektiği gibi kullanılmaya başlandı. Herolarda değişen birşey yok sadece oyuncular biraz daha iyiye doğru evriliyorlar. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şu hotkeyi ctrl+1 2 3 4 yapan birşey bulamadım ya o cildirtiyor beni. 5-6-7-8 e basmak deli ediyor. alt'a da bir türlü alışamadım alt+1 ters geliyor bana elin oturmuyor tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 alt + q,w,e dene ? veya f g vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ben 2 3 4ü inventory yaptım. Ama onları crtl 2 3 4 yapsam daha iyi olacak gibi 2 3 4 lazım oluyor Visage falan. Bozdum iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Joindota staff'dan güzel bir yazı olmuş belki okumak isteyen olur :) http://reinnnn.blogspot.com.au/2012/08/the-flaw-of-esports-system.html?m=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollister Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ya abi oyun iyi güzel yapmış adamlar. Şu matchmaking olayını hala anlamış değilim. 120 winim var geçen oyuna girdim sd oyun silencer pickledi 1-13 oynuyor domi fln kasmış. Profiline bakıyım dedim 4wini var adamın ee kardeşim nasıl oluyor benim 120 winim var aynı teame atıyosun bizi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Hollister said: Ya abi oyun iyi güzel yapmış adamlar. Şu matchmaking olayını hala anlamış değilim. 120 winim var geçen oyuna girdim sd oyun silencer pickledi 1-13 oynuyor domi fln kasmış. Profiline bakıyım dedim 4wini var adamın ee kardeşim nasıl oluyor benim 120 winim var aynı teame atıyosun bizi sen. karşı takımda da vardır benzeri win sahibi biri.mesela şöyle bi eşleşme olabilir,sizin takımda o 4winli elemanla 150winli arkadaşı girmiştir filan karşıda da vardır benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Level'de önemli arkadaş oyun motorunun levelide dikkate alması lazım. Hela open betada hiç çekilmeyecek adamlar doluşacak. 67k online var şuan oyun tamamlanınca kopacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 250+ oyunum var, levelim 2 =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 matchmaking diye bi olay yok oyunda kimse tatava yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 russian roulette http://i.imgur.com/8a3bh.jpg 1024 xpm 759 gpm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 voker akmış hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 nooblarla oynamısın 13 kere ölmüş huskar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Biri quit attığında çıkınca lose yazmıodu artık yazıomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yazıodu hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar