Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

uc sorum var kitapcilar cevaplasin pls

1- Stannis reyiz nasil kacti

2- Winterfelli kim yakti (cok spoilersa cevaplamayin bunu yok eksiklikse cevaplayin)

3- kal drago iluzyon mu yoksa gercek ressurect mi, ressurect ise yazik oldu adama bosa gitti buyu

Diziyle ilgili olarak

Same katiliyorum jeykin hagarin yuzunu degistirmesi lazim bi dahaki diziye kadar. o ne abi oyle mahmut abiye dondu birden.

house of undyingin baya tirt geicildigini ben de hissettim adam warlock for hire tarzinda gosterildi ama adamlarin gucunun dragonlarla bir iliskisi varsa herhalde daha onemli bir yerleri olmasi lazim hikayede

bi de o kadar zeki adam dragonlar buyur diye onlem almamis mi lan? zincir ne abi zincir ne. hadi o zaman kiramadi diyelim 1 sene sonra catir catir yerler en kotu onu. bugunun isinin yarina birakmayacan arkadas.

kal drago o kadar kalkti geldi oluler diyarindan cok pis kazigi yedi

arya gitseydi jekin hagarla beraber bi 10 sene sonra donup herkesi kurtarirdi. abisini ve annesini bulup ne yapacak lan sanki kurtarcak mi onlari hey allam kiro

su jofriye bi tokadi basmadi dedesi ya. ben oyle bi cocuk olsam yediydim simdiye kotegi dedemden.

jon snowun yetolugu yuzunden (kizi oldurememesi) olan mis gibi ranger yarimele oldu.

stannis reyizin savas kabiliyetine hayranim ama biraz saflik var sanirim wisdom dusuk biraz surekli enchant yiyip duruyor sagdan soldan

Sosyal ağlarda paylaş

olm kendini dragonun yerine koy lan uzulur musun uzulmez misin sdfc
ayrica dragonlar buyudukce warlock guclulesecekti ve muhtemelen kizla adami da orda kalmasi icin sonsuza kadar yasatacakti sdsfd

zaten o konuda yazara biraz tepkiliyim dag gibi drago cizikten aldigi iltihap ile oldu. biraz savasaydi westeresou kusataydi olmaz miydi?

Sosyal ağlarda paylaş

ardet!

arya gitseydi jekin hagarla beraber bi 10 sene sonra donup herkesi kurtarirdi. abisini ve annesini bulup ne yapacak lan sanki kurtarcak mi onlari hey allam kiro

bence kesin gider lan sonra. o coin ile elemanları bulur, gider o kız. DELİ GÖZÜ VAR ONDA DELİ! TAM BİR KÜÇÜK PİÇ O! NE ANASININ GÖZÜÜÜÜÜOOOooo!

Winterfell'i ben yaktım. yatakta sigara ile uyuyakalmışım. yazık oldu.. geçmiş oldu. soo sorry for your lots.

house of undyingin baya tirt aslında.zaten attila taş sırlarını açıklıyor kitapta abi. hepsi göz boyama. sihir falan yok. aynalar, ipler hep.

Stannis reyiz nasil kacti. adamlar tekneye bindirip götürecekler. ama tekneler yanmış. yüze yüze kaçıyorlar. winterfellde paso stannis'in denize dökülmesi kutlanıyor her sene. düşmanı nasıl denize döktüklerini temsili olarak gösteriyorlar. çok eğlenceli bi tören.

neden spoiler tagına aldıysam bunları bilemiyorum. hiçbişi değiller. spoiler hiç değiller.

Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

uc sorum var kitapcilar cevaplasin pls

1- Stannis reyiz nasil kacti

2- Winterfelli kim yakti (cok spoilersa cevaplamayin bunu yok eksiklikse cevaplayin)

3- kal drago iluzyon mu yoksa gercek ressurect mi, ressurect ise yazik oldu adama bosa gitti buyu

kitaptan spoiler

1- valla detaylı yazmıyordu diye hatırlıyorum, tyrell'lerle birlikte tywin gelince dağılıyor ordusu, yaklaşık 2-3 bin askeriyle falan geri dönüyor blackwater'da yanmayan gemilerle

2- winterfell'i bolton'ın piçi ramsay yakıyor ama dizide cast edilmedi bu sezon. önümüzdeki sezon görücez onu büyük ihtimalle, ama aslında theon'la birlikte mutlaka dizide görünmesi gereken bir karakterdi bu sezon da. rodrick cassell de o şekilde ölmüyor mesela, ramsay snow olsaydı dizide farklı şekilde görcektik.

3- khal drogo ilüzyon tabi. bu arada dizide 2 tane vizyonla geçiştirilmiş ama kitapta sürüyle vizyon gösteriyorlar dany'ye birinde bile drogo yok. olanları da değiştiriyor adamlar, büyük hayal kırıklığı oldu bana house of undying. çok da güzel aktarılabilirlerdi aslında dizi formatına, yazık olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah spoilerin ustune editleyip kitaptan spoiler yaz istersen keza ikinci sorunun cevabi biraz spoiler cok olmasa bile, kiziyolar sonra :D

dizini yapimcisi biraz postmodern tiyatrocu kafasinda sanirim izleyici herseyi anlasin diye aciklamak zorunda degiliz biraz garip ne oldugu sonradan belli olacak kafa karistirici olaylar da olmali gibisinden yani tam olarak kitap okuyucu gozunden anlatmiyor olaylari da ucuncu tanik gozunden anlatiyor olaylari gibi
Sosyal ağlarda paylaş

bence hic oyle derin dusunceleri yok
ardeth'in dedigi gibi postmodern tiyatrocu kafasida yok adamlarda
cekiyorlar iste gayet duz mantikla, magazinci kafasiyla.
arada ayrinti verecek saniyorsun ya da bi yerden bişey çıkarmaya çalışıyorsun her seferinde tokat gibi bitiveriyor bölümler hiç bişey olmadan.
öyle düz amerika izleyicisine hitap ediyorlar fanboylara birakmislar geri hikayeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Adamlar uyanık. Meraklı kitleye kitap aldırmak için yapıyorlar bunu zaten merak etmeyen kafadaki adamlar magazin gibi izleyip geçiyor hikayeyi önemsemeden. Herşeyi anlatsa dizinin kitap satışlarına etkisi minimum olur.

abi sen de herseye bi komplo bulma allasen. yok sutun icinde potasyum var yok diziyi kitabi alsinlar diye cekiyolar falan cik cik cik
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ardet!

bence kesin gider lan sonra. o coin ile elemanları bulur, gider o kız. DELİ GÖZÜ VAR ONDA DELİ! TAM BİR KÜÇÜK PİÇ O! NE ANASININ GÖZÜÜÜÜÜOOOooo!

Winterfell'i ben yaktım. yatakta sigara ile uyuyakalmışım. yazık oldu.. geçmiş oldu. soo sorry for your lots.

house of undyingin baya tirt aslında.zaten attila taş sırlarını açıklıyor kitapta abi. hepsi göz boyama. sihir falan yok. aynalar, ipler hep.

Stannis reyiz nasil kacti. adamlar tekneye bindirip götürecekler. ama tekneler yanmış. yüze yüze kaçıyorlar. winterfellde paso stannis'in denize dökülmesi kutlanıyor her sene. düşmanı nasıl denize döktüklerini temsili olarak gösteriyorlar. çok eğlenceli bi tören.

neden spoiler tagına aldıysam bunları bilemiyorum. hiçbişi değiller. spoiler hiç değiller.

yorumlar çok aydınlatıcı
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ayrica dragonlar buyudukce warlock guclulesecekti ve muhtemelen kizla adami da orda kalmasi icin sonsuza kadar yasatacakti sdsfd

zaten o konuda yazara biraz tepkiliyim dag gibi drago cizikten aldigi iltihap ile oldu. biraz savasaydi westeresou kusataydi olmaz miydi?

kitapta öyle ölmedi o konuda dizi senaristine ben de kırgınım
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Ardeth said:

kitapta öyle ölmedi o konuda dizi senaristine ben de kırgınım

nasi oldu pmlesene ya da spoiler sayilmaz oldu gitti zaten adam buraya koy
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...